Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך להחליף צינור תחתון שיוצא ממיכל עודפים (רובר 200), ובמוסך נתנו לי צינור שמיועד למערכת דלק

(רשום עליו "fuel hose bsau 108/2 12 bar 5/8).

האם בטוח להשתמש בצינור זה במערכת הקירור ולא ממש משנה סוג הצינור, או שאולי צינור במערכת קירור עומד בעומסים וטמפרטורות גבוהות יותר, ועדיף לקנות צינור שמיועד למערכת זו?

תודה

פורסם

שלום רב !

אם המצב לא מצב חירום, ואתה לא תקוע עם הרכב, באמצע שום מקום, ניתן באופו זמני להשתמש בצינור דלק בקוטר מתאים, אני מניח שמדובר בקוטר 8 מ"מ.

הלחץ והעומסים בבאר , לא כל כך עקרוניים, אך לטמפרטורה יש חשיבות גדולה יותר, ומצינור דלק מעביר במקור דלק קר בלבד.

לכן הסק את המסקנות, וחפש צינור מים יעודי המשמש להעברת מי קירור בטמפרטורה של עד 100 מעלות, עם מקדם ביטחון של עוד 20 אחוז, ואל תיקח סכון בהרכבת צינור לא יעודי, הנזק למנוע במקרה חירום, הוא יהיה קריטי ויקר מאד.

בברכה

צביקה

*** מקריאה שנייה, שוב של התרד, הגעתי למסקנה שאין חשיבות כל גדולה לאיכות הצינור המשמש לקו סניקה של מי קירור ממיכל העודפים, לרדיאטור ובחזרה, במקרה של מחסור במי קירור, ולכן המים שם לא חמים, כל כך.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אם המצב לא מצב חירום, ואתה לא תקוע עם הרכב, באמצע שום מקום, ניתן באופו זמני להשתמש בצינור דלק בקוטר מתאים, אני מניח שמדובר בקוטר 8 מ"מ.

הלחץ והעומסים בבאר , לא כל כך עקרוניים, אך לטמפרטורה יש חשיבות גדולה יותר, ומצינור דלק מעביר במקור דלק קר בלבד.

לכן הסק את המסקנות, וחפש צינור מים יעודי המשמש להעברת מי קירור בטמפרטורה של עד 100 מעלות, עם מקדם ביטחון של עוד 20 אחוז, ואל תיקח סכון בהרכבת צינור לא יעודי, הנזק למנוע במקרה חירום, הוא יהיה קריטי ויקר מאד.

בברכה

צביקה

*** מקריאה שנייה, שוב של התרד, הגעתי למסקנה שאין חשיבות כל גדולה לאיכות הצינור המשמש לקו סניקה של מי קירור ממיכל העודפים, לרדיאטור ובחזרה, במקרה של מחסור במי קירור, ולכן המים שם לא חמים, כל כך.

תודה צביקה!

אגב, אני מניח שזה לא משנה כ"כ, אבל קוטר הצינור הוא 16 מ"מ (פנימי).

אולג

פורסם

אולג זה לא משנה, העיקרון חשוב, צינור המקשר בין מיכל עבוי ,במערכת קירור לא סגורה, אינו אמור לדעתי ,לעמוד בלחצים גבוהים, ובטמפרטורה גבוהה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אולג זה לא משנה, העיקרון חשוב, צינור המקשר בין מיכל עבוי ,במערכת קירור לא סגורה, אינו אמור לדעתי ,לעמוד בלחצים גבוהים, ובטמפרטורה גבוהה.

בברכה

צביקה

תודה רבה!

אני ארכיב את הצינור שהביאו לי במוסך.

• תוכן חדש...