Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר אז מגאן.

סטיישן יותר שימושי, היא נראית יותר טוב מהפלואנס, היא בקטגורייה גבוהה יותר (שתיהן אמנם משפחתיות, אבל מגאן נחשבת מכונית אירופאית בעוד הפלואנס נחשבת למכונית למדינות 'פחות נחשבות' כמו מדינות מזרח אירופה, ישראל וכדומה), וגם פחות מוצפת בליסינג/מוניות.

שים לב שבסטיישן אין יציאת מיזוג לאחור, באופן מוזר. החסכון הזה מצד היבואן עשוי "לעלות" בקשיים לצנן בקיץ הישראלי את הספסל האחורי. זו אחת הסיבות העיקריות שבזמנו לא רכשנו אותה עם הגעתה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אוקטביה מכונית מאוד מיושנת מבחינה טכנולוגית. גם בטיחותית - 4/5 כוכבים במבחני הריסוק. מעבר לכך אני די בספק אם יכנסו שם 3 מושבים בצורה סבירה. הפלואנס יותר מרווחת וכך גם המגאן ועוד מכוניות בקטגוריית המשפחתיות.

שלא נדבר על זה שיש פה שפע תלונות על DSG והייתי מתרחק מהרכב הזה כמו מאש. :roll:

אכן כן, 3 מושבים לא נכנסים שם. בהקשר של DSG יש גם גיר רגיל וגם 1.8 אוטומט. מבחינה טכנולוגית אתה יכול לקחת את שאר המתחרות ולנסוע איתם לכנס הטכנולוגיה השנתי של MIT אתם מוזמנים לככב שם-אני בכל זאת לא מבין למה זה קשור בנסיעה לעבודה או עם הילדים. אני אישית חרשתי את כל אולמות התצוגה של כמעט כל הרכבים בקבוצה, וכולן הרגישו לי הרבה יותר צפופות או זולות. בקשר לרנו פלואנס : כמובן שהלכתי לאולם התצוגה, מדדתי עליה 3 מושבי בטיחות (לא נכנס), עשיתי נסיעת מבחן של כחצי שעה. זה רכב נחמד, לא יותר. לטעמי, תכנון תא הנוסעים שלו מזמין אלת בייסבול וקבוצת נערים שיכורים. רדיו ומזגן מוזרים והגה נטוי קדימה בזווית מוזרה וכך גם לוח השעונים. לעניות דעתי היא אכן היחידה שמשתווה לאוקטביה בעניין של יציאת מזגן אחורית אך בכל השאר איטס נוט מיי קאפ אופ טי וכנראה גם לא זו של שאר עם ישראל שבכלל שותה קפה שחור :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
שים לב שבסטיישן אין יציאת מיזוג לאחור, באופן מוזר. החסכון הזה מצד היבואן עשוי "לעלות" בקשיים לצנן בקיץ הישראלי את הספסל האחורי. זו אחת הסיבות העיקריות שבזמנו לא רכשנו אותה עם הגעתה.

אני יודע, להורים שלי יש רכב כזה.

היום נסעתי איתם פעם ראשונה בנסיעה בינעירונית ארוכה, לא סבלתי מחום במושב האחורי.

מן הסתם עם מזגן מאחור כנראה היה נעים יותר, ואת זה יש בפלואנס אם אני זוכר נכון ובוודואת במגאן בגרסת ה5 דלתות.

אכן כן, 3 מושבים לא נכנסים שם. בהקשר של DSG יש גם גיר רגיל וגם 1.8 אוטומט. מבחינה טכנולוגית אתה יכול לקחת את שאר המתחרות ולנסוע איתם לכנס הטכנולוגיה השנתי של MIT אתם מוזמנים לככב שם-אני בכל זאת לא מבין למה זה קשור בנסיעה לעבודה או עם הילדים. אני אישית חרשתי את כל אולמות התצוגה של כמעט כל הרכבים בקבוצה, וכולן הרגישו לי הרבה יותר צפופות או זולות. בקשר לרנו פלואנס : כמובן שהלכתי לאולם התצוגה, מדדתי עליה 3 מושבי בטיחות (לא נכנס), עשיתי נסיעת מבחן של כחצי שעה. זה רכב נחמד, לא יותר. לטעמי, תכנון תא הנוסעים שלו מזמין אלת בייסבול וקבוצת נערים שיכורים. רדיו ומזגן מוזרים והגה נטוי קדימה בזווית מוזרה וכך גם לוח השעונים. לעניות דעתי היא אכן היחידה שמשתווה לאוקטביה בעניין של יציאת מזגן אחורית אך בכל השאר איטס נוט מיי קאפ אופ טי וכנראה גם לא זו של שאר עם ישראל שבכלל שותה קפה שחור :lol:

1.8TSI שותה דלק כמו משפחתית 1.6. כשיש מנועים חסכוניים יותר זו טעות לבחור במנוע הזה, אפילו שהוא די חזק.

לא הבנתי מה הקשר תכנון תא הנוסעים מזמין אלת בייסבול וקבוצת נערים שיכורים, אבל שיהיה.

היא הרבה יותר טובה מהאוקטביה בהרבה פרמטרים. צריכת הדלק יותר טובה, יש יותר אבזור, הטיפולים זולים יותר, היא פחות גניבה (בנתיים) - ביטוח זול יותר, האחריות ארוכה יותר, הגיר הרובוטי מראה בנתיים אמינות טובה יותר מהDSG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

, היא פחות גניבה.

אפילו הגנבים יודעים להפריד את המוץ מהתבן :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...