Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניכנסו לי בדלת של הפאביה + שיפשוף בכנף רציתי לדעת כמה יעלה לי להחליף את שניהם במוסך צמפיון מוטורס

ובנוסף הנורה של הדלת מראה שפתוח למרות שהכול סגור אשמח לדעת כמה יעלה לי הכול כי אני רוצה להחליף הכול חדש

תודה לעוזרים

פורסם

יש לך ביטוח? אם כן תפעיל אותו מדובר בנזק די כבד שבשבילו צריך להפעיל ביטוח. כל זה בתנאישאתה לא יודע מי פגע בך או שאתה אשם בתאונה אחרת מי שפגע בך צריך לשלם או להפעיל ביטוח

how it's like to drive :twisted:

פורסם
יש לך ביטוח? אם כן תפעיל אותו מדובר בנזק די כבד שבשבילו צריך להפעיל ביטוח. כל זה בתנאישאתה לא יודע מי פגע בך או שאתה אשם בתאונה אחרת מי שפגע בך צריך לשלם או להפעיל ביטוח

יש ביטוח מקיף רציתי רק לדעת כמה זה עולה

פורסם

הערכה כללית וגסה מאוד כי אני לא מכיר את הדגם ומחירי החלקים היא 10 אלף שח

אולי את הדלת אפשר לישר ואז רק להחליף כנף זה יוזיל מאוד את התיקון

למה לא פשוט לגשת למוסך מורשה והשמאי כבר יתן הצעת מחיר

פורסם

לפני שבועיים וחצי בחורה ניכנסה לי בדלת של הנהג בזמן שנסעה ברברס, המכה לא הייתה רצינית בכלל, זאת מכת שקע בלי שהצבע ירד.

בגלל שהרכב פחות משנה על הכביש השמאי קבע שיש לי זכות לקבל דלת חדשה (לא מפירוק אלא חדשה), כמובן ששאלתי אותו אם תהיה ירידת ערך, הוא אמר שלא.

אני יתעלק על השרשור, באמת הגיוני שאין ירידת ערך על החלפת דלת?

בכל מקרה החלפת דלת+צביעה+הערכת שמאי הגיע ל-8 אלף שקל כולל מעמ.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• ספונסר פורום
פורסם

אם תתעקש ותיקח שמאי פרטי שיתן חוות דעת נוספת ייתכן שתוכל לקבל על החלפה של דלת אחוזי ירידת ערך בודדים.

פורסם

מבחינת כדאיות, כדאי לי להתעקש על ירידת ערך או לא?

פורסם

בכל מקרה אתה צריך לתבוע את הביטוח שלך ואתה תשלם במקרה הכי גרוע רק את ההשתתפות העצמית שלך. אם אתה יודע מי פגע בך תעביר את הפרטים לביטוח והם יתבעו את הביטוח שלו. הבעיה שלך היא שאם אתה אשם בתאונה או שאין לביטוח את מי לתבוע, הפרמיה שלך תעלה משמעותית בשנה הבאה כי לא תקבל את ההנחה של "העדר תביעות" ולא משנה איפה תבטח. מצד שני ההשתתפות העצמית שלך היא בטח בסביבות 1000-1500 שקל והנזק נשמע הרבה יותר כבד.

פורסם
בכל מקרה אתה צריך לתבוע את הביטוח שלך ואתה תשלם במקרה הכי גרוע רק את ההשתתפות העצמית שלך. אם אתה יודע מי פגע בך תעביר את הפרטים לביטוח והם יתבעו את הביטוח שלו. הבעיה שלך היא שאם אתה אשם בתאונה או שאין לביטוח את מי לתבוע' date=' הפרמיה שלך תעלה משמעותית בשנה הבאה כי לא תקבל את ההנחה של "העדר תביעות" ולא משנה איפה תבטח. מצד שני ההשתתפות העצמית שלך היא בטח בסביבות 1000-1500 שקל והנזק נשמע הרבה יותר כבד.[/quote']

הביטוח של הפוגע הוא של אוטובוס של אגד ככה שיש פרטים ויש הכול והאוטו אולי 4 חודש על הכביש ואני יתעקש על דלת חדשה

פורסם

בשביל לדעת כמה זה עולה אתה צריך לפנות למוסך שלך, ולבקש הצעת מחיר

וכמובן לפנות לביטוח שישלחו שמאי לבדוק את הנזק לרכב

פורסם
הביטוח של הפוגע הוא של אוטובוס של אגד ככה שיש פרטים ויש הכול והאוטו אולי 4 חודש על הכביש ואני יתעקש על דלת חדשה

99.9% שיציעו לך דלת חדשה בלי שתתעקש.

אם אני לא טועה רכב שגילו עד שנתיים מתוקן רק ע"י חלקים מקוריים.

פורסם
99.9% שיציעו לך דלת חדשה בלי שתתעקש.

אם אני לא טועה רכב שגילו עד שנתיים מתוקן רק ע"י חלקים מקוריים.

נכון , אבל באחריות בעל הרכב לוודא שאכן כך הדברים .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

שלום רב

לידעתכם-החוק של החלפת חלפים חדשים בשנתיים ראשונות-לא מציין אם זה חליפי או מקורי,צריך להיות חדש.

ולגבי פוליסות ביטוח-יש לציין גם שבעת הפעלת הפוליסה מלבד ההשתתפות העצמית.תתבל לך ההנחה של 7.5% שנה

הבאה,על העדר תביעות.

יום טוב גיא

פורסם

היתה לי תאונת שיפשוף ביטי חדשה.

לא תיקנו \ החליפו אלא עשו פחחות.

הצהירו על ירידת ערך שתיים וחצי אחוז.

קיבלתי החזר בביטוח של הפרמיה על 1100 שקל.

Kia Niro 2017

פורסם
היתה לי תאונת שיפשוף ביטי חדשה.

לא תיקנו \ החליפו אלא עשו פחחות.

הצהירו על ירידת ערך שתיים וחצי אחוז.

קיבלתי החזר בביטוח של הפרמיה על 1100 שקל.

איך זה הגיוני על תיקון של שפשוף ירידת ערך של 2.5% ?

• תוכן חדש...