Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיוניר 2550

קומפוננט FOCAL 165A

מגבר של HIFONICS 4*80 RMS בהתחלה אמרתי לו שחשבתי על JBL GTO 1004 הוא אמר שהמגבר מתחמם בקיץ וגורם לניתוקים.. נכון?

סאבוופר של סאונד סטרים SW12SE

ב2800 ש"ח. איך?

. . . Coming Soon

פורסם

היה לי את ה1004 שלוש שנים לא היתה שום בעיה ושום ניתוק.

לפני כמה חודשים מכרתי אותו לחבר והוא ממשיך לעבוד כמו גדול.

אחלה מגבר במחיר לא גדול בכלל.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

JBL GTO 1004 הוא מגבר בסיסי לדעתי הטוב ביותר שניתן לרכוש בפחות מ 1000 שח בארץ

הרדיודיסק בסיסי טוב גם הסט קומפוננט ,הסאב אינו מתאים להגברה ע"י המגבר הנ"ל

הוא מגיע עם שני סלילים של 4 אום ואמור לעבוד בהתנגדות סופית של 2 אום

אתה צריך סאב שיעבוד בהתנגדות סופית של 4 אום ,בנוסף לדעתי במחיר הנ"ל ניתן להשיג סאב איכותי יותר

את הקומפוננט ניתן לשדרג בתוספת 300-200 שח לסידרת הפוליגלאס היותר טובה דגמים כמו V1\V2\VB

לדעתי יותר טובים ושווים את תוספת המחיר או אם אתה רוצה מהדגמים החדשים PS165 אופציה מאוד טובה למחיר.

פורסם

הייתי מציע לתשמע את הקומפוננט של פוקל לפני הקניה הוא לא מתאים לכל אחד, הטוויטר צורם וחד ויש אנשים שלא מתחברים לסגנון.

הייתי גם ממליץ על 1004 או INFINITY 475A שלפי הידוע לי דיי זהה ל1004.

בקשר לסב הייתי מחפש hertz es 300 לדעתי הסב הטוב ביותר שתמצא במחירים הנמוכים יותר, יש פה בפורום אחד יד 2 למכירה במחיר טוב.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם
הייתי מציע לתשמע את הקומפוננט של פוקל לפני הקניה הוא לא מתאים לכל אחד, הטוויטר צורם וחד ויש אנשים שלא מתחברים לסגנון.

הייתי גם ממליץ על 1004 או INFINITY 475A שלפי הידוע לי דיי זהה ל1004.

בקשר לסב הייתי מחפש hertz es 300 לדעתי הסב הטוב ביותר שתמצא במחירים הנמוכים יותר, יש פה בפורום אחד יד 2 למכירה במחיר טוב.

הטוויטרים של פוקאל סופר מפורטים ותלוי בכיוון וגם מאוד בסגנון המוזיקה/איכות ההקלטה זה ישר מקביל לאנשים לצרימה.

בכיוון נכון של החיתוכים + בדיקה טובה של זוויות וכיוון פיזי של הטוויטר אפשר להגיע לתוצאות מעולות.

אין ספק שזה הרבה יותר עבודה מאשר לחבר ולשמוע אבל משתלם מאוד, הרבה יותר תחום תדרים עליון מאשר הטוויטרים האנמיים של מוראל לדוגמא.

• תוכן חדש...