Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבה דלק משופרת ל 106 s16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השבוע אני צריך להתקין ווסת דלק מתכוונן אמרו לי שזה יעזור מאוד אם אני יוסיף גם משאבת דלק יותר חזקה

איזה משאבת דלק אני יכול לשים על 106s16

תודה מראש מיכאל

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

השיפורים שיש לי בנתיים זה

מערכת פליטה מלאה

ציפ

פילטר

מזרקים מוגדלים

את הווסת ניראה לי אני ישם אותו בלחץ של 3וחצי באר

פורסם

אתה מעלה 1/2 BAR ... לא הרבה , תצרוכת הדלק תעלה את זה אתה כן תרגיש !!! (קח בחשבון)

אני מקווה שאתה שם ווסת שניתן לכיול הייתי ממליץ גם על שעון לחץ אם כבר !

המשאבה המקורית תחזיק השאלה לאורך כמה זמן ?!

לדעתי כל משאבה של מנוע 2.0 ליטר ומעלה תהיה בסדר ועוד ישאר לך מרווח בטחון לעתיד .

בדוק את נושא החוטים למשאבה התעייץ עם חשמלאי לגבי צריכת הזרם שלה והאם עובי החוטים הקיימים מספיק וגם בדוק גודל פיוז.

פורסם

ולמה לעזעזל יש לך מזרקים מוגדלים ואתה שם 3 באר ? ... מה כבר אתה עושה עם כל הדלק הזה? מתיימר להיות אמריקאית ?... הרי אין לך מספיק אוויר לתמוך בזה...

פורסם
שלום לכולם

השבוע אני צריך להתקין ווסת דלק מתכוונן אמרו לי שזה יעזור מאוד אם אני יוסיף גם משאבת דלק יותר חזקה

איזה משאבת דלק אני יכול לשים על 106s16

תודה מראש מיכאל

לא צריך שום משאבה גם עם אתה שם ווסט עד 4.0 באר אתה יכול להישאר עם המשאבה המקורית.

אבל לא הבנתי למה אתה צריך הרבה דלק? אם יש לך פורטינג עצבני ויחס דחיסה מילא אני מבין,אבל אם לא אז למה?

פורסם
לא צריך שום משאבה גם עם אתה שם ווסט עד 4.0 באר אתה יכול להישאר עם המשאבה המקורית.

אבל לא הבנתי למה אתה צריך הרבה דלק? אם יש לך פורטינג עצבני ויחס דחיסה מילא אני מבין,אבל אם לא אז למה?

אז אתה אומר להישאר אם המקורית זה יספיק

פורסם

מיכאל, יש לי רעיון נפלא בשבילך, ממש התגלות!

אולי, הממ, תתקין את הווסת ואז תראה אם הכל עובד בסדר? אם לא - אתה מוזמן להכנס לכאן לשאול שאלות קצת פחות היפותטיות. אם כן - לא היית צריך לשאול מלכתחילה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מיכאל, יש לי רעיון נפלא בשבילך, ממש התגלות!

אולי, הממ, תתקין את הווסת ואז תראה אם הכל עובד בסדר? אם לא - אתה מוזמן להכנס לכאן לשאול שאלות קצת פחות היפותטיות. אם כן - לא היית צריך לשאול מלכתחילה.

רוני

כן אבל זה לא יכול ליצור בעיה כאילו אין מי שיספק לו את הכמות דלק הזות ?

פורסם

יכול להיות שכן ,ויכול להיות שלא.

מה שבטוח -אולי.

פורסם

אתה מקשיב לעצמך? אתה קראת מה שכתבתי? האם יש לך יכולת קוגנטיבית כלשהי? האם אתה מסוגל לחבר פיסות מידע שימושי לכדי מארג שלם בעל משמעות? אם התשובה לאחת מהשאלות הללו היא לא, אנא פנה לייעוץ.

תודה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...