Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי את האוטו לפני שבועיים האוטו עשה 120 אלף קמ,אני נוסע בשנה בסביבות ה20000 בשנה ,התקנה הבנתי עולה בסביבות 7 אלף,מה אתם אומרים 1.כדאי? 2.מתאים למגאן 2008 3. איפה יש מקום מומלץ ואמין באיזור הצפון? תודה חעוזרים!

פורסם

אתה עושה 20,000 קמ בשנה. על בנזין במחיר של 7.7 לליטר ונניח 1 ל 11 זה 14000 שקלים בשנה. על גז במחיר של 3.7 לליטר גז, וצריכה של 1 ל 10 יצא לך 7400 בשנה. זאת אומרת שתוך שנה אתה סוגר את עלות ההתקנה ואחרי שנה זה כבר רווח נקי שלך.

אני עשיתי התקנה בגז פרו, ואני מבסוט. יש להם סניף בעין המפרץ.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
אתה עושה 20,000 קמ בשנה. על בנזין במחיר של 7.7 לליטר ונניח 1 ל 11 זה 14000 שקלים בשנה. על גז במחיר של 3.7 לליטר גז, וצריכה של 1 ל 10 יצא לך 7400 בשנה. זאת אומרת שתוך שנה אתה סוגר את עלות ההתקנה ואחרי שנה זה כבר רווח נקי שלך.

אני עשיתי התקנה בגז פרו, ואני מבסוט. יש להם סניף בעין המפרץ.

קודם כל תודה עכשיו השאלה אם המגאן מתאימה לגז?וכמה עלתה לך ההתקנה?
פורסם

לפי מה שאני יודע, המגאן שלך מתאימה להסבה.

תברר במקומות מוסמכים,הם יתנו לך תשובה מבוססת על ידע.

לגבי עלות ההתקנה, לינזה עלה 8500₪,אבל ברכב שלי המליצו לי להתקין משמנת אלקטרונית שהעלות שלה 1500₪.

לא משנה איפה תבחר להתקין,דרוש שאת כיול מפת הדלק על גז,יעשו לך גם על הילוך סרק בעמידה, וגם תוך כדי הנסיעה.

יש עוד כמה טיפים שאני יכול לתת לך בפרטי אם אתה מעוניין לשמוע.

פורסם

אז ככה שבת שלום תודה רבה לעונה על השאלות אבל איך זה מסתדר מבחינת המחשב של הרנו מבחינת המערכת גז?אין סתירה כלשהי?בנוסף לכך האם יש עלויות נוספות חוץ מהתקנה?כלומר אחזקה של מערכת הגז?

פורסם
אז ככה שבת שלום תודה רבה לעונה על השאלות אבל איך זה מסתדר מבחינת המחשב של הרנו מבחינת המערכת גז?אין סתירה כלשהי?בנוסף לכך האם יש עלויות נוספות חוץ מהתקנה?כלומר אחזקה של מערכת הגז?

לא ברורה לי השאלה. מחשב של מערכת גז, מקבל ממחשב הרכב את זמן ההזרקה ואת סלד המנוע ( ועוד כמה פרמטרים) ולפי מפת גז מזריק כמות גז מסויימת שתאימה לעומס הרגעי על המנוע.

המחשב של הגז לא מתערב בפעולתושל מחשב הרכב.

עלויות נוספות חוץ מהתקנה זה השמן למשמנת.במידה והיא מותקנת. וכמו לכל מערכת יש טיפולים למערכת גז, בגדול זה החלפת פילטרים.

• תוכן חדש...