Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס S600

noam.gal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע לפותח השרשיר כן לקנות את הS600 כי עוד מעט, כשאנחנו נהפוך סופית למדינת עולם שלישי עם דור שלם של הומלסים, כי אחר כך הוא פשוט לא יוכל להרשות את זה לעצמו.

ואם הוא לא יוכל לקנות דירה, לפחות יהיה לו רכב ענק ונוח לישון בו :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הממוצע הוא נתון שקרן מאוד. במדינה עם פערים כשלנו הנתון הרלוונטי הוא החציון.

הממוצע הוא נתון שקרן לא רק בגלל הפערים הגדולים אלא גם בגלל שהוא לא מחושב פר אדם אלא פר משכורת (דבר שיוצר עיוותים גדולים כי יש הרבה אנשים שעובדים בכמה משרות) וגם בגלל ההון השחור. לפי הניתוח המעניין הזה של מירב ארלוזרוב, השכר הממוצע האמיתי במשק הוא מעל 10,000 ש"ח בחודש והשכר החציוני הוא באזור 7500 ש"ח לחודש, כך שיאיר לפיד לא כזה מנותק כמו שמקובל לומר.

http://www.themarker.com/news/politics/1.1989039

פורסם

נראה לי שפותח השרשור בהלם קרב...

בכל מקרה,

גם אני ראיתי ביד 2 כמה פעמים S600 ישנות, חלום!

יש סיבה שהמחירון שלהן ברצפה ודורשים עליהן אפילו הרבה פחות ממנו, מאוד קשה לתחזק אותה כמו שצריך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הממוצע הוא נתון שקרן לא רק בגלל הפערים הגדולים אלא גם בגלל שהוא לא מחושב פר אדם אלא פר משכורת (דבר שיוצר עיוותים גדולים כי יש הרבה אנשים שעובדים בכמה משרות) וגם בגלל ההון השחור. לפי הניתוח המעניין הזה של מירב ארלוזרוב, השכר הממוצע האמיתי במשק הוא מעל 10,000 ש"ח בחודש והשכר החציוני הוא באזור 7500 ש"ח לחודש, כך שיאיר לפיד לא כזה מנותק כמו שמקובל לומר.

http://www.themarker.com/news/politics/1.1989039

אם החציון הוא 7500 ש"ח ברוטו לחודש אז שם נמצא אמצע מעמד הביניים כלאמר סוף העשירון החמישי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מקובל להגדיר מעמד ביניים בין 75% לבין 125% מהשכר החציוני, שזה בין 5500 לבין 9500 לבודד. הזוג כהן של לפיד נמצא בערך שם.

פורסם

אני מכיר מליונר קמצן, אדם שהתעשר מאוד בעסקאות נדל"ן, יש לו הרבה מאוד כסף בבנק וכן הרבה מאוד נדל"ן, סה"כ הוא שווה מעל 50 מליון ש"ח.

הבנאדם במקום לפרגן לעצמו מרצדס חדשה, הולך אחת לשנתיים לאוטודיל, שם כבר מכירים אותו, ומחפש "מציאה" מרצדס אס קלאס. בכל פעם שהוא נכנס למגרש, קופצים עליו אנשי המכירות, שכן הם יודעים שהוא "יגאל" את אחת האס קלאס ששוכבות שם קרוב לשנה.

לאחר שהבנאדם מוצא את מבוקשו, הוא "משחיל" לאוטודיל החלפת צמיגים, טיפול גדול, תיקוני צבע בריפודי העור ועוד כהנה וכהנה הטבות, מקבל את הרכב ומבסוט עד השמים.

פעם אחת, הוא כבר רכש את "ספינת החלומות" כאשר יצא דגם חדש יותר של מרצדס, שאלתי אותו מדוע לא חיפש רכב שנתים קדימה, כדי לנסוע על רכב עדכני, הוא התחיל להסביר לי ש"אין הבדל בין הדגם הקודם לדגן החדש".

אמרתי לעצמי, נו שויין, הכניס לעצמו שטות לראש, רק הוא לא מבין שמי עוד חוץ ממנו נוסע בדגם מהצורה הקודמת של האס קלאס?

כל הארחי פרחי, ודי לחכימא.

לפותח השרשור: דגם האס 600 הוא נדיר ביותר, מנוע 12 צילינדרים, בזמנו רכש כזה חדש עופר נמרודי. מדובר ברכב יקר לאחזקה, יש מעט אקזמפלרים כאלה בארץ, כך שיש מעט נסיון להערכתי עם הדגם. הדגם לא נפוץ כמו אס 500 למשל.

מציע להתרחק.

יחד עם זאת, ראיתי בעבר בלוד ובמקומות אחרים שם גרים בני דודינו רכבים נדירים כגון אס 600 וב.אם.וו. 760, להערכתי הם קונים את הרכבים האלה לאחר ששכבו מעל שנה במגרשי רכב.

מציע בהחלט להתרחק.

פורסם

יחד עם זאת, ראיתי בעבר בלוד ובמקומות אחרים שם גרים בני דודינו רכבים נדירים כגון אס 600 וב.אם.וו. 760, להערכתי הם קונים את הרכבים האלה לאחר ששכבו מעל שנה במגרשי רכב.

או שהם קונים את השלט S600. הרבה יותר זול עבור אותה פוזה. :)

אני כבר ראיתי S500 מונית שהיא למעשה S350CDI. יש גם הרבה דגמים "AMG". אולי גם אני יחליף לי קידומת מ2 ל4?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי טענתך כמעט כל עובדי ההיטק - למשל - הם לא מעמד ביניים. מעניין.

תלוי כמ ה בני/ות הזוג מרויחים. אם גם הם באותה רמת שכר אז הם לא מעמד ביניים.

לא כל מי שלא באלפיון העליון הוא מעמד ביניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יצא לי פעם לקחת S600 לסיבוב קצר. אין ספק שזה רכב מדהים בכל קנה מידה.

תאוצות של מכונית על ברכב ששוקל קצת יותר מפעמיים מכונית ממוצעת ובלימות אפילו מהירות יותר הן דברים שאי אפשר להישאר אדיש מולם.

האם הייתי קונה כזאת לעצמי? אולי. בכל מקרה, אין סיכוי שזה היה קורה לפני שהייתי רוכש לעצמי מקום מגורים ולפני שהספקתי לצבור מתחת לבלאטה סכום כסף של שש ספרות, ולא בשקלים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מציע לגבי כל רכב האמת, ובפרט כאן, לעיין בתדפיס היסטוריית הטיפולים והתיקונים של הרכב - זה יתן קנה מידה לא רע למה שצפוי.

מציע לנסות לאתר מישהו שיצא לו להחזיק את הדגם הספציפי כמה שנים ולהתייעץ (גם בחול בפורומים אם אין ברירה).

מציע להחליף מילה עם מנהל העבודה במוסך או שניים שמטפל במותג - רצוי מוסך גדול ומוכר שנתקל בדגם.

ועוד משהו. מנסיוני, באזור נצרת יש חיבה מיוחדת למותג מרצדס וBMW, ותמיד ניתן לראות שם מכוניות שמורות במיוחד ומדגמים לא שגרתיים שהגיעו בייבוא אישי. אני לא יודע, אבל הייתי מניח שיש שם באזור כמה מוסכים שהתמחותם במכוניות אלו ושלפי רמת התחזוקה של המכוניות שראיתי שם - הם כנראה שווים משהו ואולי אפילו זולים ממה שיש באזור המרכז.

שווה בדיקה לדעתי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום,

אני מעוניין לרבל חוות דעת על רכישת מרצדס 600S טווין טורבו מודל 2004.

הרכב של מישהו שאני מכיר אישית , עשה 150 אלף קמ , מטופל רק בחברה!

זה חלום שלי מילדות רכב כזה ונכנס לי גו'ק שאני חייב להיות בעלים של אחת כזאת ולו לשנה אחת.

האם יש למישהו ניסיון בעלויות תחזוקת רכב זה?

חברים מפחידים אותי שאפילו עלות רפידות וצלחות יכול להגיע ל 15000 ש"ח?

בבקשה - בלי "עקיצות" , מי שיודע מוזמן להגיב!

פורסם

אני האחרון שאזלזל בחלום של בן-אדם ואני גם אחד שיותר מדי פעמים הלך אחרי החלומות שלו (בשלבים שכנראה עדיין לא

התאימו) והפסיד הרבה מאוד כסף על מנת להגשים אותם. בסופו של דבר הריגוש מהרכב נמשך למספר ימים, שבועות או חודשים

ואז מכה המציאות - המציאות היא שמדובר ברכב יקר מאוד לתחזוקה מכל הבחינות- ביטוחים, דלק וכמובן חלפים. הרכב הזה מלא

בחיישנים ומחשבים וכל תקלה קטנה יכולה לעלות הרבה מאוד כסף. מהיכרות קרובה עם רכב דומה בנתונים (אמנם 500, אבל זה לא באמת משנה) - מערכת הכוונון החשמלי של הכסאות נדפקה, חיישן קטן שפשוט הפסיק לעבוד וכסא הנהג היה תקוע בפוזיציה שלא מאפשרת נהיגה, עלות התיקון עמדה על למעלה מ-3000 ש"ח.

בקיצור, יהיה יותר קל לכוון אותך אם תספר לנו כמה כיסך עמידים.

ברכבים הללו (S, סדרה 7 וכו') אומרים שאם אין לך מספיק כסף לקנות אחת חדשה,

כנראה כדאי שלא תקנה כזו יד שנייה.. יש בזה משהו נכון.

Lexus CT200H

פורסם

תודה על התגובה.

לשאלה "כמה כיסך עמידים" לא אוכל להשיב.

כסף עבור רכישת הרכב יש לי (איזור 100,000 ש"ח) אבל לא ספרים לתיקונים,בעיות והפתעות למינהן..

שמעתי שצריכת שלק של הרכב היא באיזור 4.5 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...