Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סקודיה אוקטביה 2011(87,000 ק"מ, 1.4 Elegance TSI) רועדת בזמן עמידה - עמידה ברמזור, בפארקינג כשהרכב מונע.

אני אודה שכרגע זה לא ממש מפריע ואת אמא שלי זה לא ממש מעניין(היא בעלת הרכב), אבל למה לחכות שזה יתפתח למשהו מעבר?

הרכב מטופל היטב ובזמן (טוב, אולי חוץ מנוזל שמשות :lol:).. היות ואני לא מבין גדול הייתי שמח לעזרה.

למישהו יש מושג במה מדובר ומה היקף הטיפול?

פורסם
מצמדים תןפעה ידועה מאוד

לא נכון ! , אין שום קשר בין מצמדים לרעידה במצב P , אתה מתבלבל , הרעידות ב DSG מתבטאות ביציאה מהמקום או בהחלפת הילוכים .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני אעבור על זה עם אבא שלי היום בערב(הגיע הזמן להתחיל להבין קצת)..

ובמידה ובאמת אחת התושבות שבורה או ניזוקה בצורה כלשהי, יהיה יקר לתקן את זה?

פורסם

אם אתה מהמרכז,פנה לחבר הפורום מוסך רון,שמתמחה במכוניות הללו (וגם גובה מחיר נמוך ונוח יותר בהרבה ממוסכי החברה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום. תופעה ידועה בגיר DSG (בצע חיפוש יש הרבה מידע בנושא).

יש הרחבת זמן אחריות ל- 5 שנים לגיר, תיגש בהקדם למוסך המורשה המטפל).

לחבר שלי, בדיוק אותו אוטו ואותו מקרה, הגיר תוקן במסגרת האחריות המורחבת שציינתי.

בהצלחה.

פורסם
שלום. תופעה ידועה בגיר DSG (בצע חיפוש יש הרבה מידע בנושא).

יש הרחבת זמן אחריות ל- 5 שנים לגיר, תיגש בהקדם למוסך המורשה המטפל).

לחבר שלי, בדיוק אותו אוטו ואותו מקרה, הגיר תוקן במסגרת האחריות המורחבת שציינתי.

בהצלחה.

תקרא היטב את תלונת פותח השרשור , מדובר ברעידה בסרק , במצב P או N , אין שום קשר ל DSG , הרעידות ב DSG מתבטאות בתחילת נסיעה או בהחלפת הילוכים. לא כל תקלה צריך לקפוץ ולצעוק DSG , זה מתחיל להשמע כמו זאב זאב , אמנם מדובר בגיר עם בעיות , אבל זה ממש לא קשור במקרה הזה.

פורסם
תקרא היטב את תלונת פותח השרשור , מדובר ברעידה בסרק , במצב P או N , אין שום קשר ל DSG , הרעידות ב DSG מתבטאות בתחילת נסיעה או בהחלפת הילוכים. לא כל תקלה צריך לקפוץ ולצעוק DSG , זה מתחיל להשמע כמו זאב זאב , אמנם מדובר בגיר עם בעיות , אבל זה ממש לא קשור במקרה הזה.

בעיקרון החליפו את אחת התושבות בטיפול הספציפי הזה, אבל גם הקלאץ הוחלף.

פורסם
בעיקרון החליפו את אחת התושבות בטיפול הספציפי הזה, אבל גם הקלאץ הוחלף.

יתכן , היו לך רעידות גם בהתחלת נסיעה והחלפת הילוכים ? , בכל מקרה הרעידה בסרק נבעה מהתושבת.

פורסם
הוחלף באחריות?

אכן כן..

הקלאץ הוחלף לאחר בדיקה וטענה של אמא שלי שהוא קופץ כשמחזירים ל-D אחרי הילוך סרק כמו P או N.

לא שמתי לב לתקלה הספציפית, אבל התיקון בוצע באחריות ואין להם אינטרס לעבוד סתם, אז אני מניח שהיה משהו.

תודה למי שעזר.

• תוכן חדש...