Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רע בצרפתיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כבר כמה זמן בודק ומתייעץ בקשר לרכב ראשון אוטומטי לזוג בערך ב20K חשוב קטן וחסכוני 1300(סופר מיני כמדומני).

ומה שהציעו לי היו:

דיאטסו סיריון תחילת שנות ה2000

פיאט פונטו ספייס 2005-2006

וחבר המליץ לי על פ'גו 206

לאחר שיטוט בפורום שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים להתרחק מצרפתיות.

מאוד מעניין אותי למה?

דרך אגב אם יש לכם המלצה על עוד דגמים אשמח לשמוע

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטיגמה שדבקה בהם לפני הרבה שנים (לא בטוח שבצדק) והיום כלל לא רלוונטית יותר אבל עדיין משפיעה על השוק שלהן.

ולפני שחברה משרשור מקביל יקפצו עליי כמוצאים שלל רב, כן, זה דומה מאוד למצב של אלפא רומאו.:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשנים האחרונות הצפרתיות אמינות ביותר.

אני יכול להעיד (בעיקר מנסיון שלי ושל הסובבים) שהיו בעבר בעיות לרנו קליאו ומגאן הדגמים הישנים, בעיקר במערכות החשמל והגיר.

אני כמו שרשם קודמי, לא רלוונטי לשנתונים שרשמת.

הפונטו ספייס היא אכן אופציה טובה. היא גם המרווחת מבין האופציות שרשמת. אם אתם זוג ומתכננים להיות זוג+ילד, זה יכול להתאים.

פורסם

דווקא ה 206 החדשה זכתה בתואר הרכב כי אמין באירופה לפני כשנה ע"י סקר עצום של בעלי מקצוע בתחום ומוסכניקים ( לא לקוחות ) , שזה אירוני

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ברור, הם רוצים עוד פרנסה... ;)

ואם נהייה רציניים. היו לצרפתיות בעיות כרוניות עם גיר וחשמל, זו לא סתם סטיגמה. כיום, לפי מה שאני שומע, זה כבר לא כ"כ רלוונטי.

עם זאת, בישראל ספיצפית ומניסיוני בלבד, יש לצרפתיות בעיות של מוסכים מורשים לא מקצועיים ומחירי טיפול גבוהים. זאת בהשוואה לרוב היפניות והקוראניות.

בלי קשר, סטיגמה קשה להעלים ולכן הן סובלות מירידת ערך גבוהה יחסית.

מניסיוני הקטן עם ארבע מכוניות גרמניות, האמינות שלהם לא יותר טובה, הטיפולים יקרים יותר ובכל זאת יש להן סטיגמה טובה יותר.

פורסם

אז אם אני יקח לי איזו פזו' 206 לזוג + ילד זה גם סבבה?

הניסיון שיש לי עם מכוניות כאילו הוא סיריון שיש לאחותי והיא ממש אחלה אבל קשה למצוא כאילו 2001 במצב טוב

פורסם

תקנה תראה, אני עדיין שומע על הרבה צרפתיות חדשות שיש להן הרבה בעיות בעיקר חשמליות. יש סיבה הרי שהמפעלים שלהם פושטים רגל.

פורסם

יש הרבה סטיגמות בנושא.

1. נסיון אישי שלי - קניתי פיג'ו 106 בת 7 שהייתה אצלי עוד 7 וחצי שנים.

בשנים הללו האוטו נכנס בדיוק פעמיים למוסך באופן לא מתוכנן (הכוונה לטיפול תקופתי).

פעם ראשונה קצר בידית איתות

פעם שנייה - קלאץ' גמור.

מה שכן הוא קצת אכל שמן (סביר בהחלט לרכב בגילו)

גם הרכב הנוכחי שלי הוא צרפתי ובינתיים (חודשיים וחצי) - 0 תקלות.

2. ספציפית לגבי רנו - אחד הדברים הטובים שיצאו מזה שהם רכשו מניות בניסן הוא שהאמינות של מכלולי החשמל שלהם השתפרה פלאים עקב השת"פ ביניהם.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

הפונטו ספייס היא הבחירה הטובה ביותר (עלות / תועלת),

אבל זה לא בקציב של 20K כי את הספייס מוכרים או מחירון או מעל... כן כן! מעל המחירון. וזאת כי קשה מאוד למצוא פונטו ספייס שמורה עם מעט קילומטרז'.

אולי ב28K תוכל למצוא פונטו ספייס 16V עם גיר רציף עם מעט קילומטרז' שטופלה במורשה...

אני חיפשתי שלושה חודשים, יום יום שעה שעה עד שמצאתי.

בהצלחה.

פורסם

בתור בעל צרפתיה לשעבר,

אני לא בטוח מה קניתי אורגן אורות או מכונית.

כל פעם נדלקה מנורה חדשה בלוח המחוונים, לא היה לי שקט פעם אחת ממנה.

כל כך הרבה בעיות חשמל

רכב של 76.000 ק"מ והגיר האוטומטי דופק בין הילוך להילוך.

אני הבטחתי לעצמי שצרפתיות אני אמצא רק בפאב השכונתי ולא כזאת עם ארבע גלגלים.

ברוך שפטרנו!

פורסם

דווקא מישהו פה בפורום אמר לי שב20K אני יכול להשיג פונטו ספייס 2005 ללא בעיה מיוחדת רק לבדוק כמובן שהיא באמת שמורה.

אני הולך לראות היום איזו פז'ו מקווה למצוא משהו נורמלי כי סיריון ממש קשה למצוא

• תוכן חדש...