Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנתיים וחצי הסוללה שבקה חיים והגיע הזמן להחליף אותה. השאלה איפה?

לפי הבנתי על השעון אחריות של 5 שנים (עברו שנתיים וחצי כאמור), אבל אני לא בטוח אם היא כוללת גם החלפת סוללה (אני מניח שכן?). אני זוכר ששלחתי את תעודת האחריות למקום כלשהו בת"א\רמת גן, אבל לא מוצא שום אתר\נותן שירות של סרטינה שאפשר לפנות אליו :?

מישהו כבר היה בסרט הזה ויודע לאן לפנות? השעון נקנה אגב בחנות ענק השעונים ברמת גן.

פורסם

למיטב ידיעתי - סוללות אינן נכללות באחריות (בכל מקרה - חלק מתעודת האחריות אמור היה להשמר על ידך).

מציע לך לגשת לחנות שקנית ולברר. אם לא תחליף שם במקום (זו סוללה מיוחדת ?). חבל על ריצות נוספות.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו שאמר הבחור הנחמד שמעלי, תתחיל בבירור מנומס במקום בו קנית. סוללה אינה נכללת באחריות אך חשוב שפתיחת וסגירת השעון ייעשו בידי מומחה כדי למנוע שריטות ונזקים.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

החלפת סוללה באחריות- שווה לברר בעניין.

שעוני ג'י שוק למשל, שמיובאים ע"י היבואן הרשמי, ההחלפה של הסוללה אצלם מכוסה באחריות. כנ"ל גם בחלק גדול מהיבואנים הלא רשמיים.

לגבי השאר, איני יודע, כיום השעון שלי סולארי (סיטיזן).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תבדילו בין פעולת החלפת הסוללה לעלות הסוללה עצמה.

מה שחשוב הוא שמי שפותח וסוגר את השעון לא פוגע בו - מבחינת אטימה למים, שריטות וכיו"ב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפותח השרשור, אצלי החליפו בסרטינה סוללה באחריות.

אתה שם את השעון בכל חנות שמוכרת סרטינה דרך היבואן הרשמי - אירו אסיה,

השעון נשלח לתיקון וחוזר כעבור חודש פחות או יותר.

ממליץ לך בכל זאת לבדוק זאת מול היבואן : http://www.euro-asia.co.il/

אגב אני שמתי את השעון בחנות שעונים שאני לא זוכר את שמה בקניון הנגב בבאר שבע והוא נקנה בכלל בראשון לציון

פורסם

הלכתי היום ישירות לאירואסיה בת"א (יש להם שם מעבדה) והחליפו לי שם את הסוללה במקום :-) לא לקח יותר מ10 דקות וכלול באחריות :-)

• תוכן חדש...