Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושלום לכולם,

אני חדש בפורום הזה לכן אשמח לעזרתכם.

רכשתי יונדאי i20 ואני רוצה להתקין לה מערכת רמקולים מאחור.

אני מתלבט בין להתקין רמקולים בדלתות האחריות במקום היעודי לבין התקנה על הפאנל האחורי ( לא בדיוק יודע איך קוראים לו :? )

מה אתם אומרים? מה מומלץ?

פורסם

SCOOB מומלץ גם להתקין בדלתות האחוריות ולהתרשם ואז על המדף האחורי ולהסיק מסקנות,אולי באמת יעדיף להשקיע כסף על במה קדמית על מנת לקבל סאונד טוב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

הוא התכוון לקומפוננט טוב,להוסיף כסף כביכול במקום לשרוף אותו על הרמקולים האחוריים,בדרך כלל משקיעים על הבמה הקדמית ואם אתה חש שחסר אז אתה יכול להוסיף את האחוריים,אבל יש בעיה.לא תהנה מהקומפוננט בגלל הרעש מאחורה,בקיצור אתה צריך לנסות אם יש לך ראש לזה

פורסם

אז בעצם בכדי להנות מסאונד איכותי להחליף את הקדמיים ( הם חדשים, כי הרכב חדש) בקומפוננט איכותי? (אני לא מתכוון להתקין מגבר).

בהתקנת הקומפוננט הזה אני ארגיש בשיפור משמעותי לעומת המצב כיום? אני מרגיש שחסר לי את הרמקולים האחוריים ( על מגש) אולי כי הייתי רגיל לכאלו ברכב הקודם שלי

כמה עולה סט קומפוננט איכותי?

פורסם

יש איכותי באלף ויש איכותי בעשר אלף,יש גם כאלו שמשקיעים מעל 20 כדי לבנות במה,תגדיר איכות,אבל אל תגיד סאונד נקי,כי כל הרמקולים בעוצמות מסויימות מנגנים נקי

פורסם

אני אנסה להגדיר את האיכות עבורי - שאוכל להגביר ועדיין לשמוע סאונד "נקי" ואנסה לחדד את השאלה שלי:

ברכב הקודם שלי (פולו שנת 02) התקנתי רמקולים 6X9 על המגש האחורי (הם היו של פיוניר אבל ממש לא יקרים בערך 300 ש"ח) ושמעתי נהדר (יחסית) יחד עם הרמקולים הקידמיים הפשוטים של הרכב.

עכשיו אני מתלבט אם לחורר את המגש האחורי ברכב דנדש תיתן לי את אותה התוצאה +- במידה ואני יתקין רמקולים קידמיים טובים יותר ממה שמגיע מהיצרן.

התקציב שלי +- הוא 400 ש"ח אם אופציה לחריגה.

מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

פורסם

לדעתי אל תחורר כלום.

חסר לך קצת באס? יש לך סאב קטן אקטיבי שכולל מגברון קטן בפנים.

דבר כזה אתה יכול לזרוק בבאגאז' או מתחת לאחד הכסאות הקדמיים ולקבל השלמה יפה למערכת המקורית ברכב.

אני מניח שבסגנון האלף שקלים כזה דבר אפשרי כולל התקנה.

משם אתה תמיד תוכל לשדרג רמקול קדמי כדי לקבל קצת יותר צלילות אם זה הכוון.

פורסם

סאונד נקי,כפרה עליך!ב400 דולר ישראלי אין לך הרבה אופציות,אני גם לא יודע במה להמליץ,אני בן אדם שבדרך כלל הולך על הסדרה הכי גבוהה וזהו,ולא משנה המחיר,זה הרי בשבילי

• תוכן חדש...