Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון לרכב מיוחד ומפואר לחתונה זה בגלל כמה דברים.

אני נכנס עם הרכב בכניסה לאולם שזה ממש יוצא קרוב לחופה, אני יורד מהרכב בזמן שכולם רואים .

ולי חשוב שזה יהיה רכב מפואר עם נוכחות כמו שצריך.

ובנוסף זה גם ההרגשה של אותו היום להרגיש כמו מלך אמיתי.

הרעיון של היגואר יכול להיות מעניין, מכל מה שבדקתי עד עכשיו הרכבים הכי מעניינים היו

קדילאק ג׳יפ או את ה cts , או את ה׳ מרצדס e , אם הייתי מוצא קרייזל c300 זה בהחלט היה בא בחשבון.

המחירים דיי זהים ברכבים אלה , זה נע סביב ה800 ל900 ליום.

ההצעה של הרכבים הישנים שזה בהחלט קטע יפה לא מעניין אותי. אני נמשך יותר ליוקרה ופאר של השנים האחרונות.

אשמח אם יש הצעות נוספות או חוות דעת על הרכבים שבדקתי .

וכמובן תודה מראש לכל העוזרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה באמת חשב שמישהו מתרשם מהרכב? קרוב לודאי שמעטים מסתכלים בכיוון, בודאי לא מתרשמים מהרכב. מילא אם היה שלך או של אבא - אבל רכב מהשכרה ממש לא מרשים אף אחד מהאורחים.

רכב קלאסי זה סיפור אחר לגמרי . ה-2CV של שני האחים בשרשור שהוזכר קודם מרשים יותר מכל רכב פאר מודרני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי לפני תקופה חתן וכלה בתוך jaguar xj6 לבנה ופשוט לא הצלחתי להוריד מהם את העיניים.

רכב יפייפה שכל כך התאים.

ו....! התמונה עושה עוול רציני מאוד.

86-Jaguar-XJ6-Sedan-White-DV-09_PVGP-001.jpg

פורסם

הפואנטה היא שרכב השכרה שברור לכולם שהוא לא שלך לא משאיר רושם.

לעומת זאת מכונית אספנות תהיה הרבה יותר "מגניבה/מרשימה".

רק דאגו שזו לא תהיה "איזטה".

מזל טוב!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא מבין חלק מהתגובות פה. מה נכנסתם לו לעצמות? הילד רוצה רכב מרשים שיוביל אותו לחופה- זה עניינו. אם יש לכם איך לעזור, תעזרו, אבל למה להוציא לו את הרוח מהמפרשים?

ולשם הגילוי הנאות, גם אני חושב שזה אידיוטי לשכור רכב ענק ויקר לחתונה, ובחתונה שלי ניידתי את עצמי ואשתי בסוויפט שהיה לנו אז, ואפילו נשארנו בחיים ונשואים. כל זה לא משנה שזכותו של פות"ש לעשות ההפך.

פורסם

אף אחד לא נכנס לעצמות של אף אחד.

אבל זכותנו לחשוב שזה שטות ממדרגה ראשונה ובזבוז כסף. ככה זה בפורום. מביעים דעות אתה יודע..

ובקשה אישית, תפסיק להשתמש בראשי התיבות הדביליים האלה.

רק בקשה.

פורסם

הבעיה היא שהשופוני כבר כל כך נפוץ שזה מגעיל.

תחשוב שזה חיסכון של חודש שלם של המשכנתא.

אם אתם לא משכירים את הרכב, תסיימו לשלם את המשכנתא חודש אחד לפני, מאשר אם לא.

פורסם

בבאדגט יש CTS וSRX4 . הCTS יותר מומלצת לחתונה מכיוון שהיא יותר מרווחת מאחור מאשר הג'יפ.

שתיהן מרשימות מאוד ומפוארות.

הCTS קיימת בלבן פנינה או בורדו כהה

הSRX4 כסוף או שמפניה.

פורסם

חבר, אתה הולך להגיע עם הרכב לאולם הרבה לפני האורחים,והרכב הולך להחנות באולם לפני שיראו אותך, אתה תהיה יחד עם הצלמים בכל מיני מקומות נטולי אנשים , ככה זה לפחות ברוב החתונות...

אם באמת תכננת כניסה לחופה עם רכב, זה לא חייב להיות יוקרה,כי קודם כל יהיה חשוך,ובחושך גם בכניסה של האח הגדול הם נכנסו עם וולוו מסכנה וזה היה מספיק טוב...

אם כבר לשכור רכב, אז רכב שתוכל לנצל באמת כל היום,ולא רק לצילומים פה ושם וזהו,לא תנצל את הרכב...

אם בכל זאת אתה רוצה רכב,ורכב טוב, לך על דיהו סופר לנסר 95.....להיות עשיר זה נחמד, אבל להיות ציני וללכת נגד הזרם זה הכי כיף ,תאמין לי...

פורסם
לך על דיהו סופר לנסר 95.....להיות עשיר זה נחמד, אבל להיות ציני וללכת נגד הזרם זה הכי כיף ,תאמין לי...

דיהו וסופר לנסר ביחד, או דייהו או סופר לנסר, אגב שניהם ח** של רכב, במיוחד לא לחתונות, חבל שחתן וכלה ילכלכו את בגדיהם בעגלות האלה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני הייתי הנהג של חבר והוא גם רצה להשתגע בעניין ואחרי שהסברתי לו שאפשר להביא משהו נחמד גם בשליש מחיר הוא הבין בסוף.

בהתחלה הוא רצה X6 וזה במחיר של 1000+ (לא זוכר בדיוק מחיר) ובסוף לקחנו טיוטה קאמרי רכב מאוד מפואר ומאוד נח מרווח מאחור ומפנק במחיר של 350 שקל והרכב היה אצלהם גם יום למחרת. לדעתי ההפרש מאוד משמעותי ו"התפשרות" על רכב כמו קאמרי ממש לא משמעותית ביחס לרכבים שחיפשת פה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

בדוק באוויס, יש להם אחלה צי של רכבי יוקרה. משם שכרתי רכב לחתונה של דודה שלי bmw סדרה 5.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מאדה 3 כסופה. טויוטה קורולה לבנה. אם יש איזה דוד עשיר בקש ממנו להוביל אותך ב-SUV שלו ושלם לו תמורת רחיצת הרכב.

הוצאות החתונה הן בזבוז כסף נורא, לא צריך להוסיף עוד הוצאת שכירת רכב. תאמין לי - אתה לא תזכור איזה רכב שכרת (ממילא במקרה הטוב תהיה עסוק בדברים יותר חשובים, במקרה הרע שתוי) ולאורחים באמת לא משנה באיזה רכב הגעת.

למה לא מסוק? יותר מגניב...

על מי אתה רוצה לעשות רושם? זה בשביל אלבום התמונות?

אם כן, תחשוב על רכב ממועדון ה 5 - זה קלאסה אחרת...

אישית אני חושב שזה בזבוז כסף. אבל ביום הזה אתה המלך, אז תחליט לבד. עוד כמה שנים תבין שצדקתי.

העיקר שיהיה במזל טוב ושיהיו לכם חיים מאושרים.

אני לא מבין חלק מהתגובות פה. מה נכנסתם לו לעצמות? הילד רוצה רכב מרשים שיוביל אותו לחופה- זה עניינו. אם יש לכם איך לעזור, תעזרו, אבל למה להוציא לו את הרוח מהמפרשים?

כל כך מסכים עם התגובה האחרונה, פותח השרשור לא שאל את דעתנו אם כדאי\לא כדאי להשקיע ברכב לחתונה, הוא רק ביקש עזרה באיתור רכב שיענה על צרכיו.

לא מבין למה כל אחד צריך לפרוס את משנתו על כמה זה טיפשי\אדיוטי\בזבוז כסף וכו' וזה עוד לפני דעות אישיות אחרות (למה מרצדס S? לך על רכב אספנות).

לפעמים הרבה יותר קל ונעים להיות קורקטיים, בסופו של יום כל אחד עושה את הבחירות שלו וחי איתם בשלום (או לא, זה כבר עניין שלו).

אני אישית גם לא הייתי מוציא כסף על רכב מיוחד לחתונה, אבל בהחלט שמחתי להגיע ברכב קצת יותר ייחודי כי היתה לי אפשרות למצוא כזה ללא עלות.

זה לא עניין של פוזה או רושם ומובן לכל מי שמכיר אותך שזה לא הרכב שלך, אבל אין שום דבר פסול אם בא לך להתפנק ברכב קצת יותר מיוחד ביום המיוחד שלך.

שיהיה במזל טוב, אם הייתי בארץ הייתי מוכן לרתום את הרכב שלי למשימה לשעה שעתיים למרות שלא בא לך E קלאס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...