Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מי בא לדפש מוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומי כמוני התפתה לשלם מחיר מופקע כדי שיוכל לנשנש + שלאשתו יהיו שירותים נורמאליים? :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי כבר מזמן 2 כרטיסי ויאייפי לי ולחברה.

ככל הנראה נגיע בטיסה (אילת וזה) אז אם מישהו רוצה את הכרטיס חניה שלנו אשמח להעביר לו (אלא אם התוכניות ישתנו ונגיע עם הרכב, אז חכו עם זה). :)

פורסם

שכחתי לציין: אם וכאשר אלך - רק בדשא וכמה שיותר קרוב.

הכי כיף, הכי מהנה (בשבילי).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מילר, אשמח לקבל את החניה, במטוטא מכבודו.

יש אתר ספציפי שעדיף לקנות בו את הכרטיסים אגב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קניתי מאתר http://www.eventim.co.il, למיטב ידיעתי הם גם אלה שאחראיים על המכירה של הכרטיסים.

אשמח לשלוח לך את הכרטיס, שלח לי ה"פ עם הכתובת ואשלח מחר בבוקר.

פורסם

אגב, הביעו בפני דאגות (מוצדקות) שמא המופע יהיה של שירים חדשים (לא משהו) בעיקר.

מישהו יודע איך היו ההופעות עד כה במסע ההופעות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מחיפושים בגוגל הבנתי שזה הפלייליסט בגדול:

Angel

Should Be Higher

Walking in My Shoes

Barrel of a Gun

Heaven

Only When I Lose Myself

Personal Jesus

Soft Touch/Raw Nerve

Soothe My Soul

Enjoy the Silence

פורסם

אישתי מעריצה שלהם עוד משנות ה80 וראתה אותם 3 פעמים בארה"ב.

לאחר האכזבה של ביטול ההופעה הקודמת-קודמת ולאחר האכזבה של ההופעה הקודמת (גאהן עם קוליטיס קיבה, אחר אמא שלו מתה אז ביטלו את החזרה הגנרלית שהייתה אמורה לכלול בלאנס, רמת גן זה מקום מחורבן להופעות ועוד), זה זמן התיקון שלהם.

חסר להם שלא תהיה הופעה מדהימה!

מילר, יש ברשימה רק עשרה שירים!:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עשרה שירים יוצא 30-40 דקות. מחיפוש בפורום ומביקור במושב האחורי של הקאנטרי אני מבין שכושר העמידה שלך הוא לא יותר מ30-40 שניות, כך שצריך להספיק לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

טוב השירים כנראה בגדר ספקולציה לפי הופעות אחרונות.

לא יודע מה יהיה שם באמת, בגלל שזה סבב הופעות שבא לקדם את האלבום החדש אני מניח שהשירים יהיו ברובם חדשים אך אני מקווה שיפנו מספיק זמן לשירים הקלאסיים.

פורסם
אגב, הביעו בפני דאגות (מוצדקות) שמא המופע יהיה של שירים חדשים (לא משהו) בעיקר.

מישהו יודע איך היו ההופעות עד כה במסע ההופעות?

לא היו הופעות. בעצם כן היו אבל הן לא חלק מהתור. המופע בר"ג פותח את התור העולמי החדש וזה בעצם מעין תיקון להופעה הגרועה והמבישה שהייתה פה. הם יודעים את זה, הם מודים בזה והם הבטיחו לתקן. התיקון יהיה כנראה על ידי הרבה שירים ישנים ופחות מהדיסק החדש. אולי הפעם הם גם יקשיבו לקהל המעריצים שלהם...אבל אין יום הולדת לאף אחד.

ד.א, ערב לפני, כן היה בלאנס. .

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אין יום הולדת אבל יש חתונה.

הבן של גאהן מתחתן עם סיגל ממיס, ישראלית שהכיר בהופעה הקודמת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4355067,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גמני ואשתי נגיע לטבעת.

אני מקווה שלא תהיה מסיבת 80S וכן יהיו שירים חדשים, או לפחות כאלה מסוף שנות ה 90.

בשביל יורופופ אפשר ללכת לדיסקוטק, חבל לבזות את המתופף ואת מרטין ולנגן על פלייבק שהסינטיסייזר מוציא.

בלי קשר, כל השמלץ שהם הוציאו בתחילת דרכם ניטחן כבר שנים בגלגל"צ שאפשר להקיא עליו.

ראיתי הופעה שלהם פעם אחת בסיבוב הקודם במינכן, היה מ-ע-ו-ל-ה.

המדהים הוא ש 150000 איש שהגיעו לאיצטדיון האולימפי התאדו מתחת לאדמה בתחב"צ תוך כמה דקות בשקט מופתי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...