Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, יש לי רעשים בנסיעה כמו של רוח,שמתחילים להתחזק ב60 הילוך רביעי, וככל שהמהירות עולה, הרעש מתחזק ובנסיעות ארוכות ממש חופר!! אני חייב לציין שברגע שאני משלב לניוטרל בנסיעה או לוחץ קלאץ׳ הרעש מפסיק לחלוטין! זה לא רעש של מיסבים!! מה זה יכול להיות?? תודה לכולם!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם
שלום לחברי הפורום, יש לי רעשים בנסיעה כמו של רוח,שמתחילים להתחזק ב60 הילוך רביעי, וככל שהמהירות עולה, הרעש מתחזק ובנסיעות ארוכות ממש חופר!! אני חייב לציין שברגע שאני משלב לניוטרל בנסיעה או לוחץ קלאץ׳ הרעש מפסיק לחלוטין! זה לא רעש של מיסבים!! מה זה יכול להיות?? תודה לכולם!

אולי דליפה קטנה מאיזור סעפת היניקה?

זה קורה גם החל מסל"ד מסויים כשהאוטו בעמידה?

פורסם

הלכתי למוסכניק מבוגר, כל ההילוכים נכנסים חלק חוץ מהרוורס שלפעמים חורק,אני לא יודע על נזילה מהסעפת.. האוטו סך הכל סוחב טוב, רק שבנסיעה השבוע נהיה לי מיגרנה מרעש למרות שהוא נסבל.

פורסם

מהילוך רביעי חמישי, יש רעש של רוח קצת יותר חזק.אבל ההילוכים נכנסים לא קופצים ולא כלום. המכונאי אמר שהגיר יגמור מתי שהוא. אני מתלבט אם למשוך ככה עד שהגיר יקרוס או לתקן אצל בני דודינו אמרו לי 1500 שקל ואפשר אולי עוד להוריד.

פורסם

ההילוכים נכנסים ולא קופצים, הרעש של הרוח מתגבר וזהו. המוסכניק אמר שהרעש מהגיר והוא יגמור מתי שהוא. אני מתלבט אם למשוך ככה,או להחליף אצל בני דודינו אמרו לי 1500 שקל ועוד אפשר להוריד. או למצוא אחד בפירוק כמה יעלה? ולהחליף בבית זה מסובך?

פורסם

קודם כל, שווה לבדוק שמן גיר!

שנית, שווה לדעת שתוכל למשוך אותו עד למצב שהרכב נתקע בלי אפשרות לשלב לרוורס/והילוכים בכלל ואז תתקע באיזשהוא מקום, כפי שקרה לי פעם - אבל, תוכל לסחוב אותו גם כמה חודשים ויותר (ושוב, נסה את העצה הראשונה) וללא השפעה מיוחדת, כי גיר תצטרך להחליף בכל מקרה...

פורסם
ההילוכים נכנסים ולא קופצים, הרעש של הרוח מתגבר וזהו. המוסכניק אמר שהרעש מהגיר והוא יגמור מתי שהוא. אני מתלבט אם למשוך ככה,או להחליף אצל בני דודינו אמרו לי 1500 שקל ועוד אפשר להוריד. או למצוא אחד בפירוק כמה יעלה? ולהחליף בבית זה מסובך?

אפשר גם לבצע שיפוץ גיר חלקי והחלפת המיסב הבעייתי בלי אחריות על הגיר ואז תצא בערך ב 1500 ש"ח אולי קצת פחות אם לא ימצאו בעיות נוספות בגיר

פורסם

אני נזכר שהמסוכניק בא איתי לסיבוב ברכב, כבר בהילוכים נמוכים, הוא אמר לי שזה גיר אז כנראה זה החלפה של כל הגיר, כי יש רעש בכל הילוך, זה לא הילוך מסויים!, אמרו לי 1500 להחליף גיר ויש לי גם להחליף כמה לאגרים בקיצור 2000 שקל הכל אני צריך גם קלאץ׳ להחליף?

פורסם

יש לי גיר ב-500 שקל, ויש לי זמן כי הגיר עוד סוחב, אז אם יש מישהו שמתכוון לפרק/ להרכיב גיר ידני שייצור איתי קשר!! אני רוצה ללמוד איך עושים זאת,תודה רבה!

• תוכן חדש...