Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש אקדח מקציף. תואם לגרניק של קרשר.

מקציף מקורי או Foam lance?

למכירה אקדח קצף מקורי של קרשר חצי ליטר, צינור לחץ למכונת קרשר 4 מטר,בנוסף אקדח וזרנוק טורבו מקוריים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שלום.

מוכר שתי מכונות שטיפה בלחץ(גרניק)

אחד של KARCHER K2.38 במצב מצוין כולל אקדח טורבו ועוד שתי חיבורים נוספים שהגיעו עם המכונה וגם הליקופטר שנקנה בנוסף איתו לניקוי משטחים.

המכונה במצב מצוין ללא שום בעיה.[ATTACH=CONFIG]397363[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]397364[/ATTACH]

מכונה נוספת היא מכונה שאני לא זוכר את שמה. זה בדיוק המכונה שהעליתי פה בתמונה,מגיעה עם מקציף לסבון+חיבור טורבו וסננים חדשים להחלפה.

[ATTACH=CONFIG]397365[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]397366[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]397367[/ATTACH]

מחירים בפרטי ולרציניים בלבד.

הקרשר 700 והשני 300

פורסם

חברים אני מחפש לקנות מגבות חדשות של UBER למי שיש במקרה.

לא אתנגד גם לקניה מחו"ל.

אשמח גם להצעה אחרת למגבות ניגוב אחרי שטיפה למי שיש( כמובן משהו איכותי)

פורסם

אז בגלל מעבר לאופטי קואט אני מעמיד למכירה את כל מוצרי ההגנה שיש לי

אוטם של מנזרנה PL-קניתי עם חבר חצי חצי ואפילו לא יצא לי להשתמש בו כמו שצריך חוץ ממכסה מנוע שלם-אז מחיר הוא 70 ש"ח

גלייז של קימיקל גייז BLACK LIGHT-גם מהקניה חצי חצי-לא השתמשתי בכלל-70 ש"ח כולל אפליקטור

ווקס של דודו ג'וס BLUE VELVET-נשאר כ 80% -170ש"ח כולל אפליקטור

אני מראשון לציון בה"פ

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שלום.

אחד של KARCHER K2.38 במצב מצוין כולל אקדח טורבו ועוד שתי חיבורים נוספים שהגיעו עם המכונה וגם הליקופטר שנקנה בנוסף איתו לניקוי משטחים.

המכונה במצב מצוין ללא שום בעיה.קובץ מצורף 397363קובץ מצורף 397364

מכונה נוספת היא מכונה שאני לא זוכר את שמה. זה בדיוק המכונה שהעליתי פה בתמונה,מגיעה עם מקציף לסבון+חיבור טורבו וסננים חדשים להחלפה.

קובץ מצורף 397365קובץ מצורף 397366קובץ מצורף 397367

הקרשר 700 והשני 300

עדיין רלוונטי...

פורסם
שלום.

המכונה במצב מצוין ללא שום בעיה.קובץ מצורף 397363קובץ מצורף 397364

קובץ מצורף 397365קובץ מצורף 397366קובץ מצורף 397367

עדיין רלוונטי...

המכונה הסינית נמכרה.

נשארה הקארשר k2.38

פורסם

למכירה בקבוק חדש לחלוטין של שמפו האנידיוו.

נמכר בעקבות רכישת גלון.

ימכר תמורת 60 ש"ח (5 ש"ח פחות מאשר בחנות, נראה לי סמלי מספיק). אני מירושלים אם זה עוזר למישהו.

אשמח אפילו להחלפות, על מוצרים אחרים. (גלייז, מברשות, ווקסים או מגבות איכותיות חדשות)

M-TECH E46

פורסם

מחפש כמות מזערית של פלסטי דיפ שחור (המטרה היא להשחיר את הסמל האחורי + כמה אותיות ברכב) - מוכן אפילו לשלם למישהו שיש לו זמן (5-10 דק') שיכול לעשות לי את זה. אני מאזור המרכז.

תודה!

פורסם
מחפש כמות מזערית של פלסטי דיפ שחור (המטרה היא להשחיר את הסמל האחורי + כמה אותיות ברכב) - מוכן אפילו לשלם למישהו שיש לו זמן (5-10 דק') שיכול לעשות לי את זה. אני מאזור המרכז.

תודה!

מגיע לתל אביב היום ונשאר עד מחר בצהריים אם תרצה אמכור לך בעלות של 30 שח חצי פחית. (חדשה עולה 110)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...