Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש כאשר אני לוחץ על הבלמים .הרעש מגיע מכיוון הגלגלים הקדמים ,אין רעידות בהגה אבל אני מרגיש על הדוושה את הרעידות

מדובר בסובארו B4שנת 2003 מנוע 2000

מישהו יודע מה עלות צלחות ורפידות? ומה עדיף תחליפי או מקורי

פורסם

עדיף להתקין מקורי אבל אם תרצה תחליפיים אז רק של LUCAS, ניתן להשיג גם של BREMBO תחליפיים לדגם שלך.

המקוריים עולים באזור ה 1200-1500 ש"ח לצלחות ו 450-500 לרפידות.

לעומת זאת התחליפיים עולים באזור ה 600-700 לצלחות (לאיכותיים ולא זבל סיני) ובאזור ה 250-350 ש"ח לרפידות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המוסך אינו מוסך מורשה אבל המכונאי הוא מכונאי בכיר במוסך סובארו ביום יום .

במהלך פירוק הברקסים נתגלה חופש בציריה. הציריה פורקה ונתגלה שהיא התפרקה ,מכונאי אחר היה מזמין ישר ציריה למי יש זמן להתעסק עם המפורקת.המכונאי לא ויתר וחיפש ופירק כמה ציריות שהיו לו במוסך והרכיב לי את הציריה הישנה אחרי ששיפץ אותה.

את החלקים שלי אני רוכש רק בים חלקי חילוף הכי זול ושירות מעולה

• תוכן חדש...