Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום.

אז לאחר סדר שעשיתי במחשב, בין היתר עם האנטי וירוס (שכבר פתחתי לפני זמן קצר שרשור בנושא),

עכשיו הגיע הזמן לעשות סדר בדפדפן של גוגל.

סך הכל אני מאוד מרוצה מהדפדפן הזה אך יש לי בעיה שאני ממש משתגע ממנה, שאני לא מצליח לפתור.

אני משתמש לא מעט בסרגל התרגום שצץ לו פתאום למעלה כאשר אני נכנס לאתר בשפה זרה אך לאחרונהה הוא התחיל לזייף לי.

באיביי לדוגמא אני משתמש בעיקר בזה של ארצות הברית וגרמניה והתרגום נורא מקל עלי, בשתי השפות.

הבעיה שלאחרונה הסרגל צץ אוטומטית רק כאשר אני נכנס לאתרים בכל השפות פרט לאנגלית,

כלומר כל שפה הסרגל מציע לתרגם לאנגלית, אפילו עברית הסרגל מציג לתרגם לאנגלית אבל לתרגם לעברית יש בעיה.

שיחקתי עם הגדרות ושיניתי את העדפות השפה וכאשר אני שם כל שפה בעדיפות עליונה פרט לעברית אז הכל עובד כמו שצריך

והסרגל מציע לתרגם כל אתר לשפה שבחרתי.

אבל כאשר אני שם את השפה העברית בעדיפות העליונה פתאום הסרגל נעלם ולא מתפקד.

שמתי אוזבקית בעדיפות העליונה ובאיביי גרמניה ישר אני מקבל הצעה לתרגם לאוזבקית.

אבל אם השפה העברית היא בעדיפות העליונה ואני נכנס לאיביי גרמניה- שום סרגל ושום כלום.

בגוגל נהיו אנטישמים? אני פשוט מתחרפן. כרגיל, אשמח לעזרה.

שלומי.

פורסם

אל תתפלא אם פתאום כרום יציע לך להעביר את דף הבית ומנוע החיפוש לgoogle.ps (פלסטין) אם אתה גר ביו"ש/עוטף עזה. :shock:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...