Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס מזגן לשברולט אוואו שיפוץ/החלפה?

erezat12
שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המדחס שלי ברכב שברולט אבאו לא עובד לפי התיאור שקיבלתי מהמזגניסט בואדי גוז בירושלים ונדרש להחליפו לא נאמר לי מה לא תקין רק נאמר שיש גז ואין דליפה (לא ראיתי שעשו בדיקת דליפה אלא לפי הערכה כללית שלהם) ונאמר שצריך לשים משופץ בעלות של 1200 ש"ח כולל מילוי גז כמובן שהלכתי משם לבדוק עוד המלצות ולכן הלכתי לעוד מישהו שעוסק בתחום וגם לא בדק כלום ורק אמר שהמדחס לא עובד וצריך לשים משופץ ונתן לי הצעת מחיר מיוחדת של 900 ש"ח כולל מילוי גז.

קראתי באינטרנט שאפשר לשפץ את המדחס במקום להחליפו אולי הנזק מזערי וקטן מגובה ההחלפה??... חוץ מזה יוצא מכך שאני גם מחליף למשופץ וגם לוקחים ממני את המדחס שלי בתמורה ואחר כך סביר להניח שהם ישלחו אותו לשיפוץ ויעשו עליי קופה.

אני מעוניין לדעת אם המחיקים שהוצעו לי סבירים? והאם כדאי לי לקחת את המדחס לשיפוץ אצל אחד מהעוסקים בתחום אולי עלות השיפוץ נמוכה מעלות החלפת המדחס באחר? הסיבה שאני לא מתכוון להשקיע יותר מידי היא בגלל שאני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף ברכב הרכב חוזר לטרייד אין עוד 3 חודשים ומוחלף באחר ולא בא לי לשפוך כספים מיותרים לתקופה קצרה.

נא המלצתכם על מקום לשיפוץ מדחס ובעדיפות באזור ירושלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפירוקייה ניתן למצוא מדחס שכזה סביב ה-400 ש"ח. בכל מיקרה לפני שאתה רץ לחפש להחליף או לשפץ נסה לתאר קצת טוב יותר את הבעייה. מה קורה למדחס שאתה מפעיל מזגן? ניכנס לפעולה או לא ניכנס בכלל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז יכול להיות בעייה חשמלית בחיווט אל המדחס עצמו והוא פשוט לא מקבל פקודה להתחיל לעבוד. עשו בדיקה לפיוז שלו? האם ניסו לתת לו מתח ישיר ולראות אם הוא ניכנס לעבודה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא עשו את זה וזה הכי מרגיז ישר הולכים על הפתרון המהיר והיקר החלפת מדחס זכור לי כשהיה לי בעבר פיאט פונטו עשו לי מעקף "והחיו את המדחס" בעזרת מה שתיארת ובכך הוא נכנס לפעולה והחזיק יותר משנה פה לא עשו כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...