Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה ליטרים התיק הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני עוד חודש וחצי טס לחצי שנה להודו ויש לי תיק למצלמת ה DSLR שלי שאין לי מושג כמה ליטרים התיק הזה.

מישהו יודע איך לחשב את המידות?

מידות התיק בלינקים:

http://www.digitaltoyshop.com/Primus_Backpack_AW_Lowepro_t1926_6499_1

http://www.walkin.co.il/lego_tree.php?instance_id=18&actions=show&id=2065

תודה לעוזרים!!

פורסם

ראשית אני חייב להגיד שאני לא מבין כ-ל-ו-ם בתיקים.

אתה פאקינג מתכנן לקנות תיק ב1300 שקל? למה? מה מיוחד בו שהוא כזה יקר?

עדיף לקנות תיק ב200 שקל ואת השאר לבזבז בטיול לא?

פורסם

קיבלתי את התיק מתנה, ומה שמיוחד בו שיש בו חלק שמגן על המצלמה ועל העדשות + שליפה מהירה של המצלמה מצד התיק בלי להוריד את התיק מהגב.

וגם הפתח של התיק הוא כלפי הגב כך שבטוח ללכת איתו במקומות עמוסים ללא חשש מגניבה (הוא לא נראה כמו תיק של מצלמה שזה יתרון), הוא עמיד במים ומבחינת נוחות בחיים לא היה לי תיק כזה נוח .

אם היית שאול אותי אם אני הייתי קונה אותו מכספי ממש לא אבל רק מסיבה כלכלית אבל זה באמת התיק המושלם עבור טיול עם מצלמת DSLR +עוד מספיק מקום לכל דבר שצריך .

התעניינתי על הנפח של התיק כי לפעמים הוא נראה לי גדול מדי אחרי ברור מעמיק הוא בין 30ל-35 ליטר שזה סביר לתיק יום בטיולים ארוכים.

פורסם

ויזואלית הייתי אומר 25-30 ליטר.

יש לי אחד דומה אך מעט יותר דק בנפח 22 ליטר.

אני לא מבין למה אתה צריך את הליטראז' בשביל לדעת אם מתאים או לא.

התיק כבר בידך, למה לא לבדוק פשוט כמה בגדים או פריטי ציוד הוא מכיל?

פורסם

פשוט אף פעם לא יצא לי לצאת לטיול ארוך עם תיק כזה בגלל זה אני קצת בדילמה אם כדאי לקחת אותו או תיק יותר קטן בתור תיק יומי.

יש למישהו ניסיון בנושא הזה?

• תוכן חדש...