Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השלמה ל5 יח"ל באנגלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא ומתעסק באנגלית מגיל קטן, יש לי 4 יח"ל עם ציונים של (97/99/85) (E-85 אחרי שבאמצע המבחן נקרעה לי האוזניה:x וניחשתי על עיוור את התשובות(70\70 באנסין, בחלק הקל של השמיעה האסון הזה קרה לי:oops:)

הייתי ב5 יחידות וסילקו אותי משם אחרי שאמרת שאמרתי "איזה זונה המורה הזאת " והיא בדיוק עמדה מאחורי("לא ידעתי שככה אתה חושב עלי") מביך, בתור נקמה לא העלו אותי ל5 כל השנה וחצי האחרונות בבית ספר, ובתור עצלן שלא זורק ולא לומד זה לא ממש עניין אותי.

אם אני משפר את E ל100 זה יעלה לי את הציון הסופי ל96(מ92) יחד עם בונוס של 12.5 נקודות. אם אני אעשה "על הדרך" את F וG ואסיים על 90~ אני אקבל 25 נקודות לבונוס. השאלה מה כדאי לי, ועד כמה זה קריטי ה5-7 נקודות האלה לתעודה.

כרגע אני במקצה שיפורים כי אם המצב של התעודה שלי כרגע אני צריך 750 כדי להתקבל לתואר שאני רוצה.

(לשפר ספרות/אזרחות/מתמטיקה).

• תוכן חדש...