Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 1 לעומת 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכרנו סופסופ את המאגן 2004 שלנו...זאת כדי לקנות סניק במצב דומה. אנחנו לא מתכוונים להשתדרג במודל וכו' אלא מחליפים מסיבה אחת בלבד: גם במגאן שנחשבת מרווחת ביותר אין אפשרות להושיב אדם מבוגר במושב האחורי, בין שני כסאות ילדים.

מכיוון שאנחנו נוסעים הרבה והילדים קטנים, אני ובעלי מוצאים את עצמנו יושבים בינהם על הצד...

אז הסניק 1 מאפשרת לשבת בנוחות יתרה, אולי מכיוון שיש בה 3 מושבים נפרדים מאחור.

מישהו יכול לספר מה המצב בסניק 2? האם גם שם 3 מושבים נפרדים?

הכי טוב אם מישהו החליף מסניק 1 ל 2 ויכול להשוות...

אנחנו כרגע מתלבטים בין שני הדגמים בשנת 2004 (אגב המגאן הייתה אצלנו 4 שנים והיינו מרוצים עד הגג..אז נא לא לנסות לשכנע שלא כדאי רנו (-:)

פורסם

הי מיכל, קודם כל, כל הכבוד על אהבת הצרפתיות :wink:

כבעלים לשעבר של סניק 2001 2.0L שהייתה בבעלותי כשנה וחצי, אני יכול להגיד שהייתי מרוצה ממנה מאוד (2 ילדים) שהיא מבחינתי סופר שימושית ופונקציאונלית למשפחה, רכב בטיחותי, גבוהה, תא מטען נוח וגדול, סלון מרווח, מידות קצרות יחסית, שדה ראיה גדול, מחיר נמוך מאוד לרכב כזה, וגם לא חסר מבחר בשוק.

הכסאות הנפרדים מאחורה יש גם בסניק 2 וגם בסניק 3 ועוד שלל רכבים.

אין לי נסיון עם סניק 2 ו-3, אבל אישית אני הכי אוהב את הדור הראשון, כי יש שם (בדגם הפשוט) פחות אלקטוניקה = פחות בעיות שיכולות לצוץ כגון: לוח שעונים דיגיטלי, בקרת אקלים, סאן רוף, ואפילו גיר (עדיף גיר רגיל), וגם המראה יותר יפה בעיניי.

אם תרצי המלצות על רכבים אחרים עם כסאות נפרדים מאחורה, או לרכב אחר שיכול להכיל שני כסאות לילדים + מבוגר באמצע, אז את יכולה תמיד לשאול פה בפורום בצירוף תקציבך, ונוכל לעזור לך בבחירת רכב מתאים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...