Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי שם (ולמה?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, כנראה שאי אפשר. אבל השם כבר לא אקטואלי, כלומר כן, אבל לא לתמיד. אחרי 22 שנים של המתנה (!), התחדשתי היום באופן חצי רשמי בענתיקה אחרת (יש לי כמה מנהלות לעשות אבל כבר הבאתי את הרכב לחניה) עדיין מבית מדרשו של גאון העיצוב ברונו סאקו, אבל המנוע והמרחב הפנימי השתנו משהו ממה שהיה לי קודם. אם מישהו מעוניין ב190 היא עדיין חיה ותשמח למצוא בית חם. זו אינה מודעת מכירה אבל אם יש עניין אשמח לענות.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם
אל תיתן לי רעיונות... :evil:

אתה מסיח אותי מהמטרות שלי (אלפא 147).

דוקא אם תתמקד בחלק הראשון של ההודעה זה יתן לך מוטיבציה לדבוק במטרה...

22 שנה מאז שנפגשנו לראשונה ועד שהיא הגיעה אלי (לא אותה אחת, אבל אחת מאחיותיה הצעירות). זו חתיכת תקופה. למזלנו גם המחיר השתנה מעט. לפחות הרכב (במצב משומש) לא עולה כמו בית.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

• תוכן חדש...