Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיכיתי לתמונה ישנה,יישר כוח!

מבין אותך ואת מה שעובר עליך לגמריי

אומנם אצלי השיא יותר סלחני אך אני לא בחור צנום ואף פעם לא הייתי (אולי בגיל 4 :lol:)

הקושי הוא באמת לשמור ולא למעוד

ממליץ להציב לעצמך יעדים ומטרות יכול להשאיר אותך בפוקוס

בצבא בתקופת אימונים יפה (חדר כושר) הורדתי 14 ק"ג (96 ל 82) ללא דיאטה והקפדה בתזונה בצבא זה לא כל כך אפשרי.

בהחלט זה פתח הרבה אופקים בשבילי במיוחד מבחינת ביגוד שירדתי ממידה 50 במכנס למידה 44-46

הרגשה שאין לה תחליף לפחות לשמנים שבינינו (:

אמה מה אחרי השחרור התחלתי פסיכומטרי ובשלושה חודשים החזרתי הכל (טוב שלא זרקתי את הג'ינסים הישנים:oops:)

יש לי חלום נסתר ל SIX PACK ולא, לא שישיית בירה :-P

מקווה שבסיבוב הקרוב שיתחיל במאי נעשה הכנה טובה לקיץ עם תזונה נכונה ואימונים סדירים נגיע רחוק,

הק"ג הראשונים עפים מהר

את הסרט הזה כבר עברתי.

המשך דרך צלחה!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע ממה אתה עושה עניין, נראה בסדר גמור גם בתמונה הישנה.

יתכן ששם המשקל כבר גבל באי נוחות פיזית, אבל זה עניין של תחושה אישית ולא משהו אובייקטיבי.

אני מאמין שאילו היית מוקף באנשים אחרים או חי בסביבה קצת שונה, הטראומה הנפשית שלך הייתה הרבה יותר קלה, אם בכלל.

הגעתי ל-Obesity, זה כבר לא היה נוח בשום דבר בחיים. ברור שאם היינו חיים בחברה אחרת, עיוורת או כזאת שלא הוזרקה לי למוח במשך מספר עשורים שרזה זה הכי יפה, מצבנו היה הרבה יותר טוב. אבל אנחנו לא, וגם אם הסביבה הכי קרובה אלייך היא זאת שאוהבת אותך ולא איכפת לה איך אתה נראה, זה נותן נחמה מסויימת בלבד. כשהסביבה הזאת נגמרת (לדוגמא - זוגיות ארוכת שנים), אתה נשאר פתוח לסביבה החיצונית שלא מרחמת.

בסופו של דבר, זה השפיע עליי. ראיתי דברים שאני לא יכול לעשות, ורציתי מאוד, והתבאסתי, כעסתי. אפילו במתקנים בלונה פארק, זה כבר היה על גבול הבלתי אפשרי. שלא נאמר להתלבש איך שאני באמת רוצה, להרגיש בנוח ליד בנות שנראות טוב, ליד אנשים בכללי.

החברה שאנחנו חיים בה גורמת לאנשים כמוני לשנוא את עצמם בסופו של דבר. היא שופטת הכול, ובצורה מאוד כואבת וחדה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

Derish, מה בדיוק נראה לך בסדר גמור בתמונה הישנה? השומן הבטני הנורא בריאותית (אם לא ויזואלית)? העובדה שהבחור נראה מבוגר מגילו האמיתי בלפחות 10 שנים? אם זו היתה אישה בטח לא היית חושב ככה.

לא צריך לחשוב שרק רזה זה יפה, גם מלא וחסון זה יפה, לא אוביס. בטח ובטח כשמצורפת לזה חוסר נוחות, ולא רק פיזית. גם להיות ה"שמנמוך החמוד" שאף אחת לא מעיפה עליו מבט נוסף זה לא נוח. גם לקנות את אותה חולצה ב-5 צבעים בחנות היחידה שמצאת ואזרת אומץ להיכנס אליה שמוכרת חולצות במידות ענק- זה לא נוח. ובריא- זה בטוח לא, שזה כשלעצמו מספיק.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני לא רואה שום טרגדיה בתמונה הזאת, מכיר אנשים הרבה יותר גדולים שמנהלים חיים נורמליים לגמרי. נראה מבוגר מגילו האמיתי? אין לי מושג על מה את מדברת. גם לגבי הבגדים והבחורות נראה לי שהלכת קצת רחוק, בסה"כ אני רואה בתמונה אדם חיובי וחייכן, שום דבר שמושך או מרתיע באופן חריג.

אינני טוען שהיה צריך להישאר באותו משקל, כמובן שאם זה הגיע למצב של אי-נוחות ביומיום אז טוב שעשה את מה שעשה. אני פשוט אומר שעל פניו הוא נראה בסדר גמור גם אז וגם עכשיו, ושיפסיק לשים לב לכל מיני שמוקים שמסתכלים עליו עקום או מעירים הערות. החברה שופטת? אולי הגיע הזמן למצוא חברה חדשה.

פורסם

לחפש Society חדשה? אני בדרך לשם. אני עושה תואר ראשון בלימודי אסיה, שפה סינית. אני מתכנן לעוף מכאן לפחות לשנה לסין. אבל עדיין, גם כשהייתי מגיע לשם במצב שהייתי בו - לא חושב שהיה לי טוב. ה-Society שגדלתי בתוכה, ועיצבה אותי למי שאני, לא הייתה מאפשרת לי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני נראה יותר גרוע ממך, לפי התמונה הישנה... :lol:

ושוב- הבעייה היא לא בך. היא בחברה.

עם זאת אני עדיין מבין ומזדהה עם מספר דברים שכתבת.

מיקה...

Derish, מה בדיוק נראה לך בסדר גמור בתמונה הישנה? השומן הבטני הנורא בריאותית (אם לא ויזואלית)?

בריאות זה חשוב. נכון. לכל אחד זה חשוב בצורה אחרת. לאחד יותר חשוב ולאחד פחות חשוב.

העובדה שהבחור נראה מבוגר מגילו האמיתי בלפחות 10 שנים? אם זו היתה אישה בטח לא היית חושב ככה.

מה?!:shock: WTF? איך הגעת לזה שהוא נראה מבוגר מגילו האמיתי בעשור?!

לא צריך לחשוב שרק רזה זה יפה, גם מלא וחסון זה יפה, לא אוביס.

והנה כבר רואים איך הסטנדרטים של בני האדם התעוותו במהלך השנים לחשוב שרק דבר אחד זה יפה והשאר צריכים לעבור שינוי כדי להתאים לכל המטומטמים שמזילים ריר על משהו בלתי אפשרי.

יופי זה בעיני המתבונן, יקירתי, ואני מעדיף לבחון בעיניים שלי מה נחשב ליפה. זה לא בהכרח אומר שאני אבחר כיפה את מה שהרוב בוחר כיפה.

ויודעת משהו נוסף? גם לא ממש מעניין אותי איך אדם נראה, יפה, מכוער, שמן, רזה, מלא, חסון, שדיים גדולות או קטנות, מצח מרובע או מצח קרח, צבע שחור או צבע סגול. אם אני נמצא מול אדם ח*א, אני לא אסבול אותו. אם אני נמצא מול אדם טוב, הוא יהפוך להיות חבר, חבר טוב או אחד מ"אנשי המעגל הפנימי" שלי. כן, אפילו אם הוא """"שמן"""", רחמנה ליצלן.

בטח ובטח כשמצורפת לזה חוסר נוחות, ולא רק פיזית. גם להיות ה"שמנמוך החמוד" שאף אחת לא מעיפה עליו מבט נוסף זה לא נוח.

אולי זה לא נוח. אבל, אני ממש לא הייתי מעוניין להיות עם אישה שכל מה שהיא מוצאת בי זה איך שאני נראה. זה לא יחזיק הרבה זמן מעמד, ובד"כ תולעות כאלה הן מהסוג שבוגד בהמשך הדרך.

גם לקנות את אותה חולצה ב-5 צבעים בחנות היחידה שמצאת ואזרת אומץ להיכנס אליה שמוכרת חולצות במידות ענק- זה לא נוח. ובריא- זה בטוח לא, שזה כשלעצמו מספיק.

מוזר, אבל אני לא חושב שתגידי את אותם הדברים אם היה מדובר על אישה בעלת חזה גדול במיוחד. פתאום, ללכת לחנות היחידה שמוכרת את החזיות בגודל הזה ולקנות 5 בצבעים שונים הייתה נשמעת כמו משימה שיש להתגאות בה. אני צודק?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע מה עפתם עליה, לדעתי היא צודקת. בתור שמ"ל(שמן לשעבר) ששומר על המשקל 5 שנים, בחוץ בחיים לא נתנו לי להרגיש השמן המסכן, לא ההמון חברים והידידות(כן רק ידידות) שהיו לי ולא אך אחד. עוד מגיל קטן לא אהבתי את איך שאני נראה, הייתי נמנע מלהסתכל על מראה מלאה שמראה את כל הגוף(ילד בן 7 כן) עד גיל 20. זה כן קשור לחברה שמפמפמת כמה חשוב להיות רזה אבל בסופו של דבר זה יותר מפריע לבן אדם בתוך תוכו שצריך להסתכל על עצמו במראה. אני לא מאמין במשפט שמן וטוב לו:wink: זה סתם חרטא ברטאה, לא קיים. כל בן אדם שהוא טיפה שמנמנן תהיה לו שריטה קטנה בראש, הרגשת נחיתות בעומק ליבו וכו'. גם אתם, שאתם כאלה בעלי אומץ וביטחון עצמי(וזה מעולה).

לדעתי הבחור עשה עבודה מצויינת והוא נראה טוב, אם הוא יוריד עוד הוא יראה טוב יותר. אם כבר מתחילים דיאטה אז מסיימים אותה.

בהצלחה!

פורסם

"אומץ וביטחון עצמי"? אתה טועה פה.

זה לא אומץ, להיות מי שאתה. זה מי שאתה. וזה לא ביטחון עצמי, זה עדיין בדיוק מי שאתה.

מי שמכיר אותי יודע שביטחון עצמי (לאו דווקא בהקשר הזה) דווקא זו לא תכונה שהתברכתי בה.

זה מי שאני. מי שזה מפריע לו, זו בדיוק הנקודה- זה מפריע לו. לעולם לא לי. יש לו בעייה, שלא יביט עליי. עד כדי כך פשוט.

האומץ דווקא, הוא האומץ לשנות. ללכת נגד עצמך, נגד מי שאתה, ולשנות את המצב. כמו שעשה האנטר88.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כל בן אדם שהוא טיפה שמנמנן תהיה לו שריטה קטנה בראש, הרגשת נחיתות בעומק ליבו וכו'. גם אתם, שאתם כאלה בעלי אומץ וביטחון עצמי(וזה מעולה).

זה אופייני לכל בן אדם שחי בתוך קולקטיב עם נורמות מסויימות, לאו דווקא אנשים שמנים. קח תינוק לבן ושים אותו לעשרים שנה באפריקה, גם הוא ירגיש בבגרותו שמשהו לא בסדר אצלו כי כולם מסביב בעלי גוון עור שונה.

הפואנטה היא שבטחון עצמי לא קונים בסופר, לא מלמדים בהתכתבות ובהחלט לא בונים על כרעי תרנגולות של דיאטה זו אחרת. בן אדם צריך להיות שלם עם עצמו ועם מכלול תכונותיו, הבטחון העצמי צריך להיות שם קודם, אח"כ אפשר לטפל בקוסמטיקה. מה שאני רואה כרגע זה אשליה, בועה שעלולה להתפוצץ בכל תקופה חלשה בחיים כשהמשקל (אולי) יעלה קצת בחזרה. מה שמחזיר אותי לטענתי הראשונית - שכדאי להיכנס לעובי הקורה ולהבין מה באמת הפריע לו בגרסה הישנה של עצמו, יש לי תחושה שזה הרבה יותר עמוק ממה שרואים בתמונות.

פורסם

אין דבר העומד בפני הרצון. כל הכבוד על הירידה במשקל.

ברגע שאתה מצליח לעשות משהו גדול כזה - אתה בעצם הופך לבלתי מנוצח. אתה יודע שכל מה שאתה תשים לעצמך כמטרה, אתה יכול להשיג.

לפי התמונות - יש לך מבט של אדם טוב, וטוב לראות אנשים טובים שקורים להם דברים טובים. סחתיין.

שיהיה המון בהצלחה.

• תוכן חדש...