Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשלח אליהם מכתב ביום ראשון ואעדכן ברגע שהם יחזירו תשובה,

מישהו מוכן לעזור בניסוח המכתב ?

עבור אשתו של מנהל הסניף שלי ניסחתי מכתב זהה:

יש אפשרות שתכתוב בשמה של אמך:

לכבוד מפנ"א. תאריך:

הנדון: בקשה להמיר דו"ח מהירות באזהרה

אג"נ,

בתאריך..... אימי, (שם), עברה את העבירה (שם העבירה) וקיבלה בעקבותיה קנס +8 נק' חובה.

באותו היום בשל חוסר תשומת לב,עברה את העבירה במיוחסת לה.היא מודה בביצועה ומבינה ששגתה.

אני מעוניין לציין,שאימי בעלת רישיון נהיגה מזה כ-20 שנה נוהגת בזהירות ולראייה שמעולם לא קיבלה דו"ח תנועה ולא נצברו לחובתה נקודות תעבורה והעבירה שבוצעה לא עולה בקנה אחד עם צורת נהיגתה בשגרת היום-יום.

לנוכח העובדה,שאין לה עבר תעבורתי אנו מבקשים להמיר את הדו"ח שקיבלה באזהרה.

בברכה,......

חתימה : ....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עבור אשתו של מנהל הסניף שלי ניסחתי מכתב זהה:

יש אפשרות שתכתוב בשמה של אמך:

לכבוד מפנ"א. תאריך:

הנדון: בקשה להמיר דו"ח מהירות באזהרה

אג"נ,

בתאריך..... אימי, (שם), עברה את העבירה (שם העבירה) וקיבלה בעקבותיה קנס +8 נק' חובה.

באותו היום בשל חוסר תשומת לב,עברה את העבירה במיוחסת לה.היא מודה בביצועה ומבינה ששגתה.

אני מעוניין לציין,שאימי בעלת רישיון נהיגה מזה כ-20 שנה נוהגת בזהירות ולראייה שמעולם לא קיבלה דו"ח תנועה ולא נצברו לחובתה נקודות תעבורה והעבירה שבוצעה לא עולה בקנה אחד עם צורת נהיגתה בשגרת היום-יום.

לנוכח העובדה,שאין לה עבר תעבורתי אנו מבקשים להמיר את הדו"ח שקיבלה באזהרה.

בברכה,......

חתימה : ....

עדיף שתרשום את הדו"ח כאילו אמא שלך באמת רשמה אותו ולא אתה בשמה.

נכון שיש חוקים ותנאים מתי אפשר להמיר את הדוח באזהרה, אבל זהו "החוק היבש".

בהתאם לנסיבות יש סיכוי שמפנ"א ימירו את הדוח באזהרה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערו כמה חודשים מאז ששלחתי ערעור, נענתי חזרה בבקשה לישלוח רישיון הרכב של אמא שלי ומאז דממה,

להתקשר לשאול או להרגע ?

פורסם

תתקשר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מצטער אבל אתה טועה במקרה הזה.

רשימת העבירות בהן לא ניתן להמיר את הדו"ח באזהרה על פי המשטרה כוללת:

כל דו"ח של הזמנה לדין

מעבר צומת ברמזור אדום

עקיפת קו הפרדה רצוף

מטען חורג

חנייה בחניית נכים

שימוש בטלפון נייד במהלך הנהיגה

אי עצירה בתמרור 'עצור'

גם הרשימה לא מחייבת.

ידוע לי על מקרה שבו הומר דו"ח על שימוש בסלולרי לנהג שהיה לו עבר נקי של מעל 20 שנה.

כל עוד מדובר בהנול פנימי ולא מחייב, יכולים להיות יוצאים מהכלל לפי שיקולים של הגורם המטפל, כך שלבקש תמיד כדאי.

פורסם
הם לא המירו את הדוח לאזהרה, מה ניתן לעשות ? יש אפשרות להגיש ערעור ?

שלום לך.

לפי מה שתארת אין סיבה לא להמיר לאזהרה,

אבל צריך לראות את הסיבה, אני יודע כשמקבלים דוח ברירת משפט, אפשר לפעול עד 30 ימים מיום קבלתו, כך תיסתכל מתי שלחתם ופעלתם, אין סיבה שתקבל 8 נקודות אים אין לה 20 שנה עבירות תנועה.

פורסם

את הדוח קיבלנו הביתה ב22 למאי כעבור שבוע שלחתי ערעור, חודש אחרי התבקשתי לשלוח את רישיון הנהיגה של מבצע העבירה.

היום התקשרתי למפנא ושם במענה האוטומטי נמסר לי שהדוח נשאר על 750 שח עם מועד אחרון לתשלום ב4 לינואר 2014 בהמשך לפנייתכם האחרונה לערעור שההחלטה בה התקבלה בתאריך ה8 לספטמבר . אני גם רוצה לציין שלא קיבלנו שום הודעה על כך .

פורסם
את הדוח קיבלנו הביתה ב22 למאי כעבור שבוע שלחתי ערעור, חודש אחרי התבקשתי לשלוח את רישיון הנהיגה של מבצע העבירה.

היום התקשרתי למפנא ושם במענה האוטומטי נמסר לי שהדוח נשאר על 750 שח עם מועד אחרון לתשלום ב4 לינואר 2014 בהמשך לפנייתכם האחרונה לערעור שההחלטה בה התקבלה בתאריך ה8 לספטמבר . אני גם רוצה לציין שלא קיבלנו שום הודעה על כך .

שלום לך.

אני מוכן לנסות לעזור לך. אם אתה יכול להיתקשר אלי, לשלוח לי את כל החומר בפקס ולאחר שנדבר אני יסגנן מכתב כנידרש ואשלח בשם אימך והכול יהיה בסדר (ללא תשלום, כן?).

פורסם
אני מצטער אבל אתה טועה במקרה הזה.

רשימת העבירות בהן לא ניתן להמיר את הדו"ח באזהרה על פי המשטרה כוללת:

כל דו"ח של הזמנה לדין

מעבר צומת ברמזור אדום

עקיפת קו הפרדה רצוף

מטען חורג

חנייה בחניית נכים

שימוש בטלפון נייד במהלך הנהיגה

אי עצירה בתמרור 'עצור'

כל דו"ח ברירת קנס כמו הקנס שבנידון ניתן להמרה באזהרה גם אם הוא טומן בחובו רישום נקודות חובה.

זה גם רשום בחוברת נוסחי האישום שנמצאת אצל כל שוטר.

תוכל לרשום בגוגל חוברת נוסחי אישום ועיין בעמוד 9 שכותרתו תנאים לרעשום אזהרה ותוכל לראות את מה שרשמתי כאן.

שאר הקריטריונים להמרה באזהרה כוללים שלעובר העבירה יש רשיון נהיגה לפחות 10 שנים, חמש השנים האחרונות ללא רישום תעבורתי מכל סוג ושהנהג מודה בביצוע העבירה.

אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר לא הייתי מתווכח בכלל. 8)

אתה כל כך בטוח, ובכל זאת אתה טועה.

מניסיוני האישי, ממירים גם דו"ח של הזמנה לדין לאזהרה.

פורסם

לכל כלל יש יוצא מהכלל ולכל שבת יש מוצאי שבת.

בתור אחד שהיה קרוב לנושא במשך תקופה מכובדת אומר לך שכל מה שרשמתי בפוסט הוא נכון ואני עומד מאחוריו מנסיון אישי ושוב לכל כלל יש יוצא מהכלל וכבר נתקלתי בכל מיני "מקורבים" שהמירו להם דוחות לאזהרה שלא היו אמורים להמירם.

כאשר מדובר במשטרה הכלל הוא שלכל דרג יש זרג.

• תוכן חדש...