Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שונא את הקילשאה הזאת, "אנחנו כמו משפחה", היא לא בידיוק נכונה. אנחנו קהילה מגובשת, מאוד עוזרת ותומכת. זה כבר הפך להיות יותר מרכבים בלבד. תמיד אפשר לסמוך על הפורום, בכל נושא אפשרי שהוא. וכמו ששחר נהנה לשתף אותנו בסטים שלו, בא לי לשתף אתכם בסיפור שלי, ובכמות השמחה שלא מפסיקה לי כבר מאתמול.

תמיד הייתי שמן. מהגן, ליסודי, לתיכון דרך הצבא ועד תחילת האוניברסיטה. אני לא אתחיל לספר מה זה להיות שמן, כי אני בטוח שכולכם כבר שמעתם, קראתם והכרתם, אני רק אגיד שתמונות שלי בקושי היו לי. שנאתי להצטלם, שנאתי להסתכל במראה. היו לי ימים שלמים שאני לא ידעתי בכלל איך אני נראה. ההחלטה להתגלח או לא נעשתה רק ע"פ אם מגרד לי או לא. לחפש בגדים היה לא לפי מה שיפה, אלא לפי מה שמתאים. כשלא מצאתי בארץ, התחלתי להזמין ב-eBay מידות XXL אמריקאיות.

"בשיא" שלי הגעתי ל-124.8 קילו. זה היה המשקל שאיתו התחלתי את התהליך. עם כניסתי לאוניברסיטה, אבא שלי "הכריח" אותי להרשם ל"חלי ממן". אני כל כך מודה לו על זה. היום, חצי שנה אחרי, 34 קילוגרמים פחות, מרחק 20 קילוגרמים נוספים מהיעד שלי, אני בן אדם אחר. כבר לא אותו שמוק כועס, עצבני ושונא את כולם. עם כל ירידה אני מגלה בעצמי צדדים חדשים, מתפתח לבן אדם שאני רוצה להיות. שמחת חיים, חיוכים, מתלבש איך שרוצה. הדבר שהכי רציתי הוא להתלבש איך שאני רוצה - כמה שיותר אלגנטי. חולצות מכופתרות, עדיפות עם עניבה אפילו. יש משהו בדמות ברני מהסדרה "איך פגשתי את אימא" שעושה לי רצון להיות ככה. שריטה שלי.

אתמול, חבר ילדות שעזב למרכז חזר לביקור. בהיותו צלם, הוא הבטיח לי סט תמונות חדש, כמו שרק הוא יודע לעשות. אחרי כמה שעות של צילומים, שאני מוכן להשבע - בכל החיים שלי לא הצטלמתי בכמות הזאת כמו אתמול. רציתי לחלוק איתכם את התוצאה - http://on.fb.me/127aP4E . זאת הגלריה שהוא העלה לדף פייסבוק שלו, מתוך 100 ומשהו תמונות בחר וליטש וסגנן 11. אני לא מפסיק לחייך כל פעם שאני רואה אותן. סוף סוף אני יכול להיות גאה בעצמי, לאהוב את עצמי אפילו.

אשמח אם תוכלו לעזור לי להחזיר לו, ולו בקצת. לייק קטן לעמוד שלו. עם הגלריות ששם, מבטיח שלא תתאכזבו :twisted:

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התרגשתי מאוד לראות את התמונות אחרי שקראתי את הפוסט, ממש רואים את התקווה בעיניים שלך.

שבעזרת השם תמיד תהיה לך המון מוטיבציה, וזו תעזור לך לשעוט קדימה לעבר המטרה.

אאחל לך המון בהצלחה! כל הכבוד!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נראה מצוין, כל הכבוד על ההורדה במשקל, אכן אתה יכול להיות גאה בעצמך.

התמונות גם מצוינות. למעט תמונה מספר 4 (התמונה הראשונה בצד ימין למעלה), יש כאן שימוש לא נכון בעומק שדה ופרספקטיבה הראש נראה כגדול ולא תואם לגוף. מה שרואים בברור בתמונות האחרת שאתה גבר נאה.

פורסם

כל הכבוד על השינוי, יותר נכון מהפך בחייך, מחזיק ממך!

אחלה תמונות, תפנה מקום בתיבת ההודעות הפרטיות, שיהיה לנשות הפורום (הרווקות, כן?.....:wink: ) לאן לשלוח הזמנות לדייט.

:lol:

סחטיין!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה שרואים בברור בתמונות האחרת שאתה גבר נאה.

:sissies:

לגבי תמונה 4, דווקא אהבתי, ברור ששיחקו עם הפרופורציות בכוונה.

לפות"ש, כל הכבוד ובהצלחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הכבוד, שמח שהגעת למקום שבו אתה מרוצה מעצמך ולקחת את עצמך בידיים.

עכשיו צריך להעלות קצת מסת שריר על הזרועות, לקנות הארלי, לשים ווסט מעור ואתה מסודר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סחטיין איש.

החבר קיבל לייק, וקבל גם אתה לייק גדול.

רק מי שעבר את זה יודע איזה מסע זה.

מנסיון אישי, לשמור על התוצאות יותר קשה מלהגיע אליהן.

תעשה כל מה שצריך כדי לשמר את הסוויץ' בראש במצב הנכון.

מראה על המקרר, כל גימיק זול שנשמע מטומטם, אבל עוזר לך.

למרות שכשאתה מצליח לרוץ 8 ק"מ כל ערב (כן, גם בגשם!), אחרי ששנה לפני זה לא יכולת לעלות 3 מדרגות בלי להחזיק את הקיר ולהתנשף, שום דבר כבר לא יצליח להחזיר אותך לימים החשוכים ההם.

וגם אם יבואו חלילה נפילות, תזכור שככל שקמים מהר יותר, כך הן פחות כואבות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה חברים :oops: אין קהילה יותר טובה מזאת.

הסוויץ' במוח כבר נעשה. היציאות עכשיו לא סובבות סביב "איפה/מה אוכלים", אלא איפה יש אווירה טובה וכיף. כל הפיתויים מסביב הפסיקו לפתות רוב הזמן. אני דואג כל הזמן שיהיה לי זמין את הדברים שלי - מים, ירקות, חטיפי אנרגיה. אני לא חושב על השמירה, כיוון שעוד לא הגעתי לשם. אני עושה את זה בהצבת Goals בטוחים. לפני פסח, פעם ראשונה בחיים שלי שנכנסתי לקסטרו ומכנס עלה עליי, ואפילו לא במידה הכי גדולה! ואחרי החג שוב הלכתי לקנות עוד מכנס, מסתבר שהייתי צריך כבר מידה פחות. זה הכיף שלי, כל פעם אני מלהיב את עצמי מחדש עם שטות אחרת שהפריעה לי, ועכשיו אני יכול להנות ממנה.

יש מה להוריד עוד. אני כרגע 90-91 קילו (משחק ביניהם.. נתקעתי משהו כנראה. צריך לבדוק שוב את התפריט ואולי באמת להוסיף ספורט) על כ-165 ס"מ. גמד. המשקל התקין שלי צריך לגרד 70 מלמטה. אבל בנתיים, אני כל כך מרוצה איפה שאני נמצא. אני במקום טוב כרגע.

I Ride Because I Really Like Dessert

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת שכל הכבוד! :mm_yeah:

כל מי שניסה יודע שדבר כזה זה לא פשוט. לא פשוט להגיע למשקל רצוי ועוד יותר קשה לשמור עליו.

מעבר לשיפור במראה החיצוני שיפרת גם את תוחלת החיים שלך. בריאות זה הכי חשוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמח בשבילך אבל נראה לי שיש מקום לכמה פגישות עם פסיכולוג. אני קורא את כל הדרמה הזאת ומפחד לחשוב מה תעשה אם המשקל יחזור. (וזה עלול עוד לקרות, לך תדע.)

לא הייתי הופך את טבלאות ה-BMI לתורה מסיני, בסופו של דבר לכל אורגניזם יש את המצב האופטימלי שלו ולכולנו ניתנה האינטואיציה בשביל להרגיש זאת. אצלי למשל המסלול היה הפוך, מילדות כולם סיפרו לי שאני שמן וגדלתי בצל התופעה ובנסיונות מתמידים לרזות, רק במהלך השירות הצבאי כשאיבדתי משקל רב מכורח הנסיבות גיליתי שאני בעצם מרגיש הכי טוב באובר של 10-15 קילו. היום אני באזור ה-80 על גובה דומה לשלך וממש לא מחפש להמשיך לרדת.

בהצלחה בהמשך.

• תוכן חדש...