Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר טיפול 30000 נסע כמה ימים תקין ואז התחילו בעיות מוזרות.

בהתחלה הנורית של השמן נדלקה, המוסך החליף יוניט וזה הסתדר אחרי יומיים הרכב נכבה תוך כדי נסיעה

ומאז לפעמים הוא מניע עם כבלים ולפעמים בכלל לא מגיב ואין חשמל.

גם כשהוא מניע הוא נכבה אחרי דקה..

אני די תקוע איתו כי גררתי אותו לבית

למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ומה עושים מפה?

תודה!

פורסם
טיפול 30K בהגדרתו או שהרכב עבר רק 30K ק"מ ועדיין באחריות?

הרכב עשה 130000

פעם ראשונה שאני במוסך הזה אחרי המלצה של קרוב

השאלה מה זה יכול להיות כבר? בסיבוב הסוויצ יש גם נורה עם סימן קריאה וחץ סביבה

פורסם

את ה30K עשית במורשה או במוסך רגיל?

לא סביר שזה בגלל הטיפול כי בו סה"כ מחליפים 2 פילטרים ושמן מנוע, לא נוגעים כלל במערכות חשמל או הינע.

דרך המחשב קשה יהיה להגיד מה הסיבה לתופעות. גש למוסך מורשה (בהנחה שהרכב עדיין באחריות) שיחברו את הרכב לסורק תקלות ומשם הם כבר ימשיכו את הטיפול.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
את ה30K עשית במורשה או במוסך רגיל?

לא סביר שזה בגלל הטיפול כי בו סה"כ מחליפים 2 פילטרים ושמן מנוע, לא נוגעים כלל במערכות חשמל או הינע.

דרך המחשב קשה יהיה להגיד מה הסיבה לתופעות. גש למוסך מורשה (בהנחה שהרכב עדיין באחריות) שיחברו את הרכב לסורק תקלות ומשם הם כבר ימשיכו את הטיפול.

הרכב משנת 2002... אין אחריות

דיברתי עכשיו עם המוסך שטיפל והוא אומר שזה נשמע אלטרנטור.. אולי זה צירוף מקרים אבל עד הטיפול לא הייתה שום בעיה

פורסם

הייתה לי תקלה דומה, ולבסוף הסתבר שזאת הייתה הקודנית, המוח שלה נשרף, ואחרי נסיעה של דקה הרכב היה נכבה.

שווה לבדוק את זה.

פורסם
הייתה לי תקלה דומה, ולבסוף הסתבר שזאת הייתה הקודנית, המוח שלה נשרף, ואחרי נסיעה של דקה הרכב היה נכבה.

שווה לבדוק את זה.

איך בודקים את זה? באמת כשהוא נכבה בפעם הראשונה המנורה בקודן לא כבתה.

יש אפשרות לבטל את הקודן עצמאית או שצריך מוסך?

פורסם

אפשרי, יש 2 חוטים שברגע שמקצרים אותם מבטלים את הקודן, תעקוב אחרי החוטים של הקודן אם אתה יכול או אולי תקפוץ לאיזה חשמלאי שיראה לך.

אצלי זה היה בזמן שהרכב היה עדיין באחריות אז במוסך הראו לי איזה חוטים צריך לקצר, הבעיה שכל קודם הוא גם שונה אז לא רוצה להגיד סתם.

פורסם
אפשרי, יש 2 חוטים שברגע שמקצרים אותם מבטלים את הקודן, תעקוב אחרי החוטים של הקודן אם אתה יכול או אולי תקפוץ לאיזה חשמלאי שיראה לך.

אצלי זה היה בזמן שהרכב היה עדיין באחריות אז במוסך הראו לי איזה חוטים צריך לקצר, הבעיה שכל קודם הוא גם שונה אז לא רוצה להגיד סתם.

אנסה לברר

זה התחיל בזה שהקודן לא נכבה אבל מאז שהוא נכבה יש הרבה בעיות חשמל מוזרות. גם אצלך היו בעיות כאלה? לדג, אין חשמל בחלונות או שהשלט במקום לפתוח מפעיל את האזעקה ?

• תוכן חדש...