Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט יצאו השבוע במבצע, סיאט לאון (ברמת גימור בסיסית?) ב120,000 שקל (לא מתימר להיות בין ה100 ראשונים שיקבלו גם טאבלטים), נראה שגם ברמת הגימור הבסיסית, האבזור שווה לגמרי...

מנגד יש את הסיוויק, 135 אלף, הוספנו גם מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס, חלונות ומראות חשמליים ועוד כל מיני שטויות... עושים טרייד אין על הB4, מה שנשאר להוסיף כ-20,000 ש"ח היתרה בתשלומים.

שני הרכבים נורא יפים, ודיי דומים באופיים, האצ'בק משפחתיות ספורטיביות, לא החלטתי עדיין איזה מהם נראית יותר טוב.

לטובת הלאון, היא זולה יותר, חזקה יותר, מיוחדת יותר.

לטובת הסיוויק, שוק יותר טוב (?), צריכת דלק, צ'מפיון.

אז רציתי להתייעץ כאן, מה דעתכם? בעיקר לגבי עניין ירידת הערך, מה לגבי נוחות נסיעה והנאה מנהיגה, בסופו של דבר לא מדובר על קופרה, לאון טיפוסית (אבל עדיין 7 שניות ל100 :lol: ), וכמה באמת נורא השירות של צ'מפיון? מה אתם חושבים?

תודה.

פורסם

לא יכול לייעץ לגבי הסיוויק, רק רוצה לתקן אותך לגבי צריכת הדלק.

בנסיעה משולבת כשרובה בתוך העיר הלאון עושה 1:11 בערך.

לא בטוח שהסיוויק משיגה תוצאה טובה יותר.

חוץ מזה המנוע מדהים.

הגיר קצת מועד לפורענות ואם ישנה האופציה תבחר בגיר הידני.

לא יודע מה הבעיה עם צ׳מפיון, הדעות לכאן ולכאן,

אני רק יכול לומר שעם הקופרה הקודמת שלי לא היו שום בעיות איתם או עם המוסכים המורשים שלהם.

(מרכז שירות קלדס בראשון לציון).

כך שגם זה לא שיקול קריטי לדעתי.

בכל מקרה, תתחדש! ;)

פורסם

אין כבר את הלאון COPA ב-125 אלף ש"ח? אם יש, הייתי הולך עליה (אותו מנוע אותו גיר אבל עם עוד כמה תוספות נחמדות מאוד :-) ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמי שהחזיק לאון עד לא מזמן ועכשיו עם סיוויק 2010 5 דלתות, וכמו כן רכשתי עבור בן משפחה סיוויק 2013 5 דלתות, אני יכול להגיד לך שהרכבים שונים, פשוטו כמשמעו, עם היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני.

כך לדוגמא:

יתרונות של הסיוויק - אמינות (במיוחד בעניין הגיר), שוק, ירידת ערך, תא מטען, 5 כוכבים.

יתרונות של הלאון - מנוע (!!), היגוי, תחושה ספורטיבית.

מעבר לכך, רק נסיעת מבחן והתרשמות אישית יתנו לך מענה.

שני הרכבים מצויינים, אולם ההחלטה היא אישית.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...