Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה מאוד. למרות שאני רזה וכנראה אשאר רזה לנצח, אני מעריך מאוד אנשים כמוך. WELL DONE!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יפה מאוד. למרות שאני רזה וכנראה אשאר רזה לנצח, אני מעריך מאוד אנשים כמוך. WELL DONE!

למה למרות אתה אמור להעריך יותר.

וזה יותר קשה בד"כ גם אח"כ, שמן תמיד נשאר שמן, גם אם זה בראש (אחרת הוא לא היה מגיע להיות שמן בפועל)

פורסם

בראש אני כנראה תמיד אשאר. זה החלק הכי קשה. זה מלחמה יום יומית עם עצמי, להחליט שזאת הדרך שלי, להבין שהאוכל הוא רק כלי קיומי לחיות, ולא התענוג המרכזי בחיי. יש לי כרגע תענוגות אחרים - הבגדים, הדייטים, הבנות, ההרגשה עם עצמי, הבטחון עצמי שלי, הצומי שאני מקבל.

ושוב, תודה רבה לכולכם! :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

איזה צירוף מקרים, פתאום קפצו לי בפייסבוק תמונות של אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת חיפה ומיד זיהיתי אותך בעקבות השרשור הזה..

איזה עולם קטן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כל הכבוד על ההחלטה והתהליך, ובעיקר על האומץ לשתף. תמונות נפלאות, במיוחד האחרונות שבהן. אתה גבר נאה מאוד (ולא נראה כ"כ נמוך בתמונות :) ) שיהיה לך בהצלחה בהמשך, וגם (ובעיקר) בשמירה על היעד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד לך, ריגשת אותי :-P

יש לנו חברה שהיא מדריכה בחלי ממן, סיפרה לנו על הרבה הצלחות בשיטה הזו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל הכבוד קודם כל על ההבנה של המקום הלא נכון שהיית בו ולאחר מכן על המקום שבו אתה נמצא כעת.

כפי שכבר רשמו כאן לפני, החלק הקשה הוא הסוויץ' במח של שינוי הרגלים ואורח חיים נכון ולא עצם הדיאטה עצמה.

תמונות יפות ...

פורסם

1) אתה לא שמן. אני גם לא מאמין שהיית שמן. לפחות לא במובן המילולי של ההגדרה. אתה נראה לחלוטין בסדר.

2) שלא תעיז להתבייש בעצמך. הבעייה היא של החברה (society) והיא זו שצריכה להתבייש בזה שיש לה בעייה. לעולם לא אתה.

זה אני אומר ממרום 110 ק"ג (הייתי גם יותר, והייתי גם פחות). נכון, זה לא כיף להיות כבד, אבל זה גם לא ממש מעניין אותי איך אני "נראה" או נתפס בעיני אנשים אחרים. מי שלא רואה כלום חוץ מהשומן, לא ראוי ליחס מצידי, ושיילך לחפש את החברים שלו בעזה תוך ביצוע להיטי שירה חסידית.

אתה הבנת את זה ברוך?

שמח בשבילך שאתה מרגיש טוב עם עצמך, זה הכי חשוב. :mm_yeah::multi::turn-l:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכולכם!

ברווז - הייתי שמן. אני עדיין מבחינתי. תמיד אפשר להאשים את ה-Society, אבל בסופו של דבר אנחנו חיים בה, ובתור בני אדם אנחנו אפילו צריכים אותה. בשביל לחיות בחברה שלנו בצורה שתטיב איתנו, אנחנו צריכים להתקפל מול חלק מהמוסכמות שלה. לא הרגיש לי טוב עם עצמי, לא הרגיש לי בנוח להיות כזה.

אני לא אומר שאנשים לא ראו כלום מעבר לזה, היו לי חברים, היה לי חוג סביבתי ואפילו כאלה מאוד קרובים, אבל לא הרגיש לי בעצמי בנוח בסופו של דבר, וזה השפיע מאוד על היחסים עם הסביבה, שלא נדבר עם המין השני.

אגב, הנה תמונה לפני, והיא אפילו לא בשיא.. היא חצי שנה לפני שנכנסתי לתוכנית:

a5evxc.jpg

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא יודע ממה אתה עושה עניין, נראה בסדר גמור גם בתמונה הישנה.

יתכן ששם המשקל כבר גבל באי נוחות פיזית, אבל זה עניין של תחושה אישית ולא משהו אובייקטיבי.

אני מאמין שאילו היית מוקף באנשים אחרים או חי בסביבה קצת שונה, הטראומה הנפשית שלך הייתה הרבה יותר קלה, אם בכלל.

• תוכן חדש...