Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי יונדאי אקסנט 2005, מזה כחודש אני לא מצליח להוציא מים מהוישרים, חשוב לי לציין כי המייכל מלא בנוזל לוישרים שנקנה באוטו דיפו. מה ניתן לעשות?

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

האם אתה שומע את משאבת המים פועלת (מין זמזום כזה) כשאתה מפעיל את המתזים ?

אם לא - כנראה שאיננה פועלת. כנראה בעייה חשמלית כלשהי / בעייה במשאבה.

אם כן נשמע קולה - כנראה שחיבורי צנרת המים ממיכל המים למתזים נותק היכנשהו / המתזים סתומים.

פתח מכסה מנוע והצץ פנימה :roll:

alfa 156 2.5.

פורסם

היי

חשוב לי לציין כי בחודש לפני כחודשיים היו לי כמה ימים שזה לא הוציא מים אך גם כחודש זה לא עובד.

כאשר אני לוחץ על הידית בתא הנהג הוישרים מתחילים לנוע באופן אוטומטי כמו שקורה כאשר כן יוצאים המים. אשמח להסבר כיצד עליי להבחין מה הבעיה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

ניסית לבדוק עם מחט אולי השפריצרים סתומים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיה מוכרת ברכבי KIA ו HYUNDAI, פתח מכסה המנוע, בקש מחבר לנסות להפעיל את מתז המים, במידה ואתה שומע זמזום מהמשאבה (יושבת צמוד למיכל המים למגבים) , ישנה סתימה, במידה ולא, סביר להניח שהמשאבה סיימה את חיה, או אין מתח נכנס.

בדוק את החיבורים שלה, אולי השתחרר משהו , לאחר מכן בדוק הגעת מתח בעת נסיון הפעלת המתזים, אם הכל תקין כנראה שהמשאבה אכן מתה.

מקורית עלתה לי 120 / 130 שקל אם אני זוכר נכון. ההתקנה מאוד פשוטה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
בעיה מוכרת ברכבי KIA ו HYUNDAI, פתח מכסה המנוע, בקש מחבר לנסות להפעיל את מתז המים, במידה ואתה שומע זמזום מהמשאבה (יושבת צמוד למיכל המים למגבים) , ישנה סתימה, במידה ולא, סביר להניח שהמשאבה סיימה את חיה, או אין מתח נכנס.

בדוק את החיבורים שלה, אולי השתחרר משהו , לאחר מכן בדוק הגעת מתח בעת נסיון הפעלת המתזים, אם הכל תקין כנראה שהמשאבה אכן מתה.

מקורית עלתה לי 120 / 130 שקל אם אני זוכר נכון. ההתקנה מאוד פשוטה.

גם לי הלכה כנראה המשאבה. תוכל להסביר איך מתבצעת ההתקנה?

הבנתי שצריך לפרק גלגל ימין קדמי ואת הריתמה, מה שאומר ליפט. אני טועה?

פורסם

אתה רושם שיש בפנים מים, אך האם אתה בטוח שיש בפנים מים ואין חור בתחתית המכל?

צריך לבדוק את "שרשרת אספקת המים" לכל אורכה, כולל קרעים בצינור. את היתר רשמו לפני בערך.

• תוכן חדש...