Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, כרגע אני פשוט ממש כועס על הקטע של הסיגריות מסיבות אישיות.

אולי בגלל זה יוצא שאני יותר לוחמני מבדרך כלל בנושא הזה.

פשוט יש בסביבה הקרובה מאוד שלי אדם שמתלונן שאין לו כסף בשביל לאכול או בשביל לצאת מהבית.

זה אומר שאני צריך לעזור לאדם הזה קצת (עדיין, משפחה...) והאחים שלי גם עוזרים.

אבל מה?

הדבר הראשון שעושים זה לקנות סיגריות.

עזוב שהאדם הזה בזבז במשך השנים יותר מ90000 ש"ח על טיפולים בשביל להפסיק (ואז לא ביקש מעולם את הכסף בחזרה), אלא כל חודש אלו אלפי שקלים שלי ושל עוד אנשים שהולכים לקיבינימאט.

כשמישהו בלי הרבה כסף כבר עובד קצת, הכל הולך על סיגריות.

בלי הקטע של הסיגריות, היה עולה לי חצי מהכסף שעולה לי כיום לעזור לאותו אדם להתקיים.

זה גורר את כל המשפחה לאותו חור, למרות שכל אחד מאיתנו עצמאי ועם משפחה משלו לפרנס.

ובלי קשר, אין שום דבר חיובי בסיגריות.

אנשים נהנים לשים בפה זין (תחליף לזין) שעשוי מטבק ולהבעיר אותו בשביל לפצות על איזה טראומה מהילדות או חוסר ביטחון כלשהו? סבבה.

שלא יעשו את זה מולי.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המיסוי הזה הוא שיטת פעולה יפה ואפקטיבית של הממשל הפועל כעסק ומנסה לייצר הכנסות.

איפה נמצא הכסף? היכן שהטבע והדחף מאלצים את האנשים לשלם, בנהיגה מהירה ובעישון.

כ"כ הרבה זיוני שכל על המצלמות החדשות... לא רוצים לשלם קנסות? סעו כחוק ולא תשלמו.

בדקתי, זה עובד, אפס דו"חות מאז 2007 והיד עוד נטויה. ואגב, זה לא שאני משייט על 90.

אנשים שאופיים חלש מכדי להחזיק את עצמם בידיים משלמים על זה.

כנ"ל עם הסיגריות, הרי ברור שזה מנהג מזיק למעשנים ומפריע לסובבים. זה עוצר מישהו?

תתעקשו להמשיך עם השטות הזאת כי אין משמעת עצמית כדי להפסיק? יאללה, קה-צ'ינג!

כפי שאמרו כאן - מצדי שיעלה 100 שקל לחפיסה. לא אוהב ת'חרא הזה, אקטיבי או פסיבי.

מה היובש הזה שמדברים עליו? [פספסתי משהו?]

חבורה של ילדי תיכון (בלי קשר לגיל) שמדברים על צריכה ואחזקת סמים קלים.

למרות שיש לי תחושה שידעת את זה. :wink:

פורסם

כנ"ל עם הסיגריות, הרי ברור שזה מנהג מזיק למעשנים ומזיק לסובבים. זה עוצר מישהו?

תיקנתי לך.

הסיבה העיקרית לכך שהעישון נותר חוקי היא שמדובר במקור הכנסה גדול של חקלאי וממשלת ארה"ב.

דלתא - מבחינתי המעשן בסביבתי הוא בדיוק כמו אותו אחד שחותך אותי בכביש - לא מתחשב, מסכן אותי ועובר על החוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני רוצה שרוכבי האופניים יפסיקו את נסעיתם בכבישים לאלתר, הם מפריעים לי ומסכנים את המשך החיים שלי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
תראה, כרגע אני פשוט ממש כועס על הקטע של הסיגריות מסיבות אישיות.

אולי בגלל זה יוצא שאני יותר לוחמני מבדרך כלל בנושא הזה.

פשוט יש בסביבה הקרובה מאוד שלי אדם שמתלונן שאין לו כסף בשביל לאכול או בשביל לצאת מהבית.

זה אומר שאני צריך לעזור לאדם הזה קצת (עדיין, משפחה...) והאחים שלי גם עוזרים.

אבל מה?

הדבר הראשון שעושים זה לקנות סיגריות.

עזוב שהאדם הזה בזבז במשך השנים יותר מ90000 ש"ח על טיפולים בשביל להפסיק (ואז לא ביקש מעולם את הכסף בחזרה), אלא כל חודש אלו אלפי שקלים שלי ושל עוד אנשים שהולכים לקיבינימאט.

כשמישהו בלי הרבה כסף כבר עובד קצת, הכל הולך על סיגריות.

בלי הקטע של הסיגריות, היה עולה לי חצי מהכסף שעולה לי כיום לעזור לאותו אדם להתקיים.

זה גורר את כל המשפחה לאותו חור, למרות שכל אחד מאיתנו עצמאי ועם משפחה משלו לפרנס.

אז אתה מוציא את הכעס שלך על ציבור שלם של אנשים שאתה לא מכיר בכלל? :lol:

תחשוב רגע שאם ימאי היה מקלל אותך, היית רוצה להוציא את הימאים מחוץ לחוק? נשמע הגיוני?...

ובלי קשר, אין שום דבר חיובי בסיגריות.

אנשים נהנים לשים בפה זין (תחליף לזין) שעשוי מטבק ולהבעיר אותו בשביל לפצות על איזה טראומה מהילדות או חוסר ביטחון כלשהו? סבבה.

שלא יעשו את זה מולי.

אני אשמח לא לעשות את זה מולך- תתרחק ממני, ושנינו נהנה.

אתה נהנה לשים בפה עט (תחליף ל-Z) ולנגוס בו במסביב, אני נהנה לשים תחליף ל-Z ולהדליק. כל אחד עושה מה שהוא רוצה עם תחליפי ה-Z שלו, ואני לא מאמין שאמרתי את זה, ועוד בפורום פתוח.

כ"כ הרבה זיוני שכל על המצלמות החדשות... לא רוצים לשלם קנסות? סעו כחוק ולא תשלמו.

בדקתי, זה עובד, אפס דו"חות מאז 2007 והיד עוד נטויה. ואגב, זה לא שאני משייט על 90.

אנשים שאופיים חלש מכדי להחזיק את עצמם בידיים משלמים על זה.

אני אתך. 0 דוחות עוד מלפני 06'.

כנ"ל עם הסיגריות, הרי ברור שזה מנהג מזיק למעשנים ומפריע לסובבים. זה עוצר מישהו?

תתעקשו להמשיך עם השטות הזאת כי אין משמעת עצמית כדי להפסיק? יאללה, קה-צ'ינג!

או! הכללה גסה! :wink:

משמעת עצמית יש. אבל, ההפסקה עבורי מביאה בעיות אחרות, שאני מעדיף להימנע מהם. כרגע, הדבר היחיד שמונע ממני להיות היפר אקטיבי (ברמה של 200% היפר) זה העישון. סיוט שקשה לתאר, וזה לא עובר מעצמו. כשהפסקתי לעשן לחצי שנה, התאמנתי באמנות לחימה, מה שהוריד את הרמה של ההיפר בצורה כמעט מוחלטת (רק 110% מהרגיל "היפר"). כשניסיתי להפסיק ללא אימונים, מצאתי עצמי עושה דברים שבחיים לא הייתי עושה, ומספיק עצבני בשביל לפרק מישהו :?

פעם עוד הייתי מתאמץ להילחם בעדר ה"ריאות הוורודות", אבל כבר אין לי כח לשטויות כאלה.

אני רק אומר, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויחיה באמונתו.

אני מקווה להפסיק עם האנלוגיות לגמרי בימים הקרובים, ולעבור לדיגיטלית נטו- העלאת המס עיצבנה אותי טילים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כרגע, הדבר היחיד שמונע ממני להיות היפר אקטיבי (ברמה של 200% היפר) זה העישון.

בסדר, אז תחשוב שאצלך זה תרופה (או תוסף מזון) ותראה שאתה עוד משלם עבורה מחיר סביר.

לא חסרים צרכני אדרל או תרופות ADHD שאינן בסל, ואצלם זה יכול להגיע להוצאה של אלפי שקלים בחודש.

פורסם

זו לא תרופה, זו מחלה.

התרופה היא שתגמל מזה.

זה נעים להיות תלוי במשהו חיצוני שגם עולה לך המון כסף בשביל להיות מסוגל לתפקד?

אם כבר, עדיף לך לקחת איזושהי תרופה טבעית או ללכת לרופא.

זה לפחות לא יפריע לאחרים וסביר להניח שגם יהיה יותר זול.

גילוי נאות:

אני סבלתי המון שנים מADHD. התחלתי לקרוא על זה ואז לעשות לעצמי תוכנית אימונים בשביל להתרכז.

כיום זה מפריע רק ברמה המינימלית.

פורסם
כרגע, הדבר היחיד שמונע ממני להיות היפר אקטיבי (ברמה של 200% היפר) זה העישון.

מזכיר מאוד את הטי-שירט :

אין לי בעיות צריכת אלכוהול.....כל עוד אני מצליח להשיג אלכוהול.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זו לא תרופה, זו מחלה.

התרופה היא שתגמל מזה.

גילוי נאות:

אני סבלתי המון שנים מADHD. התחלתי לקרוא על זה ואז לעשות לעצמי תוכנית אימונים בשביל להתרכז.

יוסי, הוא כבר לוקח תרופה טבעית. סיגריה היא 100% אורגנית וטבעית לחלוטין.

לגבי הפרעות קשב וריכוז, אני חי איתן בשלום כל חיי ואובחנתי רק כשלקחתי את הבת שלי לאבחון והסתבר לי שעל כל השאלות בשאלון אני עונה כן (והיא ברובם המכריע לא). הרופא ניסה לשכנע אותי לקחת ריטלין אבל ויתרתי על הרעיון כי אני חי עם זה טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאתמול לא קונה יותר סיגריות. גג פעם בשבוע ביום שישי.

הרבה מהאנשים מהעבודה התחילו לעשן פחות,הרבה פחות

אם פעם היו יוצאים ל 10 הפסקות סיגריה כל אחד בזמנו ותמיד היה מישהו מעשן בחוץ עכשיו כמעט ואין אנשים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

שמעו, לכל מטבע שני צדדים. אם חפיסת סיגריות תעלה 200 שקל אנשים פה יתחילו לקחת LSD :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
בסדר, אז תחשוב שאצלך זה תרופה (או תוסף מזון) ותראה שאתה עוד משלם עבורה מחיר סביר.

לא חסרים צרכני אדרל או תרופות ADHD שאינן בסל, ואצלם זה יכול להגיע להוצאה של אלפי שקלים בחודש.

זו לא תרופה, זו מחלה.

התרופה היא שתגמל מזה.

גילוי נאות:

לא מדובר על ADHD בדיוק... זה לא שאני לא מסוגל להתרכז. להיפך, הריכוז שלי מזנק בכמה מאות אחוזים. הבעייה היא, שהעולם זז לאט מדיי. 150 קמ"ש נראה כמו הליכה ברגל. הליכה ברגל נראית כמו סצנת לחימה בסרט קונג-פו בהילוך איטי. העולם זז לאט מדיי, הכל בסלואו מושן. אפשר להגיד, שכשאני לא מעשן, אני נמצא על מצב אובר-קלוקינג :lol:

הייתה תקופה שעשיתי דיאטה נטולת סוכרים, ואז כל עוגייה קטנה הייתה מעיפה אותי לגבהים של היפר. עבדתי אז כשכיר, והחנות הציגה בתערוכה בגני התערוכה. ביום של פירוק כל הבלגאן, לקחתי 6 עוגיות קטנות-קטנות (ואני לא בחור קטן בעצמי, כן?) ונכנסתי להיפר... כל החבר'ה הסתכלו עליי מוזר, כולל האורח מגרמנייה. אמרתי לו באנגלית, אל תשים לב אליי, אני פשוט נכנסתי להיפר (במצב היפר זה נשמע כמו "אלתשיםלבאליי,אניפשוטנכנסתילהיפר"). תשובתו הייתה, באנגלית עם מבטא גרמני כבד, "כן- שמתי לב, אתה מדבר מאד-מאד מהר" :lol:

אחרי זה עוד היה לי האומץ לאכול עוד 4 עוגיות. ניסיתי לומר לחבר'ה שאני יוצא לעשן רגע כדי להירגע, אבל אני מוכן להישבע שהפה לא עמד במהירות שבה רציתי להוציא את המילים, ומצאתי עצמי ממלמל משהו בסגנון של "בל-בל-בל-בל-בל, מיפ מיפ!" ויוצא בריצה (הליכה שהרגישה טבעית. בפועל, צעדים של מטר וחצי כל אחד בקצב מהיר...):lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...