Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה הייתה REBORN במאזדה כמכונית, לאו דווקא השוואה לטכנולוגיות קיימות. ההשוואה נעשית למול רכבי מאזדה מהדור הקודם - 626,323 3,6 לסוגיהם.

למעשה עבור מאזדה מדובר בכניסה לדור חדש של רכבים בייצור המוני ומבחינתם המאזדה 3/6/CX-7 היא All new עבור החברה.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמשיך לדבר שטויות, זה לא עולה כסף. אני חושב שהפיתוח של מאזדה הוא הכי מורכב מכולם, כי הוא איפשר לקבל יחידת הנעה יעילה מבלי ללכת על פתרונות פשוטים כמו לחבר טורבו למנוע (תן לי עוד יצרן שהלך על פיתוח מנועים אוטמוספרים יעילים יותר. כולם הולכים על טורבו, שזה פתרון קל) או על פתרונות לא אמינים כמו תיבות דו-מצמדיות. ייתכן שזה לא ממש מתאים לפורום הזה כי (OMG) העברת הילוכים תהיה מעט איטית מ-DSG, אבל באופן כללי זה עדיף עבור לקוח (בטוח כקניה לטווח ארוך או יד שניה. כאשר אתה מחליף רכב כל שנתיים-שלוש, מה איכפת לך שיתקלקל משהו אחר כך).

אתה טועה.

מאיפה שלפת "אני חושב שהפיתוח של מאזדה הוא הכי מורכב מכולם" ? יש לך מקור לכך או שזה סתם הנפצה שלך? מאזדה עשתה צעד גדול בשיפור המנוע, אבל יש עוד יצרנים עם מנועים אטמוספרים טובים.

מדוע הקביעה של "פתרונות לא אמינים כמו תיבות דו-מצמדיות." ? האם מכיון שVW מיצרת תיבות הילוכים בעיתיות כאלה, זו הוכחה שגיר כזה חיב להיות לא אמין?

עדיף שתחשוב קצת לפני שאתה כותב.

יהודה

פורסם

^

אני לא יודע אם הוא הכי מורכב, יש לי הרגשה שיחידות ההנעה של LaFerrari/Porsche 918/McLaren F1 יותר מורכבות, אבל בהחלט אין מדובר על פתרון "פשוט" של חיבור מגדש טורבו וזהו.

לגבי אמינות תיבות כפולות מצמד, נכון שלא לכולם יש בעיות, אבל עצם העובדה שפולקסוואגן ופורד (שני קונצרנים שמוכרים המון) סובלים מבעיות אמינות בתחום זה, די בכך בכדי ליצור רתיעה מסויימת בקרב ציבור הרוכשים. לעומת זאת, אני לא חושב שמישהו חושש מאמינות בעייתית של הגיר במאזדה החדשה שלה (או הרבה גירים פלנטריים אחרים).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש גם יונדאי עם כפולות מצמדים, שעד כה אמינות :wink:

ואכן, התכוונתי ל-F12 של פרארי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא,

בערך כל חברה שמכבדת את עצמה עשתה בזה שימוש

עשיתי חיפוש בגוגל,

מצאתי רק דברים דומים, אבל לא באמת משהו כל כך בלתי נסבל על העין.

משכנתא זה קל

פורסם
אתה טועה.

מאיפה שלפת "אני חושב שהפיתוח של מאזדה הוא הכי מורכב מכולם" ? יש לך מקור לכך או שזה סתם הנפצה שלך? מאזדה עשתה צעד גדול בשיפור המנוע, אבל יש עוד יצרנים עם מנועים אטמוספרים טובים.

בבקשה, תן דומאות. ברכבים עממיים אני לא רואה מתחרים עם מנועים אוטמוספריים שיש להם את כל התכונות של הסקייאקטיב (חסכון, מומנט משופר בסל"ד נמוך יחסית לאוטמוספרי, ביצועים יחסית לאוטמוספרי).הונדה טובים, אבל מאזדה עברו אותם עם הסקייאקטיב. מנועים שיגיעו לארץ לצערי מוחלשים בגלל האקלים, אבל גם כך יחידת ההנעה החדשה מעולה לדעתי. מבחינת מאזדה מבלי להסתכל על מתחרים זה ממש מהפך.

מדוע הקביעה של "פתרונות לא אמינים כמו תיבות דו-מצמדיות." ? האם מכיון שVW מיצרת תיבות הילוכים בעיתיות כאלה, זו הוכחה שגיר כזה חיב להיות לא אמין?

כפי שכבר ענו לך, VW ופורד היצרנים מהמובילים באירופה (ובעולם), כך שהשפעה של בעיות אמינות בתיבות שלהם על התודעה גדולה. אם יתגלה שתיבה של קיה למשל אמינה, אז אני אשמח, אבל כרגע המצב כפי שהוא.

עדיף שתחשוב קצת לפני שאתה כותב.

כן, המפקד! :lol:

יהודה

.....

עשיתי חיפוש בגוגל,

מצאתי רק דברים דומים, אבל לא באמת משהו כל כך בלתי נסבל על העין.

נראה לי שזה די בלתי נסבל:

http://www.motorauthority.com/news/1082324_2015-chevrolet-cruze-spy-shots#100427346

פורסם

אתה טועה.

בבקשה, תן דומאות. ברכבים עממיים אני לא רואה מתחרים עם מנועים אוטמוספריים שיש להם את כל התכונות של הסקייאקטיב (חסכון, מומנט משופר בסל"ד נמוך יחסית לאוטמוספרי, ביצועים יחסית לאוטמוספרי).הונדה טובים, אבל מאזדה עברו אותם עם הסקייאקטיב. מנועים שיגיעו לארץ לצערי מוחלשים בגלל האקלים, אבל גם כך יחידת ההנעה החדשה מעולה לדעתי. מבחינת מאזדה מבלי להסתכל על מתחרים זה ממש מהפך.

כלומר, אין לך מקור וכנראה שהידע שלך מגיע ממה שכותבים אנשי המכירות של מאזדה. עוד תלמד שקשה לסמוך על אנשי מכירות ותמיד רצוי לחכות למבחנים שלא תלוים ביצרן. למשל במקרה הזה, מתלוננים שלמנוע ה 2.5 ל' SKYACTIV, מומנט המנוע חלש בסיבובים נמוכים.

"The 2.5-liter engine could use more low-end torque."

-------------------------

כפי שכבר ענו לך, VW ופורד היצרנים מהמובילים באירופה (ובעולם), כך שהשפעה של בעיות אמינות בתיבות שלהם על התודעה גדולה. אם יתגלה שתיבה של קיה למשל אמינה, אז אני אשמח, אבל כרגע המצב כפי שהוא.

אם כבר אתה נסוג , אמור זאת בבירור. מדבריך הקודמים ניתן להבין שתיבות דו מצמדיות חיבות להיות לא אמינות, בעוד שכעת שיפרת וקבעת שיתכן שכן יהיו אמינות. אולי תחליט?

יהודה

פורסם

כלומר, אין לך מקור וכנראה שהידע שלך מגיע ממה שכותבים אנשי המכירות של מאזדה. עוד תלמד שקשה לסמוך על אנשי מכירות ותמיד רצוי לחכות למבחנים שלא תלוים ביצרן. למשל במקרה הזה, מתלוננים שלמנוע ה 2.5 ל' SKYACTIV, מומנט המנוע חלש בסיבובים נמוכים.

"The 2.5-liter engine could use more low-end torque."

-------------------------

בארה"ב הורידו את יחס הדחיסה ל-1:12 בהשוואה ל 1:14 באירופה וכפי שכתבו כאן 1:13 בארץ. כנראה בגלל זה.

אם כבר אתה נסוג , אמור זאת בבירור. מדבריך הקודמים ניתן להבין שתיבות דו מצמדיות חיבות להיות לא אמינות, בעוד שכעת שיפרת וקבעת שיתכן שכן יהיו אמינות. אולי תחליט?

אני ממש לא נסוג, מה שכתבתי מתבסס על המצב של היום. מה שיהיה בעתיד נחיה ונראה.

.....

פורסם

^

אגב, אאל"ט יחס הדחיסה בארה"ב הוא כמו בארץ 1:13 כאשר המטרה היא לא לחייב את הלקוחות להשתמש בדלק 98 יקר אלא לאפשר שימוש בדלקים סטנדרטיים. אני לא יודע עד כמה הסיפורים אודות אקלים חם רלוונטיים.

יחד עם זאת, לאחר שנהגתי ברכב הנ"ל (מאזדה 6 2.5 ל') אני יכול לציין שיש לו מומנט מספק בהחלט להתנהלות יומיומית, אך אם רוצים יותר, יש לעלות בטורים (מנוע אטמוספרי, כידוע), ושם באיזור ה4,000-6,000 סל"ד הוא אפילו נשמע נחמד .

פורסם

שלום

ממה שהבנתי מעיון ברפרוף בשרשור.

כל הרעש והמהומה, סביב הסקייאקטיב זה הזרקת בנזין ישירה?

כמו שפולקסווגן הוציאו לפני עשור כמעט?

כלומר, הגולף 2.0 FSI שלי שנת 2005 היא בעלת אותה טכנולוגיה.

כמו מאזדה 6 חדשה? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

פורסם
שלום

ממה שהבנתי מעיון ברפרוף בשרשור.

כל הרעש והמהומה, סביב הסקייאקטיב זה הזרקת בנזין ישירה?

כמו שפולקסווגן הוציאו לפני עשור כמעט?

כלומר, הגולף 2.0 FSI שלי שנת 2005 היא בעלת אותה טכנולוגיה.

כמו מאזדה 6 חדשה? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

פולקסוואגן הם ממש לא הראשונים להשתמש בהזרקה ישירה.

בכל אופן, אם זה מה שהצלחת להבין, ממליץ לך לעבור שנית על השרשור.

אני לא מסכים איתך.

בנהיגה עירונית המנוע באמת מרגיש קצת חלשלוש.

על איזה סל"ד מדובר? כי כבר ב3,250 סל"ד מתקבל מלוא המומנט. אם אתה עובד באיזור ה2,000 סל"ד, אז ברור שלא תהיה זמינות כח של מנוע מוגדש.

• תוכן חדש...