Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברישיון אין קוד מהירות - רק מידה (בדקתי ב2 הרשיונות האחרונים)

אגב מה דעתכם על צמידי Dunlop sp300? קיבלתי הצעה לגביהם.

תודה על עזרה!

פורסם

טוב, עדיין לא מצאתי צמיגים..

באתר טיירדיל יש את הצמיג: GOODYEAR EXCELLENCE 88H 185/65 R15 - במחיר של 365, מה דעתכם, כדאי?

בנוסף המליצו לי על צמיג TOYO Proxes TPT 88H TL, מה דעתכם? (במחיר 390 ש"ח ליחידה)

אם יש עוד המלצות, אשמח לשמוע, חייב לקנות השבוע :)

תודה!

פורסם

GOODYEAR EXCELLENCE 88H 185/65 R15 - במחיר של 365, כדאי מאוד

בנוסף המליצו לי על צמיג TOYO Proxes TPT 88H TL, (במחיר 390 ש"ח ליחידה) לא כדאי לקנות את הדגם הזה של טויו

12345

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי.

רציתי להעלות לתשומת לבך (כי וודאי שכל צמיג שתבחר יהה טוב),

אך יש לשים לב שהצמיגים בארץ מתייבשים אחרי שלוש שנים ולעיתים גם אחרי שנתיים, בעוד שבשימוש של כ20,000 לשנה הבשר שלהם יהא תקין לגמרי. קח גם את זה בחשבון כאשר אתה מוסיף - "עוד חמישים שקל, ואם כבר אז עוד 50, ואולי שווה עוד חמישים לצמיג הרבה יותר טוב"...

פורסם
תודה רבה,

לצערי בסוף אין Goodyeae exelence במלאי..

הציעו לי את הצמיג K415 88H TL OE HANKOOK במחיר של 425 ליחידה, מה דעתכם, לקחת?

תודה רבה!

נסה לחפש את היוקוהאמה C drive, ההנקוק מגיעים במקור על I30 מ-2009 והיו מורכבים על 2 רכבים כאלה שהיו אצלי, היוקוהאמה תורמים לנסיעה נוחה ושקטה יותר וגם האחיזה עדיפה.

המחיר שאני שילמתי הוא 420 שקל אז אני חושב שכדאי לך לנסות ולחפש יוקוהאמה.

פורסם
מצרתי ברישיון רכב את מידות הצמיג,

אבל אין שום איזכור לגבי קוד מהירות, כל מה שרשום זה

185/65r15

איפה אפשר לבדוק קוד מהירות מינימאלי?

תודה רבה

שלום וברכה,

קוד המהירות מצויין בכמה מקומות ברכב: בצד הדלת של הנהג ליד מידת הצמיג או במכסה של הדלק.

במידה וזו החלפת צמיגים ראשונה צריך להיות מצויין על גבי הצמיג בהמשך למידה.

בהצלחה

פורסם
תודה,

איפה קנית במחיר כזה?

אביב סוכנויות, ביציאה מעפולה לכיוון התענכי"ם אבל אני מבין שאתה מהמרכז אז זה לא כל כך יעזור לך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

אז סתם לעדכן למקרה שיהיה רלוונטי לעוד אנשים (לקח לי זמן למצוא צמיגים טובים במלאי)

קניתי רביעית TOYO PROXES CF1 במחיר של 395 לצמיג.

קניתי אצל צימיגי וויקטור בפ"ת - ממליץ בחום, אחלה שירות.

אני מאוד מרוצה מהצמיגים, אין ספק שזה הבדל שמיים והארץ מהצמיגים הסיניים שיהיו לי לפני.

תודה לכולם

• תוכן חדש...