Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Impreza Vs Evo - The Movie

Maserati
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של תכנית.

קרב האימפרזה נגד האיוו מעניין מאוד ובמיוחד ההיסטוריה של שני הדגמים. מעניין גם לראות איך שינויים קטנים ב-SETUP של הרכב יכולים לשנות הרבה.

יפה גם לראות את ההבדל בתכנון הבסיסי של שתי המכוניות. האימפרזה נבנתה מההתחלה מבחינה מכנית עם שיכלולים נוספים למכניקה בכל דור חדש. האיוו הלכה על הצד הטכנולוגי יותר והיא מלאה באביזרים אלקטרוניים. התוצאה הסופית בשתיהן מאוד דומה, וזה מרשים מאוד.

לקראת הסוף מרשים מאוד לראות את הסופרה ובמיוחד את הסקייליין האולטימטיבית (הקטע של הסקייליין כבר היה פה בפורום בסרטון מקוצר) - מדהים לראות כמה היא חזקה. הנהגים שם אמרו שהם יותר פחדו מאשר נהנו... (לכל אורך הנהיגה הם לא מפסיקים לצעוק כמה שהיא יותר מדי מהירה).

וכמובן המירוץ בסוף, מפלצות עם 500 כ"ס. והתאונה המשעשעת בסיבוב האחרון. מי שלא ראה - שווה מאוד להוריד!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרטון מאוד מאוד מעניין,אהבתי מאוד,ראיתי כל דקה בו.

קלטתם את הבחורה שבנתה לבד חלקים למנוע?! איזה קטע.

תורידו את הסרט הזה ולא תפסידו,עושה חשק לקנות אימפרזה טורבו או איוו.

סוף סוף סרטון מעניין, ולא כמה טמבלים שעושים דריפטים בחניון השכונתי.

תודה.

איציק.

פורסם
סרטון מאוד מאוד מעניין,אהבתי מאוד,ראיתי כל דקה בו.

קלטתם את הבחורה שבנתה לבד חלקים למנוע?! איזה קטע.

תורידו את הסרט הזה ולא תפסידו,עושה חשק לקנות אימפרזה טורבו או איוו.

סוף סוף סרטון מעניין, ולא כמה טמבלים שעושים דריפטים בחניון השכונתי.

תודה.

איציק.

ע"ע סרטון שפורסם לא מזמן על במוו בעלת הנעה אחורית שמסכנת אנשים בסיבוב בכביש מהיר (בעיקול).

תמיד טוב לראות את 2 הגדולות הולכות ראש בראש, אני ממליץ לרכוש את מגזין "מכוניות" של החודש ולקרוא על מבחני הנהיגה שעשו להן בארץ. את התוצאה אישית לא כ"כ אהבתי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

סרטון מדהים, איזה נהיגה ואיזה מכוניות...

אמרו שהאוו יותר מהירה בפניות והבלמים טיפה יותר טובים אך האימפרזה מאיצה יותר מהר!! מעניין.

פורסם
סוף סוף סרט רציני הרבה זמן לא היה כאן סרט כזה.

תודה רבה נהנתי מאד:-)

שלום לכולם

סרט חביב ביותר... רק הדיבוב מעפן..זה נשמע כמו סרט פורנו זול.

קו---------------------------------------

פורסם

זה 350 מגה :shock: ?!

או שאצלי זה מוריד משהו אחר?

אם זה באמת 350 עדיין כדאי להוריד? זה באמת טוב? הסרטון שווה את השעתיים הורדה?

פורסם

וואללה סרט מעולה

אהבתי את ההשוואה והקרב הגדול בין האימפרזה לאיוו אבל במיוחד אהבתי את הסוף עם הסקיילייניות הישנות והחדשה והספורה , מפלצת המומנט כמו שהם קוראים לה , פשוט מטורף .

בואנה הסקייליין הזאת פסיכית או מה , היפנים שנהגו בה כמעט חירבנו במכנסיים shhhhxxxxxtttttt

ים long time no

פורסם

לא יודע.....

משום מה הסרט לא עובד לי.

אני מפעיל אותו במדיה פלייר לפני שהוא פותח אותו הוא אומר שהתוכנית ביצע פעולה לא חוקית. ונסגר!

וככה גם בתוכניות אחרות שניסיתי לפתוח שם תקובץ.

פורסם
לא יודע.....

משום מה הסרט לא עובד לי.

אני מפעיל אותו במדיה פלייר לפני שהוא פותח אותו הוא אומר שהתוכנית ביצע פעולה לא חוקית. ונסגר!

וככה גם בתוכניות אחרות שניסיתי לפתוח שם תקובץ.

תוריד חבילת מקודדים ותנסה את התוכנה VLC media player זאת תוכנה שמפעילה גם סרטים פגומים ששום תוכנה אחרת לא מפעילה

(תריץ חיפוש בגוגל תמצא תוך שניה זאת תוכנה חינמית)

פורסם
תוריד חבילת מקודדים ותנסה את התוכנה VLC media player זאת תוכנה שמפעילה גם סרטים פגומים ששום תוכנה אחרת לא מפעילה

(תריץ חיפוש בגוגל תמצא תוך שניה זאת תוכנה חינמית)

חבילת מקודדים יש לי.

אני ינסה את התוכנה תודה לך.

פורסם
ע"ע סרטון שפורסם לא מזמן על במוו בעלת הנעה אחורית שמסכנת אנשים בסיבוב בכביש מהיר (בעיקול).

תמיד טוב לראות את 2 הגדולות הולכות ראש בראש, אני ממליץ לרכוש את מגזין "מכוניות" של החודש ולקרוא על מבחני הנהיגה שעשו להן בארץ. את התוצאה אישית לא כ"כ אהבתי.

יוסי.

http://rsc.sportscarforums.com/media/bmw_drifting.mpeg

• תוכן חדש...