Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קנית רכב מ) באדג'ט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי הצעה טובה לרכישת רכב מהחברה הנ"ל.

לא מצאתי בפורום יותר מדיי ביקורות עליהם, ועד כמה שאני יודע הם לא מהאמינים (מבחינת טיפול ברכב).

מישהו אי פעם רכש/שמע ממישהו שרכש מהם רכב?

פורסם

אם אני זוכר נכון, ההורים של אשתי קנו מהם בזמנו סיריון מליסינג, והם היו בסדר גמור.

הבדיקה שלהם היתה זהה לבדיקה חיצונית במכון שההורים שלה בחרו, והיה כמה דברים

שוליים לתקן, שתוקנו כמובטח. חוץ מזה לא היו בעיות מיוחדות עם הרכב.

פורסם

המאזדה שלי מאצלם.

שקיפות מלאה (גם אצלי הבדיקה יצאה זהה לזו שלהם).

נתנו לי את הרכב לחצי יום בלי לשאול לאן אני נוסע (רק השארתי שובר אשראי פתוח כערבון). אמרו לי לך- תבדוק מה שאתה רוצה, איפה שאתה רוצה ותחליט.

לקחתי למכון שאני מכיר הרכב יצא פיקס.

בתור "השבחה" ביקשתי פח ומצית שהיו חסרים, ביקשתי להחליף אנטנה שהייתה עקומה. (באמת שלא היה מה לבקש, והרי יהודים חייבים לבקש משהו...)

ביום המסירה הרכב חיכה לי מצוחצח מבפנים ומבחוץ, עם מטהר אוויר וכל מה שביקשתי שיתקנו.

הטסט היה אמור לפוג חודשיים אחרי הקניה. קיבלתי טופס אגרה משולם (רק לגשת למכון רישוי).

קיבלתי שני טיפולים חינם (מהם כבר ניצלתי אחד). אל תבנה על זה הרבה. נאלצתי לעשות "השלמות" לטיפול בעצמי.

אני כבר שנה עם הרכב ואין לי שום בעיות (טפו טפו:lol: )

גם הרכב הבא שלי יהיה משם.

זה הניסיון הפרטי שלי, וכמובן שאינו מעיד בהכרח על הכלל.

הרכב נרכש מסניף שדה התעופה מסוכן שכבר לא עובד בחברה.

מאז הייתי בקשר עם סוכן מאד נחמד מסניף הרצליה בשם טובי, שטיפל בסבלנות בכל הגחמות שלי לאחר הקניה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה.

חייב לומר שאני מופתע לטובה.

אתם יודעים האם הם מטפלים במוסכים מורשים? חלפים מקוריים?

ייתכן ואקח את הרכב לבדיקה מחר

פורסם

לא מורשי יבואן- בוודאות.

לטיפול חינם שהגיע לי, שלחו אותי (אותו טובי שהזכרתי בהודעה הקודמת,שדאג אישית שאתקבל מייד ולא אמתין במוסך לתורי) למוסך "מרום" בהרצליה. (מוסך שנראה רציני בהתייחסות, אבל בכלל מורשה דייהטסו, או משהו כזה).

לדעתי גם החלפים לא מקוריים. (הוחלף לי רק פילטר שמן, והוא OEM,וגם זה אולי במקרה. שמן קיבלתי של ליקווי מולי)

קח בחשבון בתור הנחת יסוד שהרכבים שלהם לא טופלו בידיים של חבר CF קפדן.

לדעתי זה ככה אצל כל חברות הליסינג.

אני לוקח את זה בחשבון עם כל רכב שאני קונה , לא משנה מה מקורו (אלא אם אקנה פעם מחבר CF :lol: ).

אני עושה יישור קו משלי, מרענן נוזלים ופילטרים, משדרג צמיגים (קיבלתי את המאזדה עם רבעייה חדשה לגמרי, אבל של GT...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש חברות שאני יודע שמטפלות רק במוסכים מורשי (יבואן כמובן) כמו אופרייט ליס, אלדן ולדעתי גם אוויס.

• תוכן חדש...