Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחרטה קטנה דווקא יש..

אני אשמח לדעת מה אני צריך כדי לשפץ ברמה טובה..

גם אנוכי מתעניין ברכישת מחרטה קטנה לכן אשמח אם תוכל לעלות תמונה של המחרטה.

האם למחרטה שלך יש הגיש אוטומטי ?

מהי מידת הקונוס של הגררה האחורית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אוי סורי...לא התכוונתי לסוג המחרטות האלה...

האמת מרק שיש לנו המון כלי עבודה בבית מרתכת, קונגו, מקדחות למיניהן, מלחציים ועוד בערך איזה מיליון דברים שמספיק טובים לשימוש, בוא נגיד ככה שאם אני צריך לחרוט או לחדש מתכות לרוב אני לא נתקל בבעיה.

הדבר היחידי שבאמת חסר לי כרגע זה מכשיר חימום חזק למתכות ופלסטיקים כדי לעשות פחחות בבית לחלקים. אקדחים לצביעה כבר יש..

ומנוף קרן קטן להרמת מנועים או הגירים שיש לנו בבית

השבוע לא יצא לי להתעסק באלטרנטור לאחר שכבר פתחתי אותו, נקווה ששבוע הבא ייצא לי..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
yochay_s כתב:
ערב טוב ושבוע טוב לכולם(+צהוב עולה זה מכבי :lol:)

לאחר שעשיתי חושבים בנוגע להחלפת אלטרנטור ובדקתי את כדאיות המחיר, החלטתי לשפץ בעצמי את האלטרנטורים שברשותי.

מכיוון שיש לי ארבעה אלטרנטורים מפורקים בבית אני מעדיף לקחת פרוייקט קטן ולשפץ לפחות שניים מהם לשני הרכבים שלי(סאאב 900) ולהחליף בקרוב מאוד אותם ברכבים עצמם.

אני אשמח לקבל כמה עצות בנוגע לשיפוץ עצמי לאלטרנטורים מבעלי ניסיון וקודם כל לברר איזה חלקים צריך להחליף/לחדש עוד לפני שאני פותח את האלטרנטור הראשון...

ומאיפה ניתן להשיג את החלקים בארץ עוד לפני שנגיע לחברנו איביי?

היי חבר אני משפץ היום אלטרנטור של בוש

שלח לי הודעה

• תוכן חדש...