Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה שלפני שקניתי אותה לא הייתי מודע לזה ולכן אני חייב לברר אם זה בעיה באוטו או שככה הצריכת דלק שלו.

האוטו אוכל לי דלק ברמות מטורפות, לפי מה שחישבתי ככה באוויר אני חושב שהוא עושה לי 1 ל7

אני פשוט לא מפסיק לשים לו דלק, ואני בקושי נוסע זה הכי מוזר... אני נוסע אולי אולי 19-20 ק"מ ביומיים. ואני ממלא מיכל פעם בשבועיים. נשמע לי מוזר מאוד.

האם ככה צריכת הדלק של סובארו אימפרזה 2007 (מנוע 1500) או שיש מצב שיש לי בעיה באוטו?

פורסם

אם כל הנסיעות קצרות, רק בעיר, תנועה איטית ומזגן פועל כל הזמן - תקין.

אם זה בשיוט בינעירוני במהירות 90 קמ"ש - לא תקין.

ממליץ לבדוק בצורה מדוייקת יותר.

פורסם

האוטו אוכל לי דלק ברמות מטורפות, לפי מה שחישבתי ככה באוויר אני חושב שהוא עושה לי 1 ל7

אני פשוט לא מפסיק לשים לו דלק, ואני בקושי נוסע זה הכי מוזר... אני נוסע אולי אולי 19-20 ק"מ ביומיים. ואני ממלא מיכל פעם בשבועיים. נשמע לי מוזר מאוד.

משהו לא הגיוני בחשבון שלך:

19-20 ק"מ פעם ביומיים זה אומר 10 ק"מ ביום, נכון? ז"א 70 ק"מ בשבוע אז 140 ק"מ בשבועיים. אם אתה ממלא מיכל מלא (45-50 ליטר??) כל שבועיים אז הצריכה שלך היא 140 לחלק ל 45-50 וזה כבר הרבה יותר מדאיג, באזור ה 1/3...

כמו שהציעו לך, תמלא פול עד שהמשאבה קופצת, תיסע כמה זמן (נניח שבועיים) ואז תמלא שוב פול, עדיף באותה המשאבה, וככה תקבל את הצריכה העירונית (בהנחה שהכל בתוך העיר)

אין לך ריח של דלק ברכב? לדעתי על צריכה כזו חייב להיות איזה איבוד דלק מלבד שריפה ע"י המנוע.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

400 ק"מ, על נניח 50 ליטר(?), בהנחה שבתוך העיר בלבד, זה יוצא 1/8, סביר לחלוטין לרכב 1600 אוטומט בן 11. כמה אתה מצפה לצריכה עירונית?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אותה בעיה

אימפרזה 2002 1.6

עושה 400 ק״מ טנק פול

נוסע 10 ק״מ כל יום.

מה עושים?

אין שום בעיה ככה האוטו עושה. רכב דיזל או היברידי יפתור לכם / לך את הדלק

פורסם

תבדוק צריכה כפי שצריכים לבדוק.

אם הנסיעות קצרות (והרכב אינו מגיע/מגיע בקושי) לטמפרטורת עבודה, בשילוב מזגן + נסיעה עירונית - הנתון שציינת דיי ריאלי (בכל זאת תבדוק במדוייק ותעדכן).

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני בעל אימפרזה והרכב אכן גומע דלק.

הממוצע שלי הוא 1:9-1:9.5 כאשר רוב הנסיעות בינעירוניות, (עם קצת משקל על הרכב).

אני לא ניסיתי למדוד בנסיעה עירונית בלבד, אך הנתונים שלך לא רחוקים מהמציאות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וואו 1/10-11 לבינעירוני לרכב כזה זה באמת יותר מידי, לא סתם אמרו כל הזמן שהאימפרזות בולעות דלק. אפילו הבהמה אצלי עם מנוע 3400 עושה 1/12 מחוץ לעיר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

האוטו אצלי בסך הכל חצי שנה ולפני כמה שבועות הממיר קטליטי הלך

לאבא שלי יש B4 אותה שנה ובחיים לא קרה לו דבר כזה והיה לי פעם אימפרזה 2002 כמה שנים טובות וגם אצלה לא קרה דבר כזה

בקיצור או שנפלתי על אוטו במצב חרא או שהאימפרזה זה אוטו חרא , כמובן שכשקניתי עשיתי בדיקה רצינית והכל היה בסדר

מעבר לזה שהרכב בסך הכל עם 58 אלף קילומטר אני רק אוכל חרא איתו בינתיים

פורסם

אסי שלום

חבל על העצבים שלך יש לך אחלה רכב אמין בטרוף

זה שיש לה בעיה של צריכת דלק סבבה

הכל ניתן לפתור,גש למוסך סובארו מורשה שיתחבר עם סורק

תקלות לבדוק את חיישן זיהום אוויר ובדיקת 4 גזים.

אני יכול לומר לך שאים זאת הבעיה היחידה אז

תאמין לי שלחמי יש קרוז 1.8 שותה פי 10 מהסובארו

ולאישתי יש לנטיס 1.8 שותה יותר.

אז שזה לא יבאס אותך.

imprza new age

פורסם

לפעמים עדיף רכב שאוכל קצת דלק אבל אמין מאשר רכב שכל שבוע במוסך,

אין מה לעשות בחיים תמיד תוציא את אותה כמות כסף, בין אם זה באחזקה ובין אם זה בדלק..

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אין מה לעשות בחיים תמיד תוציא את אותה כמות כסף, בין אם זה באחזקה ובין אם זה בדלק..

לא מסכים. כמו בכל דבר בחיים, לכל תחום יש מה שנקרא Sweet Spot וצריך רק למצוא אותה. הנקודה (ולתרגום מוחשי - המוצר) שתתן לך הכי הרבה Balance בהכי פחות כסף. בטח יש לזה איזה תרגום מקצועי בתחום של חקר ביצועים וכאלה, אבל לא צריך להיות מומחה כדי לדעת למצוא את הנקודה הזו בכל תחום, וזה לא משנה אם אתה קונה מחשב, טלויזיה, טאבלט, רכב או בית, תמיד אם תעשה בדיקה מעמיקה תראה שיש נקודה כזו.

ולענין - חברים נראה לי שאתם מפספסים את הנקודה, אוטומטית 1600 שעושה 1/7-8 בעיר ו 1-10-11 בחוץ, זה לא להיט אבל זה מתקבל איכשהו. פותח השרשור תאר כאן צריכה של 1/3 (בהנחה שהמספרים שלו מדוייקים, פחות או יותר), מה שבוודאי מצביע על בעיה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אתה לא יכול שנבדוק בשבילך אם צריכת הדלק תקינה או לא שאפילו בבדיקה פשוטה שלהגיד לנו מה הצריכה דלק הנוכחית שלך אתה לא עושה.

תבדוק כמו שצריך כמה דלק הרכב צורך ולא "באויר"

פורסם

ברוך השם יש פיאט פנדה. אין מוסך, אין תחנת דלק :lol:

• תוכן חדש...