Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והפנים נראה מינימליסטי בסגנון ה-A3 החדשה. אני אישית פחות אוהב את זה, לפחות בתמונות.

הכי חשוב שיביאו כבר גם את 3 עם סקאייאקטיב, כך שתהפוך רלוונטית לא רק לליסינג.

חן, טוב שיש יצרן אחד שאפשר יהיה לסמוך עליו כיד שניה מבחינת אמינות, גם חסכוני וגם אמין, יכול להיות יותר טוב מזה? כל הגולפים והפוקוסים החדשים ילכו לפירוק אחרי 10 שנים אם תלך תיבת ה-DSG או פאוארשיפט בגיל כזה.

קיימת גרסת סקיי אקטיב בארץ למאזדה 3 סוף 2012 ותחילת השנה.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והפנים נראה מינימליסטי בסגנון ה-A3 החדשה. אני אישית פחות אוהב את זה, לפחות בתמונות.

הכי חשוב שיביאו כבר גם את 3 עם סקאייאקטיב, כך שתהפוך רלוונטית לא רק לליסינג.

2014-mazda3-spy-photo-01.jpg

חן, טוב שיש יצרן אחד שאפשר יהיה לסמוך עליו כיד שניה מבחינת אמינות, גם חסכוני וגם אמין, יכול להיות יותר טוב מזה? כל הגולפים והפוקוסים החדשים ילכו לפירוק אחרי 10 שנים אם תלך תיבת ה-DSG או פאוארשיפט בגיל כזה.

גם התיבה של הסקייאטיב הוא שילוב של אוטומטי רגיל וכפול מצמדים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אוי אוי, עוד ליסינגטומטיות על הכביש :(

אבל נראית טוב יחסית!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
הסוואה אדירה,

אי אפשר לסבול את הכאבים שלהסתכל בתמונה יותר מ-3 שניות.

הם הראשונים שעשו את זה?

לא,

בערך כל חברה שמכבדת את עצמה עשתה בזה שימוש

כבר חתמתי...

פורסם
ברור. גם הדור היוצא...

2011-Mazda-Mazda3-Sedan-i-SV-4dr-Sedan-Exterior-Front-View.png

2010-Mazda-MAZDA6-Sedan-i-SV-4dr-Sedan-Exterior-Front-View.png

התמונה של הרכב מלמטה זאת גירסה אמריקאית של הדגם.

דווקא הבפנים החדש אהבתי ממה שרואים בתמונה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
שומאכר,באתי לענות ולפתוח שרשור מטורף אבל אז קראתי את השורה האחרונה ונרגעתי

מסקנה..תמיד תקראו עד הסוף:lol:

אין לי בעיה שנעשה פה שירשור מטורף 8)

בלי לפגוע בבעלי המאזדות החדשות, אבל יש משהו מיוחד בסקייאקטיב הזה? נשמע לי כמו חירטוט כלשהו רק עם שיפור בצריכת הדלק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מקווה שלפחות יטרחו אחרי 8 שנים להחליף את המנוע אחרת זה יהיה ממש ביזיון .

למה להחליף?

שמים על הטמבון האחורי מדבקה סקיי אקטיב, פלוץ לקטיב או משהו בסגנון ומיד כולם מדברים על טכנולוגית העל החדשה.

זה יותר זול מלפתח:-D

פורסם
למה להחליף?

שמים על הטמבון האחורי מדבקה סקיי אקטיב, פלוץ לקטיב או משהו בסגנון ומיד כולם מדברים על טכנולוגית העל החדשה.

זה יותר זול מלפתח:-D

במכוניות שאין להם את הטכנולוגיה, אין גם מדבקה. מדובר על פיתוח של שילדה חדשה, תיבות (כן, גם ידנית יש במשפחת סקייאקטיב) ומנועים חדשים, אז לא הבנתי את הבדיחה. או שזה בא מהרגשת העליונות באלפא? :wink: על 1.6 בנזין לא שמעתי, מדברים על 1.6 דיזל שיוצג כנראה יחד עם המכונית בפרנקפורט.

פורסם

מתי צפי הגעה לארץ?

הבנתי שבסביבות אוגוסט, זה הגיוני?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...