Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 6 שנים רנו מגאן DCI 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחריי הכול שילוב של השמש הישראלית + בלאי של נהיגה של 200 אלף ק"מ לא מוסיפות ממש לשום רכב.

לא מוסיף לאף רכב - זה בטוח. אבל יש רכבים שבלאי הזה פחות בא לידי ביטוי והחומרים שם עמידים יותר. כמובן גם תלוי איך שומרים על הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נחמד מאוד.

ברכב היו התקנות נוספות חוץ ממה שבא מהמפעל?

אם לא, רנו צריכים להעביר את השלדה דרך יפן, שהם ירכיבו את החשמל, ואז להחזיר לצרפת או לאיפה שמרכיבים את שאר הרכב.

התקלות שתיארת פה מעצבנות מאוד, וברכב שהוא כולה בן 6 או 190KKM זה די מוגזם.

אתה בטוח שאתה מגיע איתה לצריכה של 1\21 ?

אולי בבינעירוני על 90-100.

פורסם

בנוגע לקרקושים- האוטו שלי עבר 230 אלף ק"מ (פולו דיזל) ואין אף לא קרקוש אחד. והדלתות אפילו עדיין נטרקות יפה (צליל טריקה "גרמני"). מה שכן- הוא יכל להיות יותר שקט (המנוע סביר, בידוד רעשי צמיגים ורוח פחות).

וזה לא רק אצלי, לאחי יש אחת זהה עם 260 אלף וגם אצלו אין רעשים.

אגב- בעבר היה פעם אחת שכן היו קרקושים. אז בדקתי מאיפה זה מגיע, וראיתי שנפל מטבע בין דלת תא המטבעות למגרעת שבה היא נכנסת בפתיחה, והוא היה מרעיש מהרעידות של תחילת נסיעה וכדו'. ברגע שהוצאתי אותו משם (עם שואב אבק חזק) הקרקושים הפסיקו לחלוטין.

אז רכב עם 250 אלף ועם איכות הרכבה טובה לא צריך לקרקש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שלי שנת 2004 עברה 220000, כמעט ואין קרקושים.

(מזל שהכסאות שלי בצבע אפור:? ולא מוקה)

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

על הרוכב כלום הפלסטיקה ששם פורקה פעם בגלל חיפוש חלק באוטו אבל כמו שדור אמר כבר זה בגלל השמש וגם כי פעם שהייתי מנקה תאוטו ישתמשתי בספרי של הדשבור שרק אחרי כמה זמן הבנתי שהוא לא טוב.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

• תוכן חדש...