Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות נשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם, ולילה טוב

אני היום הבנתי (בפעם המי יודע כמה) כמה הנשים זה עם מתסכל. אני מכיר מישהי כבר מהצבא במשך כמעט שלוש שנים. היא הראתה שהכל סבבה וזה, ורמזה ברמיזות פיל שהיא רוצה לקדם את הקשר. עד כאן הכל סבבה. :-P

יצאנו היום, הכל היה ממש יפה - נוף של ים המלח בלילה זה יפה. יושבים על החוף, מדסקסים על הא ועל דא, ומדברים על מה יהיה הלאה. פתאום היא החליטה שלא יהיה הלאה. תגידי, מה את פוסטמה? :shock: לפני כמה שעות היית בקטע של לקדם את הקשר ועכשיו את רוצה לחתוך? :?

אז חתכתי. :evil: היא מנסה כבר כמעט שעה להתקשר, אבל אין לי כוח לענות לה. (האם אני מניאק? :roll: )

נשים, למה אתם כאלה מורכבות? אתן מקשות את החיים יתר על המידה וזה לא בא לי בטוב... אבל לפחות לא שילמתי עליה, זה גם משהו. לא? :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד יהיו הקטעים האלה שהן יבואו אלייך בהפוכה. זה בלתי נסבל.

אם היא חשובה לך בתור ידידה, תענה לה.

אם לא, שתלך תתקאווד.

פורסם

תכל'ס? אם היא כזאת הפכפכה ולא אמינה, אז אין לי מה לשמור אותה כידידה. לך תדע איזה קטעים היא עוד תביא לי... רחוק-מתוק. לא ככה? :-P

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

היא מהמשחקות.

מושכת - דוחפת - מראה התעניינות - חותכת.

תגיד לה שתפסיק ל*יין את המוח ותחליט מה היא רוצה. כי יש לך דברים חשובים יותר מלשחק במשחקים של למשוך בצמות.

לענות לטלפון לדעתי זה עניין של נימוס בסיסי ואתה צריך לענות לה.

איך אומרים פה לגבי חברות סלולאריות? תהיה אדיב אך אסרטיבי. אני קצת נחרץ בנושא הזה, אבל זה רק מנסיון כואב עם אותו הטיפוס ומידיעה שבחורות כאלה א: רוצות שיחליטו עבורן או ב: צריכות שיחליטו עבורן, ושני המקרים זה לא משהו שאתה רוצה להכנס אליו, לכן עדיף להכריח אותה להחליט.

רוצה לחתוך? שתחתוך, כוס אמא שלה.

בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה לא צריך את החרא הזה.

רוצה? יופי!

לא רוצה? חפשי במקום אחר.

אתה לא העבד שלה ואתה לא הסנג'ר שלה.

אתה לא חייב לה כלום ואין סיבה שאתה תרדוף אחריה.

כעקרון אין לך מה להפסיד אז פשוט תגיד לה "תראי, אני לא משחק משחקים. אם תרצי, אני פה, אבל אני לא אחכה לך".

ואז תסתובב ותתחיל ללכת.

רק תוודא שיש לך קונדומים לפני שאתה אומר משהו כזה.

פורסם

רק פרנקוס האגדי יוכל לעזור לך, ועכשיו ברצינות, אולי תפרט? מה ז"א "פתאום היא החליטה שלא יהיה הלאה", מה היא אמרה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא קצת נסחפתם עם התגובות?

הבחורה עם כל כמה שהם היו בקשר, לא התחייבה עוד לחיות את שארית חייה איתו, ועדיף שחתכה לפני שהוא השלה את עצמו יותר

לכותב ההודעה,

בהצלחה בהמשך בטוח שתמצא את מה שאתה מחפש :)

פורסם

לטעמי - אל תענה. תסנן אותה. אם אתה מעוניין בה, יש סיכוי גבוה שזה יגרום לה לרצות אותך. אם לא, שתלך לחפש. בכל אופן, מה יש לך לענות לה? היא חתכה, ניגמר.

לשמור אותה, וכל בחורה אחרת, כידידה, אין טעם. למה צריך בכלל ידידות? מיותר לחלוטין.

מילא לסבול בלבולי שכל כשאתה מעוניין בה, אבל אם אתה לא מעוניין, למה לסבול את זה?

פורסם

עדכון מהרבע שעה האחרונה:

עניתי לה (הרגשתי מניאק שאני מסנן, אני לא אוהב לסנן :roll: ). היא התחילה לבכות וטענה שכל מה שהיא רצתה זה קשר ידידותי ושיהיה לה עם מי לדבר כש"קשה לה". היא המשיכה ליילל ולמחוט את אפה המנוזל (ככה זה נשמע לפחות בטלפון) משהו כמו שלוש או ארבע דקות.

הבהרתי לה שאני לא הולך להיות הידיד ההומו, ופה נגמר הסיפור.

סה לה וי מדאם. אורוואר. :wave2:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תסביר לה שזה בסדר, אתה תהיה שם כשקשה לה, כל עוד היא תדאג להיות שם כשמתקשה לך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תסביר לה שזה בסדר, אתה תהיה שם כשקשה לה, כל עוד היא תדאג להיות שם כשמתקשה לך.

:roflmao:

ידידות משאירים כדי להיות הטלפון הראשון כשהן רוצות להתנקם באקס שהרגע זרק אותן/ העלה תמונה לפייס עם בחורה/ שינה סטטוס לin a relationship

פורסם

אני מכיר מישהי כבר מהצבא במשך כמעט שלוש שנים.

אם בשלוש שנים, שזה ממש הרבה זמן בגילך, לא קרה כלום, זה כבר פג תוקף ממזמן מזמן בכל מקרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אהלן כולם, ולילה טוב

אני היום הבנתי (בפעם המי יודע כמה) כמה הנשים זה עם מתסכל. אני מכיר מישהי כבר מהצבא במשך כמעט שלוש שנים. היא הראתה שהכל סבבה וזה, ורמזה ברמיזות פיל שהיא רוצה לקדם את הקשר. עד כאן הכל סבבה. :-P

יצאנו היום, הכל היה ממש יפה - נוף של ים המלח בלילה זה יפה. יושבים על החוף, מדסקסים על הא ועל דא, ומדברים על מה יהיה הלאה. פתאום היא החליטה שלא יהיה הלאה. תגידי, מה את פוסטמה? :shock: לפני כמה שעות היית בקטע של לקדם את הקשר ועכשיו את רוצה לחתוך? :?

אז חתכתי. :evil: היא מנסה כבר כמעט שעה להתקשר, אבל אין לי כוח לענות לה. (האם אני מניאק? :roll: )

נשים, למה אתם כאלה מורכבות? אתן מקשות את החיים יתר על המידה וזה לא בא לי בטוב... אבל לפחות לא שילמתי עליה, זה גם משהו. לא? :lol:

כמובן שאני חייבת להגיב על שרשור כזה. ולא, אני לא הולכת להצדיק את העם הנשי או את הידידה שלך.

יכול להיות שהידידה שלך רצתה איתך משהו מעבר לידידות, יצאתם והיא הבינה שזה לא מתאים לה וגם יכול להיות שהיא באמת משחקת משחקים אבל מפה ועד להכליל ולהגיד "למה אתן מקשות על החיים יתר על המידה" או "למה אתן כאלה מורכבות" זה מוגזם.

בטוחה שזה מעצבן ולא ברור מה היא באמת רוצה אבל לפי דעתי אתה פשוט צריך לדבר איתה, בהכי קלילות ובהכי כנות, בלי משחקים וכל הבולשיט של לא לענות.

ובכללי, מניסיון, אין דבר כזה ידידים. כמעט תמיד תהיה משיכה מצד הגבר או מצד האישה. באמת שאני חושבת שכמעט תמיד לאחד הצדדים יש אינטרס להמשיך את הקשר למעבר מידידים.

אז אם אתה רואה שהיא לא בטוחה בעצמה וקצת מבולבלת תסביר לה שזה לא מתאים לך.

בהצלחה!

פורסם

הבהרתי לה שאני לא הולך להיות הידיד ההומו, ופה נגמר הסיפור.

סה לה וי מדאם. אורוואר. :wave2:

מה השתנה פתאום אחרי 3 שנים?

3 שנים התאים לך להיות הידיד ההומו ופתאום החלטת לחזור לארון?

מעין, בהחלט יש דבר כזה ידידים. יש לי ידידה מאוד טובה שאנחנו מכירים מגיל 20 (לפני 25 שנים).

יש לי עוד ידידה טובה שאיתה שה התחיל בידידות, עבר לחברה וחזר לידידה. גם אותה אני מכיר כבר יותר מ 20 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...