Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות מונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלולם...

יש לי תקציב של 30k-25K...אני מעוניין לקנות מונית לשעבר של מרצדס 220 200 וכו'

בן השנים 2007-2002 עם 400-500 אלף קילומטר...יש אפשרות אולי גם לחכות קצת ולחפש ישנה (קרוב לשנת 2002-2001 עם 100-200 אלף קילומטר)

אני שומע שלא מעט אנשים נגד הרעיון...ולא ממליצים...

אני בחור צעיר, סטודנט, קו החשיבה שלי הוא במקום לקנות רכב ישן(כמובן תלוי שנה ויצרן) אבל בן האמינות שבהם, היו ישנות(ביגלל התקציב)....וכך או אחרת מדובר ברכב שהוא ישן אז אם כבר ישן למה לא את הטוב ביותר...(בסכום של עד 30k-25K)

עכשיו אשמח לשמוע את דעתך בנושא ?!

תודה מראש,

מיכאל

פורסם

מישה, אומנם מרצדס רכב אמין מאוד ויחסית סביר מאוד לאחזקה, אבל זה לא רכב לסטודנט. תחשוב על זה שרק צמיגים, מצבר, טיפול וכמה דברים קטנים ביישור קו (ברקסים, צלחות) יעלו לך לפחות 5~7K. זה כמובן לפני תקלות/בעיות.

עם תקציב של 30K אי אפשר "לדפוק את המערכת" בקניית מרצדס. אני מקווה שאתה מבין שמרצדס במצב טוב שנת 2007 עולה בערך כפליים++ מהתקציב שלך. בתקציב שלך אפשר למצוא משהו בקושי שנת 2002~2004.

לרוב מוניות שמורות של מרצדס עוברות לפרטי הרבה לפני שהן יורדות למחירים כאלה. מונית במחירים כאלה זה מנהג שלא היה לו כסף ולא טיפל ברכב כמו שצריך.

מעבר לזה, בשנתונים שאתה כן יכול לקנות היו לרכבים האלו בעיות עם חשמל.

רכב יוקרה לא קונים בכסף אחרון. רכב יוקרה קונים כאשר להוציא 10K על תיקון אתה יכול בלי בכלל למצמץ.

רוצה רכב יחסית טרי שהיה מונית? בתקציב שלך אפשר לקנות שקודה משנתון יחסית מתקדם - ניתן למצוא אחת שמורה מנהג ששמר מאוד על הרכב. אוקטביה TOUR ידנית סוס עבודה. בתקציב שלך יש מצב אפילו לפרטית 2003 או מונית משהו כמו 2007.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תערוך או שפעם הבאה תכתוב: "מונית לשעבר".

זה חשיבה לא נכונה בכלל!

רכב שעבר מרחק כזה יכול לשתות לך את הכסף, אתה תיכנס לבור ללא תחתית.

בוא נגיד ככה שאם אתה סטודנט, אתה רוב הסיכויים גם תפרן, ככה שרכב רגיל זה לא הכי קל לחזיק בשביל סטודנט!

קודם כל רכב דיזל זה לא רכב בנזין, אם אתה לא מטפל לבד או שלוקח אותו מחוץ לגבולות הקו הירוק, הכל יקר.

מונית זה רכב שאנסו אותו, אחרי 200KKM רובם במצב מזעזע ולא רק מבחינה מכאנית אלה גם מבחינת תא נוסעים וכל המסביב.

ולא כל כך נעים ליסוע ברכב שכל יום יש לך תקלה אחרת, רעשים, מנורות, ועוד הרבה תקלות.

כמו שאדוני אמר לך, רכב יוקרה זה גם טיפולים יקרים.

אם אין לך בעיה עכשיו לזרוק כל כמה זמן כמה אלפים טובים לתיקונים, תקנה אחת ותהנה איתה.

בקיצור, כנראה שזה רכב ראשון שלך, רד מהעניין.

בתקציב הזה אפשר לקנות אחלה מיני או אחלה משפחתית מאמצע שנות ה2000, שתשרת אותך במינימום כסף, ואתה תהנה מאוד איתה.

• תוכן חדש...