Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו, אני מבין שאני בחברה טובה, יש פה הרבה שכנים (:

אני קובי, בן 30, באר שבע.

הנדסאי מכונות שעובד בחברת מוצרי חלב גדולה בדרום.

הרכב הקודם שלי היה סיריון שנת 99, לא היה לי מושג בדיטיילינג, הייתי מבלה את רוב זמני בפורום אחזקה וטיפולים ומהרגע שקניתי את האיביזה החדשה עברתי באופן טבעי לפורום דיטיילינג.

לפני זה הייתי יורד לשטוף את הרכב עם דלי אחד עם מטלית שעירה של סנו, אפילו ללא סבון, חוסר מודעות אני מניח.

הסיריון היתה מטופלת היטב מבחינה מכאנית והיה קשה לשכנע אותי למכור את החמודונת הזו אבל לבסוף נכנעתי ועשיתי את זה.

איך נדבקתי בחיידק?

מאז כבר שנה וחודשיים יש לי את האיביזה, אמרתי שזהו, אין עוד סיבה לחאפריות...התחלתי עם ווקס קבוע אחרי שטיפה, אחרי זה המשכתי לטיפולים פנימיים של הרכב כל שטיפה....הזמן התארך...החומרים התייקרו מאוד.....עד שהחלטתי לחתוך סופית את התלות שלי במכוני השטיפה ומאתמול אני יכול להגיד שכל מה שקשור לנקיון הרכב אני עושה בעצמי.

הראיה הכי טובה לזה היא שכל החומרים שלי הפכו מאוטודיפו ל-אוטוסטור ו-VIX.

עליתי מ-רבע שעה שטיפה חיצונית ו-20 דקות ניקוי פנימי בעבר ל-3 שעות טיפול חיצוני ו-3 שעות טיפול פנימי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעמיים שלוש??? ואו...לא לא, לא ניסחף, פעם בשלוש שבועות בערך.

כל פעם שהייתי מתדלק בסונול מעל 30 ליטר והייתי מקבל שטיפה חינם במכונה האוטומטית :| רחמנא ליצלן!

פורסם

נראה לי שאפשר לעשות מפגש כל הבאר שבעיים, זה חצי פורום ;) נהיינו אימפריה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם בשבוע יסודי ושאר הפעמים שטיפה מהירה- רכשתי לפני משהו כמו שנתיים מיכל 5 ליטר ווקס של קארפלאן, אני מוסיף פקק ווקס לדלי עם מים בלבד, מעביר עם ספוג רק על הרכב, מייבש, ותוך 10 דק' הרכב נוצץ.

יש לי שריטה, אני לא מסוגל לראות אבק על הרכב/בתוך הרכב :lol:

פורסם

מקס , בן 24 מאשדוד.

יש כבר שרשור עם תמונות של הרכב שלי... מיותר להעלות תמונות של הגרוטאה שוב :lol:

לא עושה דיטיילינג ולא שוטף את הרכב מאז שפחח שצבע לי בחינם גרם לאוטו שלי להראות כאילו הוא מורכב מ2 רכבים אחרי תאונה קשה :roll:.

ברמת הפנים של הרכב,מנסה להקפיד לשמור על סדר ונקיון... בזמן האחרון מחפף.

אבל יאמר לזכותי שברמה המכנית הוא פיקס :wink:

פורסם
ניב האיביזה שלך יפיפייה ומדליקה בטירוף

אחד הצבעים היותר מחמיאים לאיביזה..רצוי שבעל הרכב יהיה חובב דיטיילינג,צבע שנראה טוב רק כשהוא שמור.

אחלה צבע ניב,גם הג'אנט מוסיף.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תודה לכולם על המחמאות.

הרכב אצלי כבר 3 שנים ואני היד הראשונה, כך שהערך הסנטימנטלי כלפיו מאוד כבד.

שנתיים מתוך ה3 הרכב חי תחת כיפת השמיים, והקפדתי על ווקס (קארפלן בזמנו) כל שבועיים.

לאחר שהצלחתי להוציא את אמא מהחנייה הפרטית, עשיתי את המתבקש -

פלסטלינה ופוליש (מגוואריס 105), גלייז (מאדרס) ואוטם צבע (finish kare 1000P), שמקבל חידוש כל חודשיים ונותן ברק מדהים.

רצוי שבעל הרכב יהיה חובב דיטיילינג,צבע שנראה טוב רק כשהוא שמור.

בהחלט. אני מאוד מעריך את הצבע, במיוחד שכבר לא מביאים אותו בסיאט.

יצא לי לראות איביזות בצבע הזה, רק שהוא היה במצב ממש מוזנח. כואב.

פורסם

שלומי,אזור המרכז. בעברי פיגו 205 ,97(אהובת ליבי ז"ל) שהחזירה נשמתה לבורא עקב בלוק מנוע סדוק.

"חטאתי" בקוריאנית מסוג יונדאי קופה 98 ,יורשת ראוייה לסובארו "פשע" אבל קלאסית ולא פשעונית וכנראה ה"קופה" היחידה בארץ ובמיוחד באיזור 08 שיכולת לשמוע ממנה בפול ווליום METALLICA ,Led Zeppelin , ו iron maiden בסאונד מטורף.

אחר כך הרומן עם תוצרת צרפת המשיך עם סיטרואן קסארה והיום אני נוסע בסיטרואן C4 משנת 2006 עם מנוע 2 ליטר שמתוחזקת בצורה פדנטית גם מבחינה מכאנית וגם כמובן מבחינה חיצונית.

תמיד אהבתי לנקות ולדנדש את האוטו (ומעולם לא את הדירה שלי-בנות זוג במהלך השנים מעולם לא הבינו את הפרדוקס) אבל מאז שקניתי את הנוכחית לפני כשנה וחצי נכנסתי לעולם הדיטיילינג והוא מעניק לי שעות של הנאה וסיפוק.

אני מתחיל להשתמש בניסיון שצברתי (וצברתי המון) כדי לעבוד קצת מהצד ובאופן פרטי ללקוחות מזדמנים.

קופה.jpg

2013-06-01 21.01.19.jpg

2013-05-18 23.36.03.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אני לא אסלח לך על המשפט:"חטאתי" בקוריאנית מסוג יונדאי קופה 98. :lol:

בהחלט רכב מושקע ויפה מאוד!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
"חטאתי" בקוריאנית מסוג יונדאי קופה 98 ,יורשת ראוייה לסובארו "פשע" אבל קלאסית ולא פשעונית וכנראה ה"קופה" היחידה בארץ ובמיוחד באיזור 08 שיכולת לשמוע ממנה בפול ווליום METALLICA ,Led Zeppelin , ו iron maiden בסאונד מטורף.

בחור כלבבי :-)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני חושב שכל הבאר שבעים צריכים להתאגד, להגיע למכון שטיפה ידנית, לגרש משם את העובדים, להתחבר עם צינור מים משלנו ולערוך מסיבת קצף שלא נראתה כמוהה בארץ, מי בעד? (:

פורסם

אני רז בן 23 מתל אביב, ברמן, וחובב דייטלינג עוד מאז שרחצתי לשכנים את המכוניות בשביל 25 ש''ח בגיל 12.

בחצי השנה האחרונהה לקחתי את זה ברצינות, ובקביעות החברים\החברה עושים אצלי במקביל אלי טיפולים בהדרכתי בחומרים שאני כבר לא משתמש לרוב.

אני נוהג כרגע בוולו C30 2010 נקנתה לפני חצי שנה עם 9000 קילומטר, מצב הצבע שלה לא היה מדהים, ועבדתי הרבה לשנות את זה.

wzzvdwndickd.jpg

פורסם
אני חושב שכל הבאר שבעים צריכים להתאגד, להגיע למכון שטיפה ידנית, לגרש משם את העובדים, להתחבר עם צינור מים משלנו ולערוך מסיבת קצף שלא נראתה כמוהה בארץ, מי בעד? (:

התלהבת מהרעיון ששלחתי לך בפרטי? :-D

פורסם

אני טים מתל אביב ,מתעסק בדיטיילינג בערך שנתיים ונורא אוהב את זה ,איך נידבקתי למחלה הזאת ? גם אני כמו כולם פה הייתי מקפיד לשתוף את הרכב שלי פעם או אפילו פעמיים בשבוע אם סבון רגיל ודלי מים\צינור, החלפתי כבר 5 רכבים וכולם היו בצבע שחור וכמעט כולם היו הונדות חוץ מאחד שהייתה סיאט קופרה אדומה ,אז ככה כשלא ידעתי מה שה דיטיילינג אמיתי נתתי את הרכבים שלי לאנשים שהיו מתעסקים בפוליש והיו עושים לי תמיד עבודה גרוע תמיד אבל תמיד!!! נישארו הולגרמות וסבירלים פשוט היו חוזרים אחרי כמה שטיפות...לכן אני התחלתי להיכנס לעסק הזה לבד ולאט לאט התחלתי ללמוד,ניסיתי כבר הרבה חומרים שונים ועשיתי כבר דיי הרבה עבודות דיטיילינג איכותיות.

היום אני נוהג אל חלום קטן שהתגשם לפני חצי שנה בערך:הונדה TYPE R 03 :inlove:

40071860679503933106720.jpg

48539959824068685316934.jpg

26242359950802339310246.jpg

Tim Korotkin

• תוכן חדש...