Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן כן או לא ומדוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו בחשבון שכל התקנה של מערכת שמתממשקת בצורה כלשהי למערכות הרכב, מעלה את ההסתברות לתקלות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לגבי שאלת פותח השרשור - אני עושה איתוראן בשביל ביטוח של השרות סיירים שלהם, כפי שכתבו כאן לא תמיד השוטרים במשמרת הם האנשים האחראיים שלוקחים אחריות, אבל הסיירים של איתוראן יעשו מה שהם יכולים, כל עוד יש מישהו שלהם בסביבה וכדומה.

במקרה שלי הם הביאו 5 ג'יפים של מג"ב בנוסף לרכב סיור שלהם, ונכנסו לכפר הערבי והוציאו את האוטו.

אבל בנוסף לאיתוראן יש דברים נוספים. ואז תחליט אתה אם הדברים האחרים מספיקים לך. במקרה שלי לא, בגלל שיש לי אוקטביה, שהערבים גונבים הרבה מאוד. לכן אני משלם גם לשרות של איתוראן. בנוסף, אני משקיע המון באוטו, כך שהוא שווה יותר מהמחירון.

וחוץ מזה, אני אעשה הכל כדי שהם לא יקבלו את הרכב, והכי טוב אם אפשר על הדרך לתפוס אותם. רק חבל שאחרי זה לא יענישו אותם כפי שצריך.

שבוע שעבר מנעתי גניבה בבניין שלי באחד השיטות שכתבתי, וגם הגנב נענש בדרך כהוגן. הפסיד כלים ונעל, ואולי גם הרגל של הנעל... אני לא יודע כי הם הגיעו לרכב מילוט שלהם וחבר שלו נהג.

פורסם
לגבי שאלת פותח השרשור - אני עושה איתוראן בשביל ביטוח של השרות סיירים שלהם, כפי שכתבו כאן לא תמיד השוטרים במשמרת הם האנשים האחראיים שלוקחים אחריות, אבל הסיירים של איתוראן יעשו מה שהם יכולים, כל עוד יש מישהו שלהם בסביבה וכדומה.

במקרה שלי הם הביאו 5 ג'יפים של מג"ב בנוסף לרכב סיור שלהם, ונכנסו לכפר הערבי והוציאו את האוטו.

אבל בנוסף לאיתוראן יש דברים נוספים. ואז תחליט אתה אם הדברים האחרים מספיקים לך. במקרה שלי לא, בגלל שיש לי אוקטביה, שהערבים גונבים הרבה מאוד. לכן אני משלם גם לשרות של איתוראן. בנוסף, אני משקיע המון באוטו, כך שהוא שווה יותר מהמחירון.

וחוץ מזה, אני אעשה הכל כדי שהם לא יקבלו את הרכב, והכי טוב אם אפשר על הדרך לתפוס אותם. רק חבל שאחרי זה לא יענישו אותם כפי שצריך.

שבוע שעבר מנעתי גניבה בבניין שלי באחד השיטות שכתבתי, וגם הגנב נענש בדרך כהוגן. הפסיד כלים ונעל, ואולי גם הרגל של הנעל... אני לא יודע כי הם הגיעו לרכב מילוט שלהם וחבר שלו נהג.

לא הייתי בא לשוטרים בטענות, יש הרבה דברים שדפוקים מהיסוד וצריך להבין, השוטר הוא בסך הכל בורג במערכת.

תחשוב בתור שוטר לרגע:

גם המשכורת לא שווה את הסיכון שבלהכנס לכפר שתוך כמה דקות אתה יכול להעלם ו"תיבלע אותך האדמה".

לפעמים הקשר עמוס, ככה שלא תמיד יביאו לך תגבורת או שיתוף פעולה באופן הנדרש.

אלה מהאיתוראן, כמו בסרטונים, אין להם הרבה מה להפסיד (הג'יפ שלהם כל יום אצל פחח), מה גם שהם מקצועיים יותר, והם מבינים יותר טוב את הראש של הגנבים.

(ולפעמים יש להם מודיעין, ולדעתי הם גם מכירים טוב את הכפרים שלהם).

פורסם

מערכת איתור? רק עם הביטוח מחייב ובדקת עם כמה חברות כדי לוודא שאין ברירה. ככה סתם בשביל הכיף אין שום צורך ותועלת.

פורסם
מערכת איתור? רק עם הביטוח מחייב ובדקת עם כמה חברות כדי לוודא שאין ברירה. ככה סתם בשביל הכיף אין שום צורך ותועלת.

אתה לא מוסיף בהודעתך כלום. כבר אמרו את זה לפניך, חוץ מזה שזה לא נכון..

אתה לא יכול לומר שאין שום תועלת. אני יכול לספר לך על התועלת, במיוחד למי שמשקיע ברכב שלו, אבל אין טעם.

וכל זה חוץ מהתועלת הכלכלית, שאם כולם היו שומרים על רכושם מהאוייב, הרבה דברים היו טובים יותר, וגם אתה היית משלם פחות ביטוח.

פורסם

מנסיון של מיני חברת השכרה של מוניות של אבא שלי (30-40 רכבים, אוקטביות ופאביות לרוב) הגנבים מסמנים רכב ספיציפי בדרך כלל, וברגע שהוא סומן - הוא יגנב, והם גונבים הכל במהירות מפחידה.

עוד מקרה שמהנהל עבודה שלי ננעל מחוץ לאוטו עם אזעקה והכל וקרא למישהו מהמשפחה שעובד מנעולן ותוך דקה או שתיים האוטו כבר היה פתוח.

בקיצור, לשמור את האוטו מעיניים לא רצויות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
מנסיון של מיני חברת השכרה של מוניות של אבא שלי (30-40 רכבים, אוקטביות ופאביות לרוב) הגנבים מסמנים רכב ספיציפי בדרך כלל, וברגע שהוא סומן - הוא יגנב, והם גונבים הכל במהירות מפחידה.

עוד מקרה שמהנהל עבודה שלי ננעל מחוץ לאוטו עם אזעקה והכל וקרא למישהו מהמשפחה שעובד מנעולן ותוך דקה או שתיים האוטו כבר היה פתוח.

בקיצור, לשמור את האוטו מעיניים לא רצויות.

אני מניח שהתופעה ידועה למשטרה. אם היא היתה מעוניינת לצמצם את התופעה, היא היתה פותחת "קו חם" לרכבים שסומנו (כאלה אחרי ניסיון גניבה, למשל בעדיפות אוקטביות, פרטנרים, קנגו וכו) ומציבה מארבים. והאמת היא שאזרח שרוצה להציל את הרכב שלו יכול להתארגן בעצמו לצורך העניין.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אני אומר לך מניסיון, אין מערכת שגנב מיומן לא יכול לנטרל.

גנבו לנו אוטו עם קודן, מנעול הגה, מפסק נסתר לניתוק הצתה ואזעקה.

גנבו אוטו ב12 בצהרים שהנהג עלה כמה דקות לבית, וירד אחרי אולי 15-20 דקות בהגזמה ואין אוטו.

גנבו אוטו עם איתורן ואזעקה והכל, ועם GPS וראו את האוטו במפה נכנס לא זעים ולא עשו כלום.

שום שוטר לא יכנס לכפר להוציא לך את האוטו כי זה לא שווה את הסיכון.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
אני אומר לך מניסיון, אין מערכת שגנב מיומן לא יכול לנטרל.

גנבו לנו אוטו עם קודן, מנעול הגה, מפסק נסתר לניתוק הצתה ואזעקה.

גנבו אוטו ב12 בצהרים שהנהג עלה כמה דקות לבית, וירד אחרי אולי 15-20 דקות בהגזמה ואין אוטו.

גנבו אוטו עם איתורן ואזעקה והכל, ועם GPS וראו את האוטו במפה נכנס לא זעים ולא עשו כלום.

שום שוטר לא יכנס לכפר להוציא לך את האוטו כי זה לא שווה את הסיכון.

לפחות אחת מהגניבות נעשתה באמצעות גרר? או שבשלושת המקרים הגנב הניע את הרכב?

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...