Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני די חדש בפורום האמת ויש לי כמה שאלות.

רציתי לדעת אם מותר לפי החוק להחליף ג'נטים או חישוקי סגסוגת כמו שהחברות קוראות לזה

המידות של הגלגלים הם 215/50r17 ולא ידוע לי על מידות מרווח הברגים או איך שלא קוראים לזה

אני מעוניין לעשות זאת בארץ ובמידה וזה חוקי (כן זה נשמע קצת זקן ומצחיק) אני פשוט לא מבין בזה וקראתי בחוקים ולא הבנתי את המעמד בחוק.

אני רוצה להחליף כדי לשפר את האוטו ולעשות אותו יותר קל וכו'

ראיתי שיש הרבה חנויות בארץ והסתכלתי וראיתי באמת הרבה דגמים יפים.אני מעדיף לקנות דרכם ולא דרך היבואן כי זה גם יותר איכותי אצלם וגם פחות יקר.

אשמח לשמוע את העצות שלכם ,את דעותיכם והמלצות לחישוקים

פורסם

אחלה מצויין,ויש איזה ג'נטים שהייתם ממליצים שנותנים תמורה טובה למחיר?

אני לא רוצה להשקיע יותר מדי רק אדגיש שגאנטים אצל היצרן של אופל עולים 1500 לאחד :shock:

אז יש גאנטים 17 איכותיים שגם נראים טוב בסביבות ה2000 ש"ח שהייתם ממליצים? חברה שאתם מכירים או דגם?

פורסם

2000 ש"ח זה די גבולי עבור סט "17 שלם.

אולי תוכל למצוא משומשים בסכום הזה.

בכל מקרה יש מלא מקומות שמוכרים סטים איכותיים ורפליקות.

ג.מ פורטל, E&A, פיטסטופ ועוד.

פורסם
2000 ש"ח זה די גבולי עבור סט "17 שלם.

אולי תוכל למצוא משומשים בסכום הזה.

בכל מקרה יש מלא מקומות שמוכרים סטים איכותיים ורפליקות.

ג.מ פורטל, E&A, פיטסטופ ועוד.

הבנתי,מה המחיר הממוצע אם כך?

תודה רבה :)

דרך אגב מישהו יודע מה המרווח גלגלים בערך בברלינה? 105*5 זה הגיוני?

פורסם

royman, אני בנעלים שלך. יש לי אסטרה האטצ'בק שקיבלתי עם טסות והרבה זמן חיפשתי עבורן ג'אנטים- אני פשוט לא מוצא משהו שאני אוהב... כבר עדיף לי טסות מקוריות של אופל (של הברלינה שלך- הטסות שלי הן מהדור הקודם).

בכל אופן, הפרטים שאתה צריך עבור הג'אנטים הם אלו:

Dimensions: 7J x 17 offset 42

Bolt pattern: 5 x 105

Fits tyre size 215/50 R 17 91V

במידה ותרכוש ג'אנטים ולא תצטרך את הטאסות (ואם אני עצמי לא אמצא ג'אנטים שאני אוהב), אשמח לרכוש ממך את הטאסות.

• תוכן חדש...