Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום צילומים (סיאט לאון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני קצת יותר משלושה שבועות חבר קרוב, שבמקרה הוא גם צלם מעולה, הסכים לבקשתי והצטרף אליי ליום צילומים נחמד. הצילומים התקיימו בכביש ראמה-בית ג'ן שבצפון וגם במצפה שנמצא שם. המדובר ברכבי, סיאט לאון ידנית 1.4 מאביב 2012. כן, אני יודע שהיא לא מיוחדת מאוד כמו גרסאות ה-FR או הקופרה, אבל היא עדיין פוטוגנית וחביבה, אפילו בצבע הזה (שבעת ההזמנה היה ברירת מחדל). :wink:

אז יצאנו לצלם קצת. תיהנו! :-P

30888988.jpg

23095913.jpg

85205614.jpg

71170685.jpg

54329794.jpg

59145892.jpg

69100207.jpg

91099238.jpg

75383434.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונה האחרונה ורביעית מהסוף נראות כמו משהו מקטלוג של היצרן!

אישית אני לא מתחבר לצורה של הרכב אבל הצילומים יפים מאד!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמונות יפות מאוד.

עיצוב הרכב שנוי במחלוקת בעייני, יש זוויות שהיא נראת לי ספורטיבית וצעירה ויש זוויות שהיא מזכירה לי מיניוואן.

בכל אופן אני בזמנו חיפשתי כזו (FR) אז כנראה שמראה המיניוואן לא כל כך נורא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כשמועדון זה או אחר יוצא לטיול נהיגה ומפרסם 800 תמונות זהות של מכונית על רקע אספלט, אני מוחה ואנשים לא מבינים למה.

אז זה פאקינג למה - כי אפשר אחרת, בטוב טעם ובאיכות גבוהה, כמו פה. שאפו לצלם ולבמאי, גם אם למכונית אני פחות מתחבר.

פורסם

הצילומים שנעשו בתנועה לא איי איי איי. מצד שני - הצילומים במודה די טובים!

התמונה השלישית מהסוף מאוד יפה - חבל שהצל חתוך בקצה - נראה לי שזה היה מוסיף אם הוא היה שלם.

הייתי גם מורידה טיפה סטורציה של הצבע (אבל זה כבר הטעם האישי שלי)

פורסם

גם אני פחות התחברתי לתמונות הפאנינג (חשיפה ארוכה יחסית בזמן תנועת הרכב שהצלם עוקב אחרי הרכב)

חוץ מזה תמונות טובות מאוד

פורסם
אפשר לשאול מאיפה הוילון האחורי? :-)

עשיתי אותו בעיצוב אישי אצל אחד מחברי הפורום, הורדתי את הסקיצה, רכשתי וילון ריק והגעתי אליו לבית העסק. :wink:

אגב, בעבר החזקתי באיביזה כמו שלך, אותו צבע, רק בעלת שלוש דלתות, דגם ה-SC. למעשה, תמונת הנושא שלך בפייסבוק היא של הרכב הקודם שלי... :wink:

ותודה לכולם על התגובות.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
גם אני פחות התחברתי לתמונות הפאנינג (חשיפה ארוכה יחסית בזמן תנועת הרכב שהצלם עוקב אחרי הרכב)

לא צריך לסבן ביטויים.

זה לא שלא "התחברת", התמונות מטושטשות ולא טובות, טכנית.

כל התמונות בתנועה.

בחלקן יש גם שגיאה בעומק השדה

גם שאר התמונות חובבניות לחלוטין (אם זה מעניין מישהו אני אפרט).

מה לעשות, מכונית היא משטח רפלקטיבי ולצלם אותה טוב... קשה, קשה.

זה נחמד וכיף לצלם וסבבה על היום כיף, אבל בואו נישאר מחוברים למציאות.

נ.ב. האחרונה סבבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הלוואי עלינו במרכז נוף שכזה, כבר מזמן היה לי בוק מעניין (יותר ממקומות מוזנחים ומחסנים נידחים :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...