Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

בהמלצת חברים הגעתי לפורום והתחלתי לקרוא על המלצות של איך לחפש אוטו ואיך להזהר מרמאויות של סוחרים (הדיון עם ה400+ תגובות שמסכמים את הישראלי המצוי).

אני מעוניין לרכוש רכב שתפקידו יהיה לנסיעות בין-עירוניות (חולון - ב"ש בין 2 ל-4 פעמים בחודש + קצת עירוני)

אני סטודנט ומחפש אוטו מתאים. אני מחפש בטיחות גבוהה, אמינות וצריכה דלק (ומחיר) שיהיו מתאימים לנסיעות. אני רוצה רק אוטומטי למרות שידני חסכוני יותר.

הצפי הוא 500-1000 ק"מ בחודש כאשר סביר להניח שיהיה יותר באזור ה600-700 ולא 900-1000.

אני אדם גבוה ואני אוהב מכוניות גבוהות כי לא צריך להתכופף הרבה כשנכנסים לאוטו וגם יש שדה ראייה טוב יותר ולכן אני מחפש רכב כזה (כמו שבכותרת).

האם יש דגמים נוספים שעונים על הדרישות שלי?

אם לא, יש בעיות ברכבים שמצאתי ועונים על הדרישות שלי? פספסתי משהו?

זה הרכב הראשון שלי ואני חושש שיעבדו עליי ויצליחו מחוסר הניסיון שלי, אז כמובן שאלך לבדוק עם אדם שאני בוטח בו ומבין ברכבים אבל מעבר לזה, יש בעיות ספיציפיות שנפוצות לסניק או דמיו שכדאי שאבדוק אותם ספיציפית כשאני מחפש רכב?

תודה רבה מראש,

Zinger777.

פורסם

הצעתי היא כיוון אחר לגמרי ,אם אתה מוכן לשנות את התפיסה שהרכב הישן נשאר שלך לטוב ולרע ,הכוונה לכול ההוצאות הדרושות לרכב ישן והקושי במכירתו כשתצטרך,אופציה שאפשר לשקול היא לקבל רכב שנתון 2013 מהניילונים עם 0 ק"מ,מדובר במודל ליסינג פרטי חדשני שמוצע בחברות הליסינג השונות ,כשבמסגרתו אתה מקבל רכב "מהניילונים", למשך שנתיים וחצי, ומשלם את שווה הערך של ירידת הערך של הרכב ובתום התקופה מחזיר את הרכב לחברת הליסינג ,העסקה מוצעת על מגוון רכבים וגם אם אתה גבוה אני משוכנע שתמצא רכב שמתאים לך מבחינת נוחות ושדה ראיה.

אשמח לתת פרטים נוספים בפרטי.

בהצלחה

פורסם

הדמיו סופר מיני, הרנו, מיני-מיני-וואן.

הכיוון של הדמיו נראה לי הרבה יותר נכון מבחינה כלכלית, הרנו תהיה נוחה ובטוחה יותר.

תבדוק גם פיאט פונטו עם רציף, ואם גובה ואמינות חשובים באופן טוטאלי אז גם סוזוקי איגניס ודייהטסו YRV צריכות להילקח בחשבון.

בכלל כדאי שתחשוב שוב על נושא הגיר, הדרישה שלך לאוטומט בתקציב הזה מאוד מגבילה את מבחר הרכבים האופציונלים.

פורסם

גיל - מה שאתה מציע חורג לי מהתקציב, לא עונה לי על הדרישות ועוד אתה משוחד. תודה..

עומר - פונטו נמוכה והשאר לא בטוחות. מעבר לזה - ידני הוא פשוט לא סחיר.. (ואוטומטי זה פינוק חבל"ז..)

אם אני מעלה ל20000 את התקציב יהיה משהו נוסף?

פורסם
גיל - מה שאתה מציע חורג לי מהתקציב, לא עונה לי על הדרישות ועוד אתה משוחד. תודה..

אמנם אני מייצג חברה ,אך כאן אני ממליץ לך על עוד אלטרנטיבה שאולי לא היית מודע אליה.

פורסם

סניק 1600 שטופלה ביד אוהבת יכולה להיות בחירה מצויינת.

ראה את רשימת המלצות התנהלות בקניה שנתתי למישהו ששאל על מכונית ב - 12K ש"ח, אם תקפיד עליהן, לא תיפול בפח.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לאבא שלי דמיו, והוא החליף אותה ברכב חדש רק לאחר שקיבל תו נכה והנחה ברכישת חדש.

לפני מספר חודשים אבא שלי קנה שוב דמיו כרכב שני, והוא נוהג בו יותר ממה שהוא נוהג ברכב שלו.

גם אני ואשתי מאוהבים ברכב הזה. אמין, פרקטי, נעים לנהיגה וזול לאחזקה.

לדעתי בחירה נכונה יותר מסניק.

פורסם
לדעתי סוזוקי איגניס היא בידיוק בשבילך.

גבוהה יחסית, חסכונית ואמינה.

חשבתי עליה גם אבל היא לא בטוחה כל כך ולדעתי זה חשוב יותר מאשר השאר. בכל זאת.. החיים של הנוסעים ושלי..

תודה דב. אבדוק זאת.

מדמון, על אילו שנים מדובר?

פורסם

גם לי אין נתונים, וכמו שכתבתי אין לי מושג מהי רמת הבטיחות בדמיו, אבל לפחות מבחינת התחושה, האיגניס מרגישה די לא יציבה ובטוחה, במיוחד בכבישים מהירים.

• תוכן חדש...