Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את השיטה.

ביצעתי פרוייקט זהה לפי השיטה הנ"ל לפני כשנתיים על מנוע 1.6 בנזין.

בגדול, אם כבר מדברים על הזרקה של חומר ישירות לאינג'קטור, אפשר לבצע זאת על גבי הרכב ולחסוך את הפירוק של האינג'קטורים (בחלק מהמקרים, פירוק אינג'קטורים כרוך בעבודה כי הגישה לא כ"כ נוחה או אפשרית).

עקרונית, השיטה הזו טובה אם באמת יש ליכלוך גס בכניסה לאינג'קטור ואתה רוצה לעשות לו BACK FLUSH בשביל להוציא את הלכלוך הזה. מעבר לזה - בפעם היחידה שכן פעלתי בדיוק לפי הפרוייקט הנ"ל, לא הרגשתי בהבדל - אבל אני חייב לציין שהניקוי נעשה כתוצאה ממחשבה שיכולה לשפר משהו, ולא בהכרח זיהיתי בעיה באינג'קטורים או בתערובת. בנוסף, הרכב שביצעתי עליו את הפרוייקט לא היה מאלו שסובלים מבעיות או ליכלוכים באינג'קטורים - כך שזו היתה יריה באפלה לגמרי.

במכוניות אחרות יצא לי לבצע הזרקה של חומר ניקוי ישירות לחליל הזרקה, ובחלק מהמקרים הרגשתי שיפורים מאוד מאוד משמעותיים בביצועים של הרכב (הודות לניקוי אינג'קטורים עצמו וגם לניקוי פיח מחלל השריפה במנוע + ניקוי של מערך הפליטה כולל החיישן חמצן).

באיזה רכב מדובר ולא אתה רוצה לבצע את הניקוי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כיצד ניתן לבצע ניקוי שכזה ישירות לחליל המזרקים וללא פירוק המזרק וניקויו בחוץ?

יש מכשיר מיוחד לזה, הוא בנוי ממיכל שבו ממלאים חומר ניקוי, מחברים את המכשיר לקו לחץ של חליל המזרקים ולמכשיר מחברים לחץ אוויר ומכוונים את הלחץ הרצוי במכשיר, ולמעשה המנוע מונע בעזרת החומר.

פורסם
יש מכשיר מיוחד לזה, הוא בנוי ממיכל שבו ממלאים חומר ניקוי, מחברים את המכשיר לקו לחץ של חליל המזרקים ולמכשיר מחברים לחץ אוויר ומכוונים את הלחץ הרצוי במכשיר, ולמעשה המנוע מונע בעזרת החומר.

אוקיי תודה רבה על האינפורמציה.

פורסם
מאור,

מאיפה אתה רוכש גומיות O רינג חדשות?

אני לא מבצע את הניקוי על הרכב שלי אלא מוריד מזרקים מרכב לפירוק ובודק עליהם. לגבי טבעות הגומי צריך לקוות שיישארו שלמות ובמצב תקין.

פורסם
איציק לשאלתך,

ניסן אלמרה 03 1800

כמה קילומטרים ?

אתה חושד במשהו לא תקין ?

יש סיבה לזה שאתה רוצה לבצע את הניקוי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאיציק כתב,הניקוי הזה לא יעיל ממש,גם בניקוי מזרקים עם חומר יעודי ושימוש בגלי קול לא מצליחים להפתר מכל הלכלוך.

אורן

פורסם

הרכב עבר 150 אלף. הצריכת דלק גבוהה כ-10 ק"מ לליטר, עד לפני חצי שנה הייתי עושה 12.5, בנוסף לכך אף פעם לא בוצע ניקוי כלשהו ברכב ולפי הערכתי הבעלים הקודמים לא טיפל כראוי ברכב.

• תוכן חדש...