Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, אני יודע שזה תקציב מגוחך, אבל הדרישות שלי בהתאם.

אני צריך אוטו נטו בשביל ליסוע לעבודה ממעלה אדומים-ירושלים, 10 דק' בדיוק.

מה שעוד חשוב שיהיה קל להחזיק, חסכוני בדלק, עדיף שלא יהיו יותר מידי בעיות (ברור שבמכוניות בתקציב כאלה יש בעיות, אני יודע, אבל כמה שפחות עדיף), ואם כבר יהיו בעיות-אז לפחות שהחלפים יהיו זולים.

אה ואם זה לא יותר מידי, מעדיף שנתון 93+ ושלא יהיה ממש מכוער לעין.

תודה מראש:oops:

פורסם

תלמד שהרכבים שהם על הנייר הכי זולים בפועל יוצאים הכי יקרים.

אני ממליץ לך להשתמש בתחבורה ציבורית עוד קצת ולחסוך עוד קצת על מנת לקנות רכב הרבה יותר טוב

ועם ראש יותר שקט, מבלי להרגיש שאוטוטו אתה נופל על התקלה הבאה.

רכבים ב- 10K הם רכבים שב- 99.9% מהמקרים דורשים יישור קו ומזה אי אפשר לברוח,

ככה שאתה בקלות תגיע איתו ל- 20K ואפילו טיפה יותר (מה עם ביטוח חובה? עלויות דלק? אי אילו יישורי קו?).

שמע לעצתי ותתאפק עוד קצת. מניסיון מר אני יודע שזה קשה אבל לטווח היותר רחוק מומלץ.

שלומי.

פורסם

תגשש על גטס 2003 , יש כאלו במחיר שאתה מוכן לשלם.

רכב אמין , חלקים זולים ,

מעבר לזה אם הנסיעות הן רק בינערוני , הוא מצויין בשבילך, אם זה רכב לפקקים וטיולים בתוך העיר - פחות רלוונטי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

קודם כל מעלה אדומים זה לא 10 דקות מירושלים :)

ושנית, מדובר באחת העליות הכי תלולות שיש בארץ שלנו.

במקומך הייתי מחפש יונדאי אקסנט משנתון מתקדם ככל הניתן ושמור ככל הניתן. הרכבים האלה מחזיקים שנים ארוכות ומאות אלפי קילומטרים אם מתחוזקים כמו שצריך.

ולא צריך להגזים עם שנת 93, התקציב שלך יכול לאפשר לך משהו קצת יותר חדש לכיוון שנת 2000.

פורסם
תגשש על גטס 2003 , יש כאלו במחיר שאתה מוכן לשלם.

רכב אמין , חלקים זולים ,

מעבר לזה אם הנסיעות הן רק בינערוני , הוא מצויין בשבילך, אם זה רכב לפקקים וטיולים בתוך העיר - פחות רלוונטי.

אין לי משהו נגד הגטס, בתקופתה היתה מוצלחת והתוצאות מדברות אבל בהחלט לא מדובר במכונית חסכונית.

מה גם שאם הוא ימצא גטס במחיר של 10K זו תהיה גירסת ה- GLF שאני בתוקף מתנגד לה ובעד להוריד מהכביש.

רכב שלא מצויד במערכת ABS, עם כרית אויר אחת בלבד וכוכב וחצי במחבני הריסוק.

יש גבול גם ב- 10K ש''ח לא הייתי רוצה מכונית כל כך לא בטיחותית.

אם כבר ללכת על ה- GLS שהיא מצוידת ב- 2 כריות אויר וב- ABS אבל חסכונית היא לא ואני לא חושב שהיא תיכנס בתקציב.

שלומי.

פורסם

אז ככה, אני ממליץ ע אקסנט, אין לה שום בעיה עם העליות, לא בזבזנית בדלק.

טיפולים סבירים.

במקרה או שלא במקרה אני מוכר את שלי, ממש בקרוב, אולי סופר בקרוב אם אפתח הזמנה לרכב החדש שאני קונה.

יכול להגיד שהרכב שלי לא צריך שום ישור קו ומצבו מעולה.

נכון שכמובן רכב משנת 98 יכול להתקלקל, אם זה מעניין אותך צור איתי קשר.

בכל מקרה התקציב הזה אקסנט, שלי או לא שלי זה פחות חשוב

פורסם

שלומי, הגטס GLF למיטב זכרוני לא נבחנה במבחני הריסוק.

נבחנה ב2003 גרסת GLS והיא קיבלה 4/5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מגאן דור ראשון - החדישות יותר נמכרות בפחות מ - 10K, זה רכב מעולה ממש (ראה מה שכתבתי לסטודנט שרוצה C5).

חבר'ה, תפסיקו להפחיד אנשים ותתאפסו למה שקורה היום - אפשר למצוא יופי של מכוניות בפחות מ - 10K בלי בעיות.

צריך רק להתמקד מה רוצים ולרכוש בצורה נבונה, זה הכל.

המגאן 2001 שלי נוסעת כמו חדשה (200,000 ק"מ) ופשוט אין קונים, אפילו לא הגעתי לדבר על מחיר. אז אני נשאר איתה בכיף!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מגאן ידנית יכולה להיות מצוינת, אחת שמורה ומטופלת תהיה טובה.

בטיחות טובה מאוד לזמנה, נוחות נסיעה סבירה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...