Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 - טיפול 30000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיפול 30K ברכב הזה כולל שמן מנוע ,מסנן שמן ,מסנן אויר ,ומסנן מזגן .

כמובן גם בדיקה כללית ,חיבור סורק ושטיפה של הרכב .

שמרנו את השטיפה לפעם הבאה שנהיה באיזור:lol:

תודה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

הדרך הפשוטה ביותר דרך אמאזון אפשר להזמין רויאל פרפל ב11 דולר לקוורט, נכנסים לאתר של מאן מכניסים סוג רכב, לוקחים את המ'"טים נכנסים לאי ביי יש מוכרן מורשה באנגליה ששולח את הפילטרים ללא דמי משלוח במחיר כמעט אחיד של 60 ש"ח לפילטר.

חבר'ה רק ככה מוזילים עלויות, את הפילטרים אתם יכולים להחליף בעצמכם, רק את השמן פילטר שמן לעשות במוסך, 250 ש"ח כולל מע"מ כולל בדיקה כללית.

חוסכים בעלויות, קונים חלפים איכותיים ונוסעים בבטחה.

אגב גם פלאגים אפשר להזמין דרך איביי ויש גם תוכנה של NGK שמוציאה מק"טים פלאג אירודיום פה בארץ ל206 עולה 90 ליחידה, אני הזמנתי ארבעה ב176 ש"ח כולל מע"מ

התענוג שמוביל אותך

פורסם
כמה שטויות ואיזה מחירים!!!!

פשוט הזוי שבפורום עם כל כך הרבה חובבי רכב - אין אחד שלא הגיב תגובה הגיונית!

לרכב שלך אתה צריך שמן בצמיגות 5W40 בתקן VW 502.00 505.00 עם עדיפות לשמן סינטטי מלא. שמן כזה של חברות מובילות (וטוב יותר מיורול) עולה בחנויות סביב 200 שקלים בהגזמה - יש גם ב- 180 ואפילו 140 שקלים.

פילטר לרכב שלך, גרמני איכותי ולא תחליפי ירוד באיכותו (מטורקיה או סין) עולה 70 שקלים. פילטר אוויר איכותי עולה סביב 110 שקל.

עבודה? בכל מוסך נורמלי לא יותר מ- 120 שקלים + מעמ.

בחישוב פשוט:

שמן + פילטר שמן + פילטר אוויר + עבודה - 450-520 שקלים כולל מע"מ. וכל מוסך, כן גם החאפר ביותר מתאים לטיפול כל כך פשוט של החלפת שמן, פילטר שמן ופילטר אוויר. אם תרצה חלפים מקוריים (פילטרים הכוונה) תוסיף עוד 50-70 שקלים לסכום שציינתי.

אגב, במנוע שלך נכנס בדיוק 4.3 ליטר + 0.3 ליטר לפילטר - סה"כ 4.6 ליטר

פילטר תחליפי איכותי הכוונה לפילטר תוצרת MANN, BOSCH, HENGST וכו'

שמן איכותי יותר הכוונה לשמנים תוצרת Valvolie, Castrol, Mobile, Agip וכו'

זה כמו לשבת במסעדה ולהגיד לעצמך "איך הגנבים האלה לוקחים 60 שקל על מנה פסטה, כולה עולה להם חמישה שקלים למאה גרם, עוד שקל העגבניות ברוטב. על מה עוד 54 שקל, על המים הרותחים?!". אנחנו מסרבים להבין שלמוסך גדול יש הוצאות שמגולמות במחיר הסופי כמו עובדים שלא "מכניסים כסף" (פקידות, מנקות, מחסנאים וכו'), ארנונה יקרה על מיקום מרכזי וכו' וכו'. אף אחד לא צריך להפסיד או לעבוד לשם שמיים והבדל של 200 שקלים בין מורשה שמשתמש בחלפים מקוריים לבין לא מורשה שמשתמש בחלפים תחליפים, שווה לאנשים את המחיר, בדיוק כמו שיש כאלה שמעדיפים לחסוך את זה ובהחלט לגיטימי. אנחנו חיים בשוק חופשי ותחרותי וכל בעל עסק או מוסך לצורך העניין עושה לעצמו את שיקולי התמחור. לנו הצרכנים נותר להחליט אצל מי נשים את כספנו. לא מכריחים אף אחד לשום דבר מלבד שמירה ומילוי אחרי הוראות יצרן שגם זה בהחלט לגיטימי בעיני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום הופתעתי לגלות שבסיאט לאון 1.8 צריכים לבצע כיוון פרונט כל 30 אלף ק"מ (בעלו מופקעת, כמובן) - הייתכן ???

פורסם
היום הופתעתי לגלות שבסיאט לאון 1.8 צריכים לבצע כיוון פרונט כל 30 אלף ק"מ (בעלו מופקעת, כמובן) - הייתכן ???

למה אני מתכוון צריך?כיוון פרונט מתבצע רק במקרים מסויימים ולא בתור טיפול שוטף,כניראה שלא הבנת את כוונת המוסך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אנשים קונים רכב ממיטב כספם,ומשתדלים לחסוך בטיפולים נכון אין צורך לשלם מחירים מופקעים,אביטל מההתרשמות שלי כנסי למוסך רון ואו למוסך המכונית בירושלים,לפעמים שחוסכים משלמים הרבה בסוף,מנסיון ולא שלי,עדיף לשלם קצת יותר ואומר סכום סביר וקצת לפנק ואו לשרת את הרכב שמשרת אותך,הוזלת עלויות מסתברת בסופו של יום כיקרה .לכן יש את המוסכים המורשים,שמטפלים לפי הוראות יצרן,אני מכיר חבר שניסה לבצע טיפול לבד,הוא אף הגדיל לעשות וחיבר בעצמו את הרכב לסורק תקלות,נכון בסוף הוא הגיע למוסך בירושלים,שילם וכעת הרכב נוסע מצויין,וכל זה בטח במסגרת האחריות יצרן של הרכב,לאחר מכן תבחרי כראות עינייך והתקציב שעומד לרשותך.

עופר בן צבי

פורסם
למה אני מתכוון צריך?כיוון פרונט מתבצע רק במקרים מסויימים ולא בתור טיפול שוטף,כניראה שלא הבנת את כוונת המוסך.

תודה להתיחסות. לא רק ש"הבנתי"... - אשתי הביאה קבלה מהמוסך (מחיר מופקע !) בגין כיוון פרונט אחרי שנאמר לה במוסך (כמובן מוסך מורשה) שכל 30,000 צריך כיוון פרונט (פניתי לצ'מפיון וביקשתי לקבל מפרט הוראות היצרן לטיפולים" - אני ממתין).

פורסם
הדרך הפשוטה ביותר דרך אמאזון אפשר להזמין רויאל פרפל ב11 דולר לקוורט, נכנסים לאתר של מאן מכניסים סוג רכב, לוקחים את המ'"טים נכנסים לאי ביי יש מוכרן מורשה באנגליה ששולח את הפילטרים ללא דמי משלוח במחיר כמעט אחיד של 60 ש"ח לפילטר.

חבר'ה רק ככה מוזילים עלויות, את הפילטרים אתם יכולים להחליף בעצמכם, רק את השמן פילטר שמן לעשות במוסך, 250 ש"ח כולל מע"מ כולל בדיקה כללית.

חוסכים בעלויות, קונים חלפים איכותיים ונוסעים בבטחה.

אגב גם פלאגים אפשר להזמין דרך איביי ויש גם תוכנה של NGK שמוציאה מק"טים פלאג אירודיום פה בארץ ל206 עולה 90 ליחידה, אני הזמנתי ארבעה ב176 ש"ח כולל מע"מ

זה באמת עניין אותי הנושא, האם במוסכים המורשים / רגילים יש אופצייה בכלל להביא חלפים (מקוריים) מספק חיצוני בארץ או בחו"ל, הרי חלק מן הרווח הוא על החלקים, האם זה תקין מבחינתם לעשות את זה?

מבדיקה קלה שעשיתי אפשר להביא במחיר של 30% פחות, האם בעל מוסך יכול להגיד לי שהוא לא משתמש בחלקים שאני הבאתי?

אחת הבעיות לטעמי במוסכים מורשים ע"פ אחרים שהם לא באמת "מורשים" זה אומנם לא מבטל אחריות או פוגע בתנאי האחריות, אבל ההגדרה עצמה היא לא נכונה מוסך מורשה צריך להיות לא מוסך שפועל לפי הספר, אלא כפוף ונושא באחריות החברה.

היתרון שיש למוסך מורשה הוא עצום בקהל לקוחות והוא צריך להיות הכי אטרקטיבי לטעמי.

asdasdasd

• תוכן חדש...