Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה החלטתי להשתדרג - כיום אני בעל קורולה 98

ראיתי גטס 1600 GLS שנת 2004 אצל סוחר בפתח תקווה - כמעט סגרתי אתמול עד שהגענו לשלב הבדיקה ושם הוא לא היה מוכן ללכת למכון שאני בוחר אלה רק מקום שלו, ופה דרכינו נפרדו.

היום הייתי בסוכנות קיה ובררתי לגבי הפיקנטו - הוצא לי עסקה של מקדמה + 36 תשלומים + השלמה בסוף תקופה/מכירת הרכב.

מנגד אני מצאתי עוד גטס פרטית הפעם, אבל הבעיה שלי הינה הרכב שלי שכמעט ובלתי אפשרי למכור.

מה אתם הייתם עושים? רכב חדש עם התתחייבות או יד שניה (ואני די נעול על הגטס הזו)

בנוסף במידה ויד שניה - איך אפשר להפטר מהרכב שלי? האם יש מגרש שיקח לי את הרכב? אציין שעוד חודש וחצי יש לי טסט ואני לא רוצה לחדשו ובגלל זה אני מאוד לחוץ על העניין

תודה ושבת שלום

פורסם

לגופו של ענייין:

תנסה להגיע עם הרכב שלך לאחד המגרשים הגדולים, שם הם עושים טרייד אין על משומשות.

יזכו אותך על הרכב ( אמנם בסכום לא גדול) וכך תוכל גם להשיג את גטס חלומותיך וגם להפטר מהקורולה.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הבעיה היא שאין גטס GLS 1600 עם גג במגרשים

יש רק GLF

אני רוצה להפטר מהרכב - איפה לדעתכם אפשר רק למכור בלי לקנות אחד אחר?

פורסם

להחליף גטס בקורולה לדעתי זה ממש לא שדרוג וממש לא עסקת החלומות שתעשה.

גטס בגדול אינו רכב בטיחותי (במיוחד דגמי GLF),זללן דלק יחסית לגודלו,לא ממש נוח ורק תחזוקה יחסית שפוייה ומחירו הנמוך בשוק מעמידה אותו כאופציה.רוב הרכבים יוצאי ליסינג והשכרה לשעבר ועם ק"מ גבוה כך שרובם די מוזנחים ולא ממש שמורים.

הבעיה שלך היא שמחיר המחירון של הטויוטה שלך גבוהה יחסית ואם תתגמש בכמה אלפים למטה תמכור בקלות ואז לפי תקציבך +-(שלא ציינת),תהיה חופשי לחפש אילו רכבים שרק תרצה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שוב - אני לא מחפש GLF אלה GLS ששם יש 4 כריות והיא זכתה ל4 כוכבים

במידה ואני הולך על יד שניה אני מוכן להשקיע גג 30 אלף כולל הרכב שלי (מוכר את שלי ומשלים ל30) - הבעיה שקשה למכור את שלי והזמן לרעתי

במידה וחדש אז חשבתי על פיקנטו - וההצעה שקיבלתי היא די נחמדה

שקלתי גם את מזדה 2 מאוויס אבל זה לא כלכלי כי בסוף תקופה אני נשאר בלי כלום ועם פיקנטו אני יוכל למכור ולהשאר לפחות עם 12 אש"ח

מה דעתכם?

פורסם

שקול את האופציה של קיה, בינתיים תנסה למכור באופן פרטי את הקורולה עם גמישות במחיר.

הגטס על שלל דגמיה מזעזעת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למה דווקא גטס?

בלי לפגוע בך אבל עדיף כבר אופני BMX עם גלגלי עזר ולא הרכב הזה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אשמח לעוד הצעות חוץ מגטס עד מחיר של 30 אלף

לא ידני, ולא פיאטים וצרפתיות - ראיתי יותר מדי תקלות ברכבים האלה

• תוכן חדש...