Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אנחנו היושבים בגולה לא יכולים לראות את טסט ראשון ? :oops:

שילמתי אגרה לכל השנה בארץ ועדיין התוכנית חסומה לחו"ל ? עאלק לשידור בישראל בלבד ... :twisted:

איפה און ? מה ? חשבתי שאנחנו חברים .... :onfire:

טופ גיר חופשי לכל העולם וטסט ראשון לא ! או שזה בגלל וואללה ? :lol:

http://cars.walla.co.il/testrishon/?w=/4697/@vod

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

זה נקרא זכויות שידור שכנראה אין להם , או לחילופין חוסר רצון לשלם על שרתים בחול.קורה עם הרבה תכנים - בשלוף - האח הגדול , דה וויס ועוד הרבה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תמיד אפשר לנסות עם פרוקסי ישראלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עלויות השידור של ווידאו בארץ הם גרושים,

2 צופים בו זמנית ברגע נתון = 6 שקל לחודש. נותנים לך חיבור במהירות קבועה ולא סופרים כמה אתה מעביר.

לא הרבה גובות בסוף החודש.

אבל בחו"ל המחיר מטפס לשמיים, גם צריך להחזיק ציוד בחו"ל, באירופה, ארה"ב, אסיה ואוסטרליה ושם אתה גם משלם על החיבור וגם משלם על כמה שאתה מעביר - כלומר סלט שלם במחיר.

בגלל זה הפתרון הפשוט ביותר הוא להגיד - לא משדרים לחו"ל וזהו.

גם ככה, אסם מפרסמת במבה חדשה, מה זה עוזר ששימי מסינגפור יודע על זה? אין לו את זה בסופר.

----

פורסם

כן אבל אני לא בסינגפור , אני בקנדה ומקפיד לאכול במבה לפחות פעם ב...

זו אמורה להיות תוכנית של טלוויזיה ממלכתית ישראלית , מה בחו״ל אין ישראלים ?

בפרק הזמן שאני בישראל אני משלם אגרה גם אם אני לא רוצה ! אני לא משלם יחסי אני משלם מלא ולכן אני חושב שמגיע לי שרות , או שאני טועה ?

ואם אני טועה אז למה אנו משלמים ?

...........

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אני מוכן להתחלף אתך,בוא תשב אצלי בספה ואני יעבור לקנדה:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אבל בחו"ל המחיר מטפס לשמיים, גם צריך להחזיק ציוד בחו"ל, באירופה, ארה"ב, אסיה ואוסטרליה ושם אתה גם משלם על החיבור וגם משלם על כמה שאתה מעביר - כלומר סלט שלם במחיר.

בלי להעליב ידידי - אתה מדבר שטויות.

כל חברה שמכבדת את עצמה מחזיקה את הוידאו על שרת אחסון ומשם משתמשת בשירות של cdn כדי להפיץ את התוכן במהירות וביעילות לכל מקום בעולם.

להחזיק ציוד בעולם? תכף תדבר על השכרת שרתים פיסים בחוות שרתים...

ליביו (במקרה עובד בחברה שמשרתת וידאו למיליוני צופים בכל העולם בין השאר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו. כמה אקאמאי גובה על 1Tb תעבורה של וידאו לעולם?

כמה GNS גובה על שידור בארץ? שליש.

לגבי cdn. אני מכיר ויודע (גם cdn.co.il היה שלי פעם) לא רציתי לבלבל את הפוסט עוד יותר עם מונחים טכנים.

אבי. שמעביר טרות כל טרות של מדיה בעולם.

----

פורסם
יופי , עכשיו תגיד את המשפט שוב רק בעברית , מה זה פרוקסי ?

זה שרת שנכנס בינך ובין מקור הוידאו, וכך גורם לאותו מקור וידאו לחשוב שאתה נמצא במקום X (במקרה שלך ישראל) בעוד אתה במקום Y (במקרה שלך קנדה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...